Kitle Haberleri

Kitle Haberleri

Muğla İŞKUR’dan İnsan Kaynakları platformu toplantısı

Muğla Çalışma ve İş Kurumu öncülüğünde oluşturulan Muğla İnsan Kaynakları (İK) Platformu çalışma hayatındaki tüm tarafları buluşturmaya devam ediyor.

Fethiyespor Somaspor’a Kitlendi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 4 Şubat Pazar günü saat 14.00’da oynanacak olan Somaspor karşılaşmasına kenetlendi.

Filiz Topçu ; “Bu bir kitlesel katliamdır, savaş ve insanlık suçudur.”

Fethiye’de Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Filiz Topçu, İsrail'in Filistin'e yönelik eylemlerini eleştirdi.

'Kaskınla Yol Ver Hayata' sloganı ile eğitim verildi

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından "Kaskınla Yol Ver Hayata" el broşürleri dağıtılarak, hem kontrol hem de yerinde farkındalık bilgilendirmesi yapılarak, hedef kitle motosiklet kullanıcılarına yönelik toplantı ve Temel Motosiklet Sürüş Bilgileri ile uygulamalı eğitim verildi.

Trafik Durdu, Tüm Yollar Kitlendi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde su ana isale hattının patlamasıyla yollarda trafik felç oldu. Bir kaç kilometrelik mesafeyi saatlerce geçemeyen sürücüler çılgına döndü. Trafik ekipleri yolları açmak için uzun süre uğraştı.

Cumaların Vazgeçilmezi: Lokma 

Fethiye’de Cuma Namazı vakitlerinde çeşitli camilerde lokma hayrı yapılmaya devam ediliyor. Hayırseverler, vatandaşın lokmaya gösterdiği ilgiden dolayı mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

DÜZENSİZ PARK SORUNU BİTMİYOR

Fethiye'de turizm sezonunun bitip kış mevsimi yaşanmasına rağmen şehir trafiği ise çeşitli bölgelerde yapılan çift sıra ve düzensiz parklardan ötürü zaman zaman kitlendiği FRT TV kameralarına yansıdı.

LİKYA İLMEKLERİ DEFİLESİ GÖZ KAMAŞTIRDI

Fethiye Likya Kadın Kooperatifi ve TUI Care Foundation ortaklığında hayata geçirilecek “Likya’nin İlmekleri Projesi” tanıtım toplantısı yapıldı. Kısa bir moda defilesinin de yapıldığı toplantıya; kamu sektörü temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, işadamları ve turizmcilerden oluşan geniş bir paydaş kitlesi katıldı.

TRAFİĞİNİN BİTMEYEN ÇİLESİ; ÇİFT SIRA PARK

Gözde turizm merkezlerinden beri olan Fethiye’de trafiğin bitmeyen çilesi, çift sıra parklar oldu. Fethiye'de turizm sezonu hız kesmeden devam ederken şehir trafiği ise çeşitli bölgelerde yapılan çift sıra parklardan ötürü zaman zaman kitlendiği FRT TV kameralarına yansıdı.

ÇİFT SIRA PARKLAR TRAFİĞİ KİTLİYOR

Fethiye'de turizm sezonu hız kesmeden devam ederken şehir trafiği ise çeşitli bölgelerde yapılan çift sıra parklardan ötürü zaman zaman kitlendiği FRT TV kameralarına yansıdı.

FETHİYE’DE TRAFİK YOĞUNLUĞU

Fethiye’de turizm sezonu hız kesmeden devam ederken şehir trafiği ise çeşitli bölgelerde zaman zaman kitlendiği FRT TV kameralarına yansıdı.

MİLLETVEKİLİ DEMİR’DEN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı. Demir mesajında, “Gelişen teknolojiyle birlikte asılsız bilgilerin hızla yayıldığı günümüzde doğru bilgiye ulaşmada kitle iletişim araçlarının önemi ve dolayısıyla da gazetecilerin sorumluluğu da artmıştır. Gazeteciliği yaşam biçimi haline getirerek topluma karşı sorumluluklarını yerine getiren tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

Muğla’nın sağlık turizmi değerlendirildi

Muğla'daki sağlık turizmi potansiyelinin arttırılması, ilin turizm portföyüne kitlesel ve organize biçimde sağlık turisti kazandırılması, sağlık turizmi yetki belgesine sahip olan kuruluş sayısının arttırılması, Muğla'nın sağlık turizminde küresel bir marka şehir olması ana hedefiyle, Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında 'Sağlık Turizmi Muğla Sektör Buluşması' toplantısı gerçekleştirildi.

