Karataş Haberleri

Karataş Haberleri

Başından Silahla Vurulmuş Halde Bulundu

Muğla'nın Milas ilçesinde bir şahıs başından silahla vurulmuş şekilde ölü olarak bulundu.

Vücut Geliştirme-Fitness Şampiyonu Beşkaza'mızdan

Wabba Vücut Şampiyonu Karataş’tan: ‘Tombul’ dediler , azmettim Wabba fitness şampiyonu bu yıl Muğla Fethiye’den  çıktı.

Türkü Dostları Sahil Bandı’nı Coşturdu

Fethiye Sahil Bandı’nda önderliğini Ahmet Dalban, Orhan Karataş ve Fethiye Halk Eğitim öğretmenlerinin yaptığı ‘Türkü Dostları’ grubunun kendi arasında yaptığı türkü şöleni Fethiye Sahil Bandı’nda renkli görüntülere sahne oldu.

Başkandan Çarşı Esnafına Ziyaret

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, geçmiş dönem Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Karataş ile birlikte Çeyrek Efe Reklam ve Tasarım Ajansı’nı ziyaret etti.

Genç müzisyen Karataş'tan yeni şarkı müjdesi

Genç şarkıcı Nil Karataş önceki akşam Azka yaz konserleri çerçevesinde sahne aldı.

Figen Çoban'ın kız kardeşi Filiz Karataş, "Ablam için sonuna kadar savaşacağız"

Muğla’nın Yatağan ilçesinde eşi, kayınbiraderi ve kayınvalidesi tarafından yakılarak öldürüldüğü ileri sürülen Figen Çoban cinayeti soruşturmasında hazırlanan iddianamede, Çoban'ın üzerine hızlandırıcı madde dökülüp yakıldığı belirtildi. 

ÇALIŞ’TA ORMAN YANGINI

Çalış Karataş Plajı’nda sebebi belli olmayan şekilde orman yangını çıktı. Çıkan yangına ekipler tarafından müdahale devam ediyor.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcusu Taner Eren Türkiye ikincisi

Muğla'ya Okçulukta bir madalyada Taner Eren'den.

Marmaris’te makam koltuğu başkanların oldu

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu 1. sınıf öğrencileri Sare İmir, Meriç Ada Karataşoğlu ve Rüzgar Genç'e devretti.

Mahalle afet gönüllüleri tatbikatta

Fethiye Mahalle Afet Gönüllüsü Acil Kurtarma Ekibi Seydikemer’e kadar yaptıkları afet intikal tatbikatı yaptıktan sonra Bahriye Üçok Parkı’nda buluştular.

Mahalle afet gönüllülerine ilk yardım eğitimi verildi

Fethiye’de Mahalle Afet Gönüllülerine İlk Yardım Eğitimi verildi. İlk yardım eğitmeni Fatma Solgun tarafından verilen 2 günlük eğitime katılan gönüllülere Sağlık Bakanlığı onaylı İlk Yardım Sertifikası verileceği öğrenildi.

13 Nisan’da tüm dijital platformlarda yayında

Nisan ayında Suphi Karataş Es Müzik yapımla müzik hayatına merhaba diyecek olan genç rapçi Tunahan Kandemir, bomba gibi bir şarkıyla Rap dünyasında yerini almaya hazırlanıyor. Rock müziğinin güçlü sesi Gizem Saatçı’nın da destek verdiği genç rapçi Kandemir, “rap müzik severlerin kısa zamanda benim ve müziğimin takipçisi olacaklarına gönülden inanıyorum. Nisan ayında çıkacak olan şarkımla yer yerinden oynayacak” dedi.

Milaslı şehidin ismi okulda yaşatılacak

2019 yılında Milas Hayıtlı Mahallesi Kardelen Sokak'ta hazine arazisine yaptırılan 360 öğrenci kapasiteli 12 derslikli Şehit Erkan Karataş İlkokulu düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

Milas’ta 5 okulun kayıt alanı yeniden belirlendi

2020-2021 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde eğitime kapılarını açacak olan Şehit Erkan Karataş İlkokulu için kayıt alanı belirleme toplantısı düzenlendi.

