Kavgası Haberleri

Kavgası Haberleri

İngiliz çiftin kavgası kanlı bitti: 1 ağır yaralı

Otel odasında boğazından kesici aletle yaralanmış şekilde kanlar içerisinde bulundu

Dedelerin okey masasındaki taş kavgası kıraathaneyi karıştırdı

Muğla’nın Milas ilçesinde okey oynamak için bir kıraathanede toplanan bir grup dede arasında çıkan kavgada ıstakalar havada uçuştu.

28 yaşındaki genç, amcası tarafından silahla vurularak öldürüldü

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Koru Mahallesi’nde, aynı soy ismi taşıyan 2 aile arasında yaşanan miras tartışması silahlı kavgaya döndü. Paylaşılamayan köy evinin önünde yaşanan kavgada, Y.A. isimli şahıs, 28 yaşındaki yeğeni ile kardeşine silahla ateş etti.

Akrabalar arasında 'tarla sürme' kavgası

 Muğla’nın Seydikemer ilçesinde akrabalar arasında iddiaya göre, tarla sürme konusu çıkan kavgada 3 kişi yaralanırken, olay sonrası gözaltına alınan 2 kişiden biri tutuklandı.

Fethiye’de iş arkadaşını vuran şahıs tutuklandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde emlak işiyle uğraşan iki kişinin kavgasında arkadaşını tüfekle vuran kişi tutuklandı.

Lokantada tatlı kavgası

Bir lokantada tatlı yüzünden çıkan kavgada gözaltına alınan 14 kişiden 2'si, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Marmaris’te tatlı kavgası acı bitti: 5 yaralı

 Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir lokantada müşteriler ile çalışanlar arasında tatlı yüzünden çıkan kavgada 5 kişi yaralandı.

Laf Atma Kavgası Kanlı Bitti

Muğla'nın Marmaris ilçesi sahilinde iki grup arasında kızlara laf atma iddiasıyla çıkan kavgada 1 kişi sırtından bıçakla yaralandı.

Sokak kavgası cep telefonu ile görüntülendi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde farklı restoranların çalışanları arasındaki sözlü tartışma ile başlayan kavga araya giren kişilerin uğraşları ile sona ererken o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

"Maseratili Polis" toprağa verildi, cenazede gazeteciye saldırı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde bir araç içerisinde cesedi bulunan ve bir süre önce İzmir-İstanbul otoyolunda avukatla kavgasının ardından kamuoyunda "Maseratili Polis" olarak tanınan Hüseyin Tayfun Üçgül'ün cenazesi toprağa verildi.

Kan Gölüne Çeviren Kavga

Muğla’nın Marmaris ilçesinde önceki gece çıkan 'damsız girilmez' kavgasında ortalığı kan gölüne çeviren 4 şüpheliden 3'ü adliyeye sevk edildi.

SELAM KAVGASINDA KAFASINDAN SİLAHLA YARALANDI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir barda çıkan tartışma sonucu bir kişi ağır yaralanmış 1 kişi tutuklanmış 3 kişi de adli kontrol şartı ile salıverilmişti.

MİLAS’TA ALACAK VERECEK KAVGASINDA 2 KİŞİ ÖLDÜ

Muğla'nın Milas ilçesi Karacahisar Mahallesi'nde iddiaya göre alacak verecek kavgasında bir şahıs, tabanca ile 2 kişiyi öldürdü.

SEYDİKEMER’DE SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde arazi kavgasında silahlar konuştu, 1 kişi hayatını kaybetti.

Park yeri kavgasında 1 kişiyi öldüren, 2 kişiyi yaralayan zanlı tutuklandı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde park yeri kavgası nedeniyle av tüfeğiyle 1 kişiyi öldüren 2 kişi de yaralayan zanlı tutuklandı.

Fethiye Ülkü Ocakları 'şiir yazma' yarışması düzenliyor

Fethiye Ülkü Ocakları, 20 Şubat 2015 günü Ege Üniversitesi'nde başlayan karşıt görüşlü öğrencilerin kavgası sonrası bıçaklanarak hayatını kaybeden Ülkücü Şehit Öğrenci Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun ölüm yıl dönümü münasebetiyle bir şiir yazma yarışması düzenliyor.

Yol verme kavgası kanlı bitti

Milas İlçesi Dibekdere Mahallesi’nde 2 grup arasında çıkan arbedede A.Y. isimli şahıs aldığı bıçak darbesi ile yaralandı.Yaralanarak hastaneye kaldırılan şahıs hastanede hayatını kaybetti.

Meydan kavgası kanlı bitti

Fethiye Karaçulha Sebze ve Meyve Hali’nde iki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Birbirlerine sopalarla saldıran grupların kavgası sonucu 4 kişi kafasına aldığı darbe sonucunda yaralandı.

4 kişinin yaralandığı ihale kavgasında 9 gözaltı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kafe ihalesi yüzünden iki grup arasında çıkan ve 1'i ağır 4 kişinin yaralandığı olayla ilgili 9 kişi gözaltına alındı.

Bodrum'da ihale kavgası: 4 yaralı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde iki grup arasında kafe ihalesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı.

Rus çiftin kıskançlık kavgası cinayetle bitti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde erkek arkadaşının başına içki şişesiyle vurduğu Rus uyruklu kadın otel odasında hayatını kaybetti.

Denizlispor Başkanı Çetin’in yargılandığı rezervasyon kavgası davasına devam edildi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin ile balık halindeki bir restoranın görevlileri arasında 14 Ağustos 2019'da yaşanan rezervasyon tartışması ile ilgili davaya devam edilirken, Denizlispor Başkanı Çetin ise duruşmaya katılmadı.

Ormanlarımız ranta kurban ediliyor

Milas’ın Çökertme, Gökbel ve Bozalan mahalleleri arasında gündüz saatlerinde ormanlık alanda çıkan yangın 8 saatlik bir mücadelenin ardından havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alınmıştı. Akşam saatlerinde soğutma çalışmalarına geçildiğinin duyurulmasına rağmen Pazar gününün erken saatlerine kadar rüzgârdan dolayı yangının devam edebileceği endişelerinin ise bitmediğini dile getiren CHP Muğla Milletvekili Özcan, "Çok üzgünüm! Ne yazık ki, kapsamlı bir politika oluşturmadığımız sürece orman yangınları devam edecek” dedi.

“İthal adaylar ilçeleri ve illeri yönetemezler”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Pamukkale TV’de ‘seçim 2019’ programının canlı yayın konuğu oldu. ‘Fethiye’ye gelecek yatırımlara engel oluyor’ iftiralarına cevap veren Başkan Saatcı, “Kimse ramazan davulu gibi uzaktan ötmesin. Fethiye’ye ne yapılacaktı da biz engel olduk? Fethiye’ye yapılan her işe hem Büyükşehir hem iktidara müteşekkir oluruz. Ancak ne yaptılar? Ben tabi ki yapılmayana tepki koyacağım. Ben Fethiye’nin kavgasını yapıyorum” dedi.

TOHUM TAKAS ETKİNLİĞİ PANELİ

SAATCI “TÜRKİYE’DE DÜRÜST OLAN VE DÜRÜST OLMAYAN KAVGASI VAR” KARAYİĞİT “EY İNSANOĞLU! KARNINI TANKLA, TOPLA, UÇAKLA, BİLGİSAYARLA DOYURAMAZSIN”