Karşı Karşıya Geldi Haberleri

Karşı Karşıya Geldi Haberleri

Fethiyespor Evinde Kaybetti 1-3

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin ikinci sırasında bulunan Iğdır FK ile karşı karşıya geldi. İlk yarıya geride giren lacivert beyazlılar, ikinci yarı sonrasında karşılaşmadan 1-3 mağlup ayrıldı.

Fethiye’de Gol Sesi Yok

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 20.Hafta müsabakasında Fethiyespor ile İnegölspor karşı karşıya geldi. Mücadele gol sesi çıkmayınca maç 0-0 sonuçlandı ve her iki takım da 1 puana razı oldu.

Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 4 - Giresunspor: 0

Trendyol 1. Lig’in 18. haftasında Bodrum FK sahasında karşılaştığı Giresunspor’u 4-0'lık skorla mağlup etti.

Ortaca Belediyespor’dan 4 gollü galibiyet

Muğla Süper Amatör Lig B Grubu mücadelesinde Ortaca Belediyespor ile Karaçulhaspor karşı karşıya geldi. Ortaca Belediyespor her iki yarıda bulduğu ikişer golle karşılaşmayı 4-0 kazandı.

Hokey ’de Muğla’dan iki takımı Süper Lig'de karşı karşıya geldi

Muğla’dan iki hokey takımı Trabzon’da oynanan Süper Lig karşılaşmasında eşleşti.

Muğlaspor, Alaçatı’yı Yenmesini Bildi: 2-1

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor, aynı ligdeki rakibi Alaçatıspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Muğlaspor, karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Bodrum FK’nın Rakibinden Hakeme Çok Sert İthamlar!

Trendyol 1.Lig 7.Hafta mücadelesinde Bodrum FK ile Çorum FK karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Bodrum FK 2-1 kazandı. Çorum FK’nın Teknik Direktörü Tahsin Tam, hakeme yönelik çok sert ithamlarda bulundu.

Taşdemir “Deplasmandan üç puanla döndüğümüz için çok mutluyum”

Trendyol 1.Lig’de Bodrum FK ile Sakaryaspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi, Bodrum FK deplasmanda 0-2 kazandı. Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir müsabaka sonrası açıklamalarda bulundu.

Zorlu Mücadelenin Kazananı Bodrumspor 

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrumspor ile Trendyol Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi Bodrumspor 2-1 kazandı.

Yine kiracı mülk sahibi anlaşmazlığı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 30 odalı bir apartta mülk sahibi ve kiracı ile anlaşmazlık çıktı. Açtığı tahliye davasını kazanan mülk sahibinin avukatları ve tahliye işlemleri için gelen icra memurları ile apartta yaşayanlar karşı karşıya geldi. Apart işletmecisi Kemal Göle, "Sezon ortasında tahliye olmaz, burada yaşayan insanlar sokağa atılarak mağdur edilmemeli" dedi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı Milletler Ligi'nde çeyrek finalde

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 FIVB Milletler Ligi 3. hafta son maçında karşı karşıya geldiği Hırvatistan'ı setlerde 3-0 mağlup ederek, çeyrek finale yükseldi. Milliler, ABD'nin Arlington kentinde yapılacak finallerde mücadele edecek.

Fethiyespor U17, çeyrek finalde mağlup

Fethiyespor U17, Kocaelispor U17 ile karşı karşıya geldi.

KIRAN KIRANA GEÇEN MAÇI ZİRVE SPOR KAZANDI

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig 7. Grup’ta mücadele eden Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü, deplasmanda karşı karşıya geldiği Söke Belediyesi Saldos Voleybol ekibi 3-0 mağlup etti.

MUĞLASPOR, BAL LİGİNDE KALDI

TFF Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele etme karşılaşmasında Muğla Atatürk Stadı’nda oynanan maçta Muğlaspor ile Ortaca Belediyespor karşı karşıya geldi. Muğlaspor, 17. Ve 45+1. Dakikalarda bulduğu gollerle rakibi Ortaca Belediyespor’u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından saha içerisinde futbolcular arasındaki kavgaya yöneticiler ve taraftarlarında dahil olmasıyla arbede yaşandı.

TURNUVANIN ŞAMPİYONU ÇAMKÖYSPOR

Fethiye Kaymakamlığı’nın idaresinde ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü’nün koordinesinde gerçekleştirilen ‘’Fethiye Kaymakamlığı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’’ şampiyonu belli oldu. Final karşılaşmasında saat 19.30’da Çamköy ile Karaçulha Fethiye Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Çamköy 2-0 kazanarak şampiyon oldu. 3.’lük maçı ise 18.30’da Eldirek ile Ölüdeniz arasında oynandı. Mücadeleyi Eldirek penaltılarda 5-4 kazanarak turnuvanın 3. oldu.

Fethiyespor 3-2 al Khor Sc

Fethiyespor, hazırlık dönemindeki dördüncü özel maçında Katar Süper Ligi ekiplerinden Al Khor SC ile karşı karşıya geldi.

Muğlaspor  Kırıkkalespor’u 3-2 mağlup etti

TFF 3. Lig 4. Grupta son sıradan kurtulamayan Muğlaspor, deplasmanda karşı karşıya geldiği rakibi Kırıkkalespor'u uzatmalarda bulduğu 2 gol ile 3-2 mağlup etti. 

Köyceğiz Belediyespor Hentbol Takımı ilerleyişini sürdürüyor

Köyceğiz Belediyespor Hentbol takımı, İstanbul Üniversitesi Spor Birliği’ni 31-28 yendi. Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi ikinci yarı maçları başladı. 12’nci hafta mücadelesinde Köyceğiz Belediyespor Hentbol takımı İstanbul Üniversitesi Spor Birliği ile Muğla Menteşe Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi.

Bodrum’da su sıkıntısının ardından elektrik sıkıntısı da başladı

Korona virüs (Covid-19) salgın nedeniyle Bodrum nüfusunun 3 katına çıkması su, alt yapı sorunun ardından şimdi de elektrik sıkıntısı ile karşı karşıya geldi. Bodrum'daki elektrik trafoları fazla elektrik kullanımından teker teker patlamaya başladı.

Muğlaspor Aşkı Ağaca Tırmandırdı

Koronavirüs tedbir ve önlemleri kapsamında maçlar seyircisiz oynanıyor. Muğlaspor, Atatürk Stadyumu'nda karşı karşıya geldiği Adıyaman 1954 Spor ile 1-1 berabere kaldı. Öte yandan, korona virüs tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanan maçı, bazı taraftarların stat dışında bulunan ağaçlara tırmanarak izlediği göründü.

Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiler

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile SHÇEK Fethiye Belediyesi Huzurevi işbirliğinde hazırlanan proje kapsamında Türkiye’de ilk defa Sandalye Voleybolu etkinliği gerçekleştirildi. Bu eğlenceli etkinlikte Huzurevi sakinleri ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesindeki özel sporcular karşı karşıya geldi.