Kano Haberleri

Kano Haberleri

Kaymakam Yakuta, Rafting Eğitim Kampı’nda Kanocularla Buluştu

Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta Türkiye Kano Federasyonu Başkanlığı tarafından düzenlenen Rafting Temel Eğitim ve Gelişim Kampı’nı ziyaret ederek kamp dâhilinde gerçekleşen yarışmalarda dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etti.

Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezi, Kano Sporcu Eğitim Merkezi Oldu

Kano'da elde edilen Ulusal ve Uluslararası başarılardan sonra kano branşının daha da yaygınlaştırılması için, Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezi, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün girişimi ile Kano Sporcu Eğitim Merkezine dönüştü.

Muğla’da üçüncü oldular

Muğla'da düzenlenen Durgunsu Kano Cumhuriyet Kupası ve Milli Takım Test Yarışları’nda Sakarya Büyükşehir Belediyesi kano takımı sporcuları üçüncü oldu.

Vali Akbıyık uluslararası başarıyı altınla ödüllendirdi

Muğla Valisi İdris Akbıyık Kano sporunda Uluslararası başarı elde eden Kaan Karahan’ı Altın’la ödüllendirdi.

Rahmi Kaan Karahan, Kano’da tarih yazdı

 Polonya’da 43 ülkeden 800 sporcu ile mücadele edip, 1 altın ve 1 gümüş madalya kazanarak tarihi bir başarıya imza atan Rahmi Kaan Karahan, Türkiye’ye döndü. Şampiyon sporcu, hedefinin olimpiyat olduğunu söyledi.

Kanocu Karahan, gümüş madalya kazandı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinden kano sporcusu Kaan Karahan Polonya'da yapılan yarışlarda gümüş madalyanın sahibi oldu.

Gelen Gitmek İstemiyor

Muğla’da deniz, kum ve güneş turizmin yanında, tekne turu, kano, rüzgar sörfü, kültür turu ve traking sporlarının yapılabildiği tek ilçe Ula ilçesinde son günlerin en gözde etkinliği durgun su kano turları.

Muğla, Sporun Başkenti Olma Yolunda İlerliyor

Köyceğiz Su Sporları Sporcu Eğitim Merkezi Sporcuları, Eskişehir’de yapılan Kano Türkiye Şampiyonasında derece yaptı.

Kano Sporcularından Madalya

6-8 Haziran 2023 tarihlerinde Eskişehir'de yapılan Durgunsu Kano Türkiye Kupası Yarışlarına Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezinden 15 sporcu katılım sağladı.

Kano yarışlarında altın madalya kazandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Yunus Emre Ortaokulu öğrencisi Mete Alp İleri, Sakarya’da düzenlenen kano yarışlarında küçükler kategorisinde altın madalyanın sahibi oldu.

Köyceğizli Sporcu, Azerbaycan'da ülkemizi temsil edecek

Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezi Sporcularından Kano Milli Takım Sporcusu Kaan Karahan, 04-07 Mayıs 2023 tarihlerinde Azerbaycan'da yapılacak olan Kano Başkanlık Kupası Yarışlarında Ülkemizi temsil edecek.

Kürek çekerken kitaplarını okudular

Muğla il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Okur, Gezer, Yazar" projesi kapsamında kanoları ile kürek çekerken kitaplarını okudular.

KÖYCEĞİZLİ SPORCU KARAHAN, MİLLİ TAKIM KAMPINA DAVET EDİLDİ

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinden kano sporcusu Rahmi Kaan Karahan Türkiye Kano Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen Durgunsu Kano Olimpiyat ve Aday Milli Takım Hazırlık Kampı'na davet edildi.

ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER SEMPOZYUMU’NDA BÖLGEMİZİN ÜRÜNLERİ ANLATILDI

Türk Patent ve Marka Kurumu (TÜRKPATENT) ev sahipliğinde Antalya’da düzenlenen ‘Uluslararası Coğrafi İşaretler Sempozyumu’na Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Dış Ticaret ve Sanayi İşlemleri Sorumlusu, aynı zamanda FTSO Coğrafi İşaretler yetkilisi Özge Ertürk Hakanoğlu konuşmacı olarak katıldı. FTSO tarafından coğrafi işaret tescili gerçekleştirilen Seydiler Kilimi, Fethiye Kaya İnciri ve Fethiye Tahini’nin üretiminin arttırılmasına ilişkin hedefleri katılımcılarla paylaşan Hakanoğlu, ürünlerin ekonomik yönden üreticilere, firmalara ve bölgeye katkıları hakkında sunum yaptı.

