Kargo Haberleri

Kargo Haberleri

Bodrumspor play-off’lara kaldı

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig 22. hafta karşılaşmasında Bodrumspor evinde karşılaştığı Aras Kargo’yu 3-1 mağlup etti. Bu skorla birlikte yeşil-beyazlılar adını play-off’lara yazdırdı. Maçın ardından oyuncular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı.

Milas’ta Trafik Kazası: 2 Yaralı

Muğla’nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında orman işletmeye ait acil müdahale aracı ile kargo aracının çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 orman işletme personeli hafif şekilde yaralandı.

Kargo Paketinden Uyuşturucu Çıktı

Muğla polisinin düzenlediği operasyonda kargo paketi içindeki ayakkabı içerisine gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi.

Kaçak elektronik sigara ele geçirildi

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Menteşe İlçesi Kötekli Mahallesinde ikamet eden S.M.G ve S.S.Y. isimli şahıslara il dışından kargo yolu ile kaçak elektronik sigara geleceği bilgisinin alınması üzerine KOM Şube Müdürlüğü ve Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince şüphelilerin ikametinde arama yapıldı.

Bin 460 kg kaçak çay yakalandı

Muğla’da faaliyet gösteren bir kargo firmasında bin 460 kilogram kaçak çay yakalandı.

MUTSO Üyelerine Yüzde 25 İndirim

MUTSO ile Yurtiçi Kargo arasında yapılan protokol kapsamında, MUTSO üyesi tüm işletmelere, Yurtiçi Kargo ile yapacakları gönderim ücretlerinde yüzde 25 indirim sağlanacak.

Jandarma ekipleri uyuşturucu madde ele geçirdİ

Muğla’nın Datça ilçesi İskele Mahallesinde kargo paketi ile uyuşturucu temin edileceği bilgisini alan Jandarma ekipleri uyuşturucu madde ele geçirdi.

ARAS KARGO’DAN, FTSO ÜYELERİNE İNDİRİM

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Aras Kargo arasında imzalanan protokolle FTSO üyelerine yüzde 18 indirim uygulanacak.  

MUTLU DEMİRTAŞ’TAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Geçtiğimiz yıl yapılan Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerinde az bir fark ile başkanlığı kaybeden Kamil Mutlu Demirtaş, deprem bölgesine yapılacak olan yardım amaçlı gönderiler için, Sürat Kargo’nun ücretsiz olarak hizmet vereceğini duyurdu.

ULA’DA JANDARMADAN UYUŞTURUCU OPERASYONU

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Ula'nın kırsal Esentepe Mahallesinde oturan M.G. isimli şahsın il dışından kargo ile uyuşturucu madde temin ettiği bilgisinin alındı.

MUĞLA’DA, SAHTE ALKOL OPERASYONU

Muğla'da, ürettikleri sahte alkolü kargo yoluyla piyasaya sürenlere yönelik düzenlenen 'Zincir' operasyonunda 15 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda Roma dönemine ait bronz kılıç ele geçirildi.

Cennet koyunu cehenneme çevirdiler; ekipler dedektif gibi iz sürdü

Bodrum'un en güzel koylarından biri olan Cennet koyu, kaçak hafriyat dökümleriyle cehenneme çevirdiler. Ekipler cennet koyuna kaçak hafriyat dökenlerin peşine düştü, dedektif gibi çalışan ekipler kargo poşetlerinden dökümü yapanlar ulaştı.

Kamil Mutlu Demirtaş, Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Ocak ayında yapılması beklenen Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimleri için adaylar çalışmalarına devam ediyor. Şimdilik üç adayın adaylığını açıkladığı seçimlerde, 38 yaşındaki genç aday Kamil Mutlu Demirtaş, söylemleri ve çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Demirtaş Nakliyat, Turizm Hayvancılık Şirketi, Fethiye Sürat Kargo İşletmeciliği ve Kalkan Hatay Ocakbaşı Restoran işletmeleriyle Fethiye ticari hayatının tanınan ve sevilen yüzlerinden biri olan Demirtaş, esnaf ziyaretlerinde de ilgiyle karşılanıyor.

"Daha da iyiyi hedefleyerek yolumuza devam edeceğiz"

Profesyonel kadrosuyla gelişmeleri yakından takip ederek, hizmet kalitesini her geçen gün arttıran Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), kurumsal yapı içinde Avrupa standartlarında hizmet verdiğini tescilleyen 6. Dönem TOBB Akreditasyon Belgesi’ni aldı. Akreditasyon Belgesini FTSO Yönetimi Kurulu ile paylaşan Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Ciddi bir denetimin ardından almaya hak kazandığımız Akreditasyon Belgemizi Ankara’da düzenlenecek törenle TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden alacaktık ancak pandemi nedeniyle tören yapılamadığı için belgemiz kargo yoluyla Odamıza iletildi. Bu başarı uyumlu ekip çalışmasının sonucu. Daha da iyiyi hedefleyerek yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

Kadınlar Günü’ne özel indirim 

Önümüzde hafta Pazartesi günü kutlanacak olan “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle kampanya düzenleyen Sürat Kargo’da, yüzde 25 indirim günleri başladı.

Demirtaş don nöbeti tutan çiftçileri ziyaret etti 

Fethiye’nin sevilen esnaflarından Kamil Mutlu Demirtaş, soğuk hava koşulları nedeniyle zirai don nöbeti bekleyen çiftçileri ziyaret etti. 

Demirtaş’ın çağrısı karşılık buldu

Fethiye Sürat Kargo Kurucusu Kâmil Mutlu Demirtaş, salgın dönemi sıkıntı yaşayanlara destek olunması için Fethiye'de 'Dayanışma Birliği'nin kurulmasını önermişti. Demirtaş’ın çağrısı karşılık buldu.

Kısıtlamalarda kargo şirketlerinde yoğunluk

Vatandaşları mağdur etmemek adına kısıtlamadan muaf tutulan kargo şirketleri, hafta sonu da hizmet vermeye devam ediyor.

Genç iş insanından kriz dönemi için öneri

Fethiye Sürat Kargo Kurucusu Kâmil Mutlu Demirtaş, salgın dönemi sıkıntı yaşayanlara destek olunması için Fethiye’de ‘Dayanışma Birliği’nin kurulmasını önerdi.

Yatlar Kargo Gemisiyle Geliyor

Fethiye’de turizm sezonunun açılmasıyla mavi yolculuğun vaz geçilmezi yatlar da denize inmeye başladı.