Muğla’da sağlık turizmi yatırımları arttı

Muğla'da sağlık turizmi potansiyelinin arttırılarak Muğla'nın turizm portföyüne kitlesel ve organize biçimde sağlık turisti kazandırılması, sağlık turizmi yetki belgesine sahip olan kuruluş sayısının arttırılması için Valilik, Üniversite, İl Sağlık müdürlüğü, Turizm İl Müdürlüğü ve özel sektör çalışmalarını sürdürüyor.

İki kişilik komedi oyunu “Ruh Öküzüm” Marmaris’te sahne aldı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde dün akşam ünlü komedyenler sahne alırken, kalabalık bir seyirci kitlesinin izlediği 'ruh öküzüm' oyunu seyircilerden tam not aldı.

Meme biyopsisiyle ameliyatsız tanı

Radyoloji Uzmanı Dr. Recep Özgür, memede görülen kitlelerin iyi veya kötü huylu olduğunu anlamak için yapılan meme biyopsisi yöntemiyle genellikle ameliyata gerek kalmadan tanı konulabildiğini söyledi. Dr. Özgür, böylece yanlış tanı ihtimalinin son derece düştüğünü dile getirdi.

Alban, “Hiçbir yatırım insan sağlığından daha önemli değildir” 

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban Yatağan İlçesi Deştin ile Menteşe İlçesi Bayır Mahallesi sınırında bulunan Tekağaç sırtı mevkiine kurulması planlanan Entegre Çimento Fabrikası ile ilgili basın açıklaması yaptı.

“Muğla Sağlık Turizmi Tek Durak Hizmet Merkezi Projesi” taslağı ilk onayını aldı

Muğla Valisi Orhan Tavlı talimatıyla sağlık turizmi çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Muğla ilinin sağlık turizminin geliştirilmesi, sağlık turizmi potansiyelinin artırılması, ilin turizm portföyüne kitlesel ve organize biçimde sağlık turisti kazandırılması, Sağlık turizmi yetki belgesine sahip olan kuruluş sayısının arttırılması amaçlarına hizmet edecek olan Tek Durak Hizmet Merkezi, konsept proje taslağı projeye finansman sağlayacak anahtar paydaşlar tarafından desteklendi.

Antalya Kampı Keyifli Geçiyor

Fethiyespor ikinci yarı hazırlıklarına Antalya Lara’da devam ediyor. Lacivert beyazlılar boş vakitlerinde Çılgın Dondurmacı’ya giderek keyifli vakit geçirdiler.

İngiliz Hasta Sağlığına Kavuştu

Kendisini Türk doktorlarına emanet eden İngiltere vatandaşı Christine Boyes, sağlığına kavuştu. Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’ne yutma güçlüğü sebebi ile başvuran İngiltere vatandaşı Chrıstıne Boyes’te yapılan detaylı incelemeler sonucu özofagus (yemek borusu) kanseri saptandı. Özofagusundaki kitle Genel Cerrahi Uzmanı Dr Barış Gürcü ve ekibi; Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Uğur Açıkalın, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Feridun Karadağ tarafından ameliyat edilerek hasta 1 hafta sonra taburcu edildi. Taburculuğu sonrası Onkoloji Uzmanı Dr. Uğur Muslu ile tedavisi planlandı.

Cam üfleme sanatında 50 yıl

Cam üfleme sanatçısı Coşkun Keskin yarım asırdan bu yana cam üfleme sanatını yaşatmaya çalışıyor. Fethiye’de 20 yıldır sanatını yaşatarak geniş kitlelere ulaşan sanatçı Keskin “Fethiye’nin Çiçeği” olarak tanınıyor.

