Kaymakam Aksoy Haberleri

Kaymakam Aksoy Haberleri

Kaymakam Aksoy, Yemekle Uğurlandı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 2019 yılından bu yana Kaymakamlık görevini yürütürken Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kocaeli Vali Yardımcısı olarak ataması yapılan Ertuğ Şevket Aksoy ilçede birlikte görev yaptığı kurum müdürlerinin düzenlediği yemek ile uğurlandı.

Kaymakam Aksoy, depremzedeler ile iftar yaptı

Kaymakam Aksoy, depremzedeler ile iftar yaptı Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy İçmeler Turizm Otelcilik Uygulama Oteli'nde konaklayan depremzede vatandaşlar ile birlikte iftar yaptı çocuklara hediyeler dağıttı.

Kaymakam Aksoy’dan bayramda trafik yoğunluğu uyarısı!

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, Kurban Bayramı Kutlama mesajında; bayramda artan tatilci yoğunluğuna dikkat çekerek,” sürücülerin trafik kurallarına her zamankinden daha fazla uymalarını, aşırı hız, yakın takip gibi trafik kuralı ihlallerinden kaçınmalarını, uykusuz, yorgun araç kullanmamalarını hatırlatarak, her bir trafik kuralının en az bir hayat kadar değerli” olduğunu söyledi.

Marmaris’te Kaymakam Aksoy’un katılımı ile ’bayramınız kemerli olsun’ denetimleri yapıldı

Muğla'nın Marmaris ilçe merkezinde 'bayramınız kemerli olsun' projesi çerçevesinde 4 farklı noktada denetimler yapıldı. Denetimlere katılan Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy sürücülerin bayramını kutlarken; emniyet kemerlerini taktıkları için teşekkür edip, araçların içinde bulunan çocuklara boyama kitabı, şapka ve 'hayata sıkı tutun' yazılı tişörtler hediye etti.

Kaymakam Aksoy’un Yeni Yıl Mesajı

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy yeni yıl nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında; zor geçen bir 2021 yılı sonunda ümitlerin tazelenmesine dikkat çekerek, “2022 yılının ülkemize, milletimize, çalışma arkadaşlarıma ve kıymetli Marmarisli hemşerilerime sağlık, huzur, mutluluk ve iyilikler getirmesini diliyorum” dedi.

Kaymakam Aksoy 3.doz aşısını yaptırdı, vatandaşları aşıya davet etti

Muğla'nın Marmaris ilçesi Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, üçüncü doz kovid aşısını merkez sağlık ocağında yaptırdı.

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy Covid-19 aşısını yaptırdı

Muğla’nın Marmaris İlçe Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy Covid-19 aşısının ilk dozunu yaptırdı. Kaymakam Aksoy’un aşısı 1 Nolu Aile Sağlık Merkezinde İlçe Sağlık Müdürü Dr. İmran İnce eşliğinde uygulandı.