KÖYCEĞİZ'DE ANTRENÖRLÜK KURSU DÜZENLENDİ

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Türkiye Kano Federasyonu tarafından 12-16 Ekim 2022 tarihlerinde Durgunsu Kano 1.Kademe Yardımcı Antrenörlük kursu düzenlendi.

Kano ve Kürek takımlarının adresi Köyceğiz

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Kano ve Kürek Takımlarının vazgeçilmez adresi oldu.

ZİRVEYE BÜYÜK DESTEK

Fethiye Zirve Spor Kulübü antrenörleri, yöneticileri ve sporcuları 2022-2023 sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig’de oynayacak kulübe sponsorluk desteğinde bulunan Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi ve Bahçeşehir Kolejini ziyaret ettiler. Ziyarete Fethiye Zirve Spor Kulübü başkanı Buğra Kağan Günay, kulüp kurucusu ve antrenörü Ali Elmadibi, kulüp genel sekreteri Özge Ertürk Hakanoğlu ve yönetim kurulu üyesi Fulden Kılınç ile kulüp sporcuları katıldı.

Başkan Otgöz’den Babalar Günü Mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Karşılıksız sevginin ve fedakarlığın timsali olan babaların her zaman hatırlanması gerektiğini ifade eden Başkan Otgöz, babasız büyümek zorunda kalan yetimlere de sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Başkan Otgöz, Çanakkale 1915 Savaş Malzemeleri Müzesini Ziyaret Etti

Seydikemer Belediyesi tarafından Kültür Etkinlikleri kapsamında açılan “Çanakkale 1915 Savaş Malzemeleri Müzesini” ziyaret eden Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Bugün baktığımız zaman Türkiye çok ileriye gitti. Ege Denizinde tatbikat oldu. Hedefler tek tek vuruldu. Yunanistan orada yine kuduruyor ama onun cevabını da inşallah en kısa zamanda alacak” ifadelerini kullandı.

Başkan Otgöz, Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Mezuniyet Törenine Katıldı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, ilk mezunlarını verdi. Mezuniyet töreninde konuşan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Hayat bundan sonra başlıyor. Çıkmış olduğunuz bu yolculukta başarılar diliyorum” dedi.

Serkan Özdemir'den Çifte Kupa

Sporcularımız Yunanistan, İtalya ve Bosna Hersek’te yapılan şampiyonalarda mücadele ederken, Avrupa Ralli Kupası’nın Yunanistan ayağında milli sporcumuz Serkan Özdemir birinci oldu.

Başkan Otgöz, 'Kaş Belediyesi 1. Yağlı Pehlivan Güreşlerine' Katıldı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Kaş Belediyesi tarafından düzenlenen 'Kaş Belediyesi 1. Yağlı Pehlivan Güreşlerine' katıldı.

Başkan Otgöz: “Türk Milleti 19 Mayıs’ta Destan Yaratmıştır”

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcı olarak tarihe adını altın harflerle yazdıran 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.

Başkan Otgöz: “Engelli Bireylerimizin Sadece Bir Gün Değil Her Gün Yanlarındayız”

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Yaşama sevinci ile hayata tutunan bütün engelli kardeşlerimizin sadece bir gün değil her gün yanlarındayız” dedi.

Başkan Otgöz’den Anneler Günü Mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımlayarak, “Koşulsuz sevginin, iyiliğin, şefkatin, fedakarlığın ve sonsuz merhametin kaynağı annelerimizin mübarek ellerinden öperek Anneler Gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

MADALYA KAZANAN ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN OTGÖZ’E ZİYARET

Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu (TAZOF) ile Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği 4. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’nda dereceye giren öğrenciler Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü ziyaret etti. Turnuvadaki gösterdikleri başarıdan dolayı öğrencileri tebrik eden Başkan Otgöz, öğrencilere satranç takımı hediye etti.

BAŞKAN KOLTUĞUNA OTURAN ÇOCUKLAR YATIRIMLARI KONUŞTU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Seydikemer Belediye Başkan Vekili Harun Hıra, başkanlık koltuğunu öğrencilere bıraktı.

BAŞKAN OTGÖZ: “23 NİSAN EŞSİZ BİR BAYRAMDIR”

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, TBMM’nin kuruluşunun 102’nci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Köyceğiz, Kano İl Birinciliği Turnuvası’ndan başarıyla çıktı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yapılan kano il birinciliği turnuvası tamamlandı.

Kano yarışlarında Köyceğizli sporcu üç altın madalya kazandı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde gerçekleştirilen kano yarışlarında Köyceğizli Serkan Kakkaç 3 altın madalya kazanarak ilçeye büyük gurur yaşattı.