Kayıplara Karıştı Haberleri

Kayıplara Karıştı Haberleri

Fethiye'de Alzheimer Olan kadın Kayboldu!

Fethiye’de Tuzla mahallesinde Alzheimer hastası olan Gülümser Göztepe kayboldu.

Arazi anlaşmazlığı can aldı!

Seydikemer Çatak Mahallesi'nde arazi anlaşmazlığı nedeniyle meydana geldiği öğrenilen olayda Adnan B., (58) Yasin B., (29) ve Tahsin B. vurularak hayatını kaybetti. Olayın faili olduğu öğrenilen R.B. kayıplara karıştı.

Bıçakladı, kaçtı, kayıplara karıştı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde iki kişinin arasındaki tartışmada taraflardan birisi, diğerini bıçakladı ve olay yerinden aracıyla kaçtı. Polis ile yaşanan kovalamacada zanlı, aracını evinin önüne bırakıp kayıplara karıştı.

Polisi görünce kaçtı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde uyuşturucu aramak için eve gelen polisleri gören bir kişi kaçarak kayıplara karıştı.

Menteşe’de bisiklet hırsızlığı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde son günlerde artan bisiklet hırsızlığı olayları halkı tedirgin ediyor. Son olarak Menteşe İlçesi Emirbeyazıt Mahallesi Stadyum Sokak üzerinde bulunan bir apartmandan dün saat 19:28'de bir şahıs bisikleti çalarak kayıplara karıştı.

Kaza yapan sürücü aracı bırakıp kaçtı

Yatağan istikametinden Menteşe istikametine seyir halinde olan ve kimliği tespit edilemeyen sürücü kaza yaptıktan sonra kayıplara karıştı.

Elektrik kablosunu kesip götürdüler

Muğla'nın Bodrum ilçesinde vatandaşların elektrik sayaçlarını dışarı taşımak için çektiği elektrik kablosunu kesip götüren hırsızlar kayıplara karıştı.

Cinayet şüphelisi Antalya’nın Kınık Mahallesi’nde yakalandı

Geçtiğimiz gün Fethiye’nin Pazaryeri Mahallesi 536. Sokak 9 Nolu apartmanda eşi Selda A. (24) ile tartıştıktan sonra öldürdüğü ileri sürülen 30 yaşındaki Tanju Y.A.’nın motosikletle kayıplara karıştığı bildirilmişti. Firari Tanju Y.A’nın, polis ve jandarma işbirliğinde yapılan operasyon neticesinde Antalya’nın Kaş İlçesi Kınık Mahallesi’nde yakalandığı öğrenildi. Tanju Y.A, Kınık Jandarma Karakol Komutanlığı’na götürüldü.

10 yıllık eşini bıçakla öldürdü

Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Fethiye’de iki çocuğunun annesi, 10 yıllık eşini bıçaklayarak öldüren koca kayıplara karıştı.