Londra’da dil eğitimi aldı, baba ocağına dönüp zeytinyağı işine girdi

Uzun yıllar kurumsal firmalarda görev yapan ve Londra'daki dil eğitimi sırasında katıldığı bir programda zeytinyağının hikayesinden etkilenen Nasibe Karataş, Muğla'nın Milas ilçesindeki baba ocağına geri dönerek zeytinyağı işine girdi.

Milas’ta ikinci dönemde 3 okul hizmete girecek

Muğla'nın Milas ilçesinde inşaat çalışmaları sona eren 3 okul, 2020-2021 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde eğitime kapılarını açacak. Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Hayıtlı Mahallesi'nde inşa edilen Şehit Erkan Karataş İlkokulu'na nakil işlemlerinin de başladığını belirtti.

Gelecek Partisi Dalaman İlçe Başkanlığına İlyas Karataş seçildi

Gelecek Partisi tüm Türkiye’de olduğu gibi Muğla ve ilçelerinde de teşkilatlanma çalışmalarını hızlandırdı. Muğla ve ilçelerinde kongrelerini hızlandıran Gelecek Partisi Dalaman’da tek liste ile gidilen kongrede başkanlığa İlyas Karataş seçildi. Gelecek Partisi Dalaman ilçe kongresi Kovid-19 tedbirleri altında bir çay bahçesinde gerçekleştirildi. Kongreye Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, Aydın İl Başkanı Selçuk Yagsan, Denizli İl Başkanı Aykut Yıldırım, İzmir İl Başkanı Cüneyt İşçilik, CHP Dalaman İlçe Başkanı Sezer Durmuş, İyi Parti ve Deva Partisi yetkilileri ile gelecek partisi delegeleri katıldı.

16 yaşındaki genci JAK ve AKUT ekibi kurtardı

Fethiye’nin Kocaçalış Karataş mevkiinde uygun olmayan ayakkabıları ile tırmanış yaparken kayalıklarda mahsur kalan genci Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve AKUT ekibi kurtardı.

İNGİLİZ BÜYÜKELÇİ, “TÜRKİYE VE FETHİYE ÇOK GÜVENLİ”

İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott beraberinde Konsolos Liz Moriarty, Konsolos Yardımcıları Gill Karataş ve Nazlı Hamitoğlu ile Fethiye Fahri Konsolosu Mustafa Şıkman ile birlikte Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner’i makamında ziyaret etti. Türkiye ve Fethiye’de pandemi nedeniyle tüm önlemlerin alındığını kaydeden Büyükelçi Chilcott, “Türkiye ve Fethiye çok güvenli. Geçtiğimiz hafta İngiltere’den, Dalaman’a uçuşlar başladı. İngiliz turist sayısında artış bekliyoruz” dedi.

İstanbul’daki intihar Fethiye’yi yasa boğdu

İstanbul’da intihar ettikleri iddia edilen Özden-Aytaç Durak çifti olayı Fethiye ve Seydikemer’i de yasa boğdu. Büyük üzüntü veren olayda hayatını kaybeden Özden Durak’ın Fethiye’nin Yakacık Mahallesi Muhtarı Bayram Karataş’ın kız kardeşi Nurten Karataş’ın kızı olduğu öğrenildi. Özden Durak’ın cenazesi Fethiye’ye getirilerek, doğum yeri olan Yakacık Mahallesi’nde dualarla ve gözyaşları içinde toprağa verildi.

KARATAŞ’DA TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPILDI

Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Kaydem Plastik ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü hükümlülerinin katılımıyla Koca Çalış’ta bulunan Karataş mevkiinde temizlik çalışması yapıldı.

Fethiye Umke’den Çevre Temizliği

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE), Koca Çalış ve Karataş plajlarında çevre temizliği yaptı.