Kantin Haberleri

Kantin Haberleri

Seydikemer’de kantin ve yemekhaneler denetlendi

Seydikemer İlçe Denetim Komisyonu tarafından Seydikemer’de ki okullarda bulunan yemekhane ve kantinler hijyen, kalite ve sağlık standartlarına uygun olup olmadığı konusunda denetlendi.

Okul kantin ve yemekhaneleri denetlendi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde okul kantin ve yemekhane denetimleri ara vermeden devam ediyor.

Okul Kantinleri Denetimine Hız Verildi

Tüm yurtta olduğu gibi Muğla'da da 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının başlaması ile birlikte Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri okul kantinlerini ve yemekhaneleri denetledi.

Ücretsiz İkram Edilen İçecekler Takdir Topluyor

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin talimatlarıyla, Seydikemer Devlet Hastanesi kantininde hasta, hasta yakınları, doktorlar ve sağlık çalışanlarına içecekler Seydikemer Belediyesi tarafından ücretsiz olarak ikram ediliyor.

MARMARİS'TE OKUL KANTİNLERİ DENETLENDİ

Okullarda yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte, Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, okul kantinlerinde denetim başlattı.

OKULLARIN KANTİN VE YEMEKHANELERİ DENETLENİYOR

Bodrum Belediyesi, ilçe genelinde Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullarda, yemekhane ve kantin denetimi gerçekleştiriyor.

OKULLARIN KANTİN VE YEMEKHANELERİ DENETLENİYOR

Bodrum Belediyesi, yarımada genelinde Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda, yemekhane ve kantin denetimi gerçekleştiriyor.

MİNİKLER KANTİN FİYATLARINA İSYAN ETTİ YÜZDE 100 ZAM

2022-2023 Eğitim Öğretim yılının ilk zili bugün çaldı. Yeni okul döneminin ilk gününde katinlerde uygulanacak fiyat tarifeleri de belli oldu. Minik öğrenciler ise yeni fiyatlardan pek memnun değil.

KÖYCEĞİZ’DE OKULLAR AÇILMADAN KANTİNLER DENETLENDİ

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde okulların açılmasına az bir zaman kala çocukların sağlığı için gıda denetimleri yoğun bir şekilde devam ediyor. Köyceğiz ilçe Tarım ve Orman Müdürlüğü gıda birimi tarafından okul kantini, yemekhaneleri ile okul çevrelerinde faaliyet gösteren işletmeler denetlendi. Ayrıca Köyceğiz Devlet Hastanesi yemekhanesi gıda denetimi 5996 sayılı kanun çerçevesinde gerçekleştirildi. İşletmelerde hijyen, ürünlerin tazeliği, fiyat etiketi ve gramaj konularına bakıldı. Yetkililer, satış yerlerini hijyen koşulları, çalışanların kılık kıyafetlerinin temizliği ile iş yerlerinin mevzuata uygunluğu konusunda kontrol ettiler. Denetimlerde kurallara uymayan işletmelere gerekli uyarılar yapıldı.

Köyceğiz’de okul kantinleri denetlendi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince okul kantinleri denetlendi.

Bodrum Belediyesi Zabıta Ekipleri, Okul Kantinlerinde Denetimlerini Sürdürüyor

Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Bodrum Yarımadası genelinde Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda, yemekhane ve kantin denetimi yaptı.

İlçe Tarımdan Kantincilere Eğitim

Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından, eğitim öğretim kurumları bünyesinde faaliyet gösteren okul, kantin ve yemekhanelerinde çalışan personele hijyen eğitimi verildi.

Kantinciler 15 aydır iş yapamıyor

Pandemi nedeniyle kapalı kalan okullar kısmen ara dönemlerde açılsa da okul kantincileri hala kapalı. Açık olan kantinler ise okula çok az öğrenci gelmesi nedeniyle iş yapamayacak durumda. Yaklaşık 15 aydır iş yapamayan okul kantincileri, borç para ve kredilerle hayatlarını sürdürmeye çalışıyor. Okul kantinci esnafının yaşadığı zor durumu Fethiye’de ve Göcek’te kantincilik yapan İbrahim Oğuzoğulları FRT TV’ye anlattı.

Zabıta’dan okul kantinlerine denetim!

Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı denetim ekipleri, ilçedeki okul kantinlerinde denetim yaptı.