Kamu Personeli Haberleri

Kamu Personeli Haberleri

Vali Akbıyık’tan Yeni Yıl Ziyaretleri

Muğla Valisi İdris Akbıyık, yılbaşı gecesi görevi başında bulunan kamu personeli başta olmak üzere hastane ve huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

KPSS için adaylar zamanla yarıştı

Muğla'da Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) yetişmek için adaylar zamanla yarıştı.

Başkan Akdenizli, Seydikemer'de Görev Yapan Kamu Personelinin Bayramını Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Kurban Bayramı dolayısıyla Seydikemer’de görev yapan Jandarma, Emniyet ve Sağlık Personelinin bayramını tebrik etti.

İYİ PARTİLİ ERGUN, DEPREM BÖLGESİNDEKİ KAMU PERSONELİNE DEPREM TAZMİNATI VERİLMESİNİ İSTEDİ

İYİ Parti Muğla Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkanı Prof. Dr. Metin Ergun, 6 Şubat 2022 tarihinde Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremlerden etkilenen 11 ilimizdeki görev yapan veya yapacak olan kamu personeli ile sanayi çalışanlarının desteklenmesini istedi. OHAL kapsamında tazminat ödenmesi için Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın yanıtlaması talebiyle TBMM Başkanlığına soru önergesi verdi.

Uçak’tan ek gösterge düzenleme talebi

Kamu personeli için ek gösterge çalışması başlatan hükümet ile taraflar 16 Mart'ta tekrar masaya oturacak. Eğitim Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Önder uçak, adaletli bir düzenleme beklediklerini açıkladı.

Halk Eğitim Merkezi’nden engelli vatandaşlara KPSS kursu

Fethiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Engelli vatandaşlar için Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı Kursu açıldı.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Muğla'da

Kamu personeli toplu sözleşmesi sonrası Muğla’ya gelen Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Eğitim Bir-Sen Muğla Şubesi üyeleri ile bir araya geldi.

Her gün yaklaşık 4 bin kişilik yemek üretiyorlar

Milas Mesleki Eğitim Merkezi ile Türk Kızılayı tarafından bir hafta önce başlatılan çalışmalar başarılı bir şekilde devam ediyor. Merkez'de her gün çıkarılan yaklaşık 4 bin kişilik öğlen ve akşam yemeği yangınlarda görev alan gönüllülere, kamu personeline ve mağdur ailelere ulaştırılıyor.

Sınava 3 bin 500 aday katıldı

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim Sınavı ülke genelinde olduğu gibi Fethiye’de de yapıldı. Sınav, 81 ilde ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin başkenti Lefkoşa'da 188 sınav merkezinde düzenlendi. Seydikemer ve Dalaman Cezaevleri dahil 33 binada yapıldığı ve 3 bin 500 adayın katıldığı öğrenildi.