Opet Muğla Cup Four Cross Tamamlandı

OPET ana sponsorluğunda “Dağ Bisikleti”ni geniş kitlelere tanıtmak amacıyla hayata geçirilen OPET Muğla Cup Four Cross tamamlandı. Üç etaptan oluşan yarışlar 29 Ekim – 2 Kasım tarihlerinde Fethiye, Marmaris ve Bodrum’da gerçekleştirildi. Yarışmanın Bodrum etabı erkekler kategorisi birincisi Alman yarışmacı Felix Klausmann olurken, kadınlar kategorisi birincisi Hollandalı yarışmacı Didi De Vries oldu.

Dağ bisikletleri Bodrum'da yarıştı

Dağ bisikletini geniş kitlelere tanıtmak amacıyla hayata geçirilen Muğla Cup Four Cross Muğla’nın 3 ilçesinde yapıldı.

Dağ bisikletleri Fethiye’de şehre indi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde dağ bisikletini geniş kitlelere tanıtmak amacıyla bir akaryakıt firması sponsorluğunda hayata geçirilen 'Muğla Cup Four Cross'un ilk ayağı olan yarışlar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda gerçekleştirildi.

‘Fethiye Fuar Alanı ve Kongre Merkezi Fizibilite Raporu’ Toplantısı Gerçekleştirildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından hazırlanan ve Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) ‘2020 Yılı Fizibilite Desteği’nden yararlanmaya hak kazanan ‘Fethiye Fuar Alanı ve Kongre Merkezi Fizibilite Raporu’ projesinin odak grup toplantısı gerçekleştirildi. Fethiye ve Seydikemer’in kongre ve fuar alanına ihtiyaç duyduğu konusunda görüş birliğine varılan toplantıda, fuar alanı ile kongre merkezinin yapı ve hedef kitle açısından birbirinden farklı yerlerde inşa edilmesinin daha faydalı olacağı görüşü ön plana çıktı.

Demirtaş, “Bu güzel hizmet yarışında aday olan herkese başarılar diliyorum”

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, her geçen gün destekleyici kitlesinin daha da arttığını ifade ederek, “Talip olduğumuz görevin bilincindeyiz. Makam ve mevki için değil, esnafımızın talep ve sorunlarını çözüme kavuşturmak için ben ve ekibim bu göreve talibiz. Allah’ın izni ile Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimini kazanarak, odanın yönetimini Fethiye esnafına yaptıracağız” ifadelerinde bulundu.

Bedeninden tam 35 kiloluk kitle çıktı

Isparta'da yaşayan ve yıllardır kasık bölgesinden dizlerine kadar sarkan ur ile yaşam savaşı veren Hakan Akın, Marmaris'te yapılan bir operasyonla adeta yeniden doğdu. Hastalığı yüzünden üniversite eğitimini bile yarıda bırakmak zorunda kalan, önce şekil bozukluğundan, sonra da hareket kısıtlılığından dolayı insan içine çıkamayan Altın, vücudundan alınan yaklaşık 35 kilogram ağırlığındaki kist ile yaşama yeniden 'merhaba' dedi.

Vatandaş Gürün’den bezmiş

Fethiye ve Seydikemer ilçeleriyle Muğla’nın pek çok köyü içme suyu beklerken, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden yakınan vatandaş kitlesi giderek artıyor.

Pandemi sürecini Bodrum’da geçiren ünlü isimler sanata merak sardı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde pandemi önlemleri kapsamında vakitlerinin çoğunu evde geçiren vatandaşlar heykel, seramik gibi sanatsal faaliyetlere merak sardı. Kafe, restoran ve eğlence mekanlarının kapalı olması vatandaşların sanata olan ilgisini arttırdı.

ÇOBAN, “BASININ TARAFSIZLIĞI BÜYÜK ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR”

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla tüm basın çalışanlarının günlerini kutladı. Basının önemine vurgu yapan İlçe Başkanı Çoban, “Günümüz toplumunda hızla gelişen ve geniş bir alana ulaşabilen kitle iletişim araçları ile birlikte etkinliği her geçen gün artan yazılı, görsel ve işitsel basın yaşadığımız yer ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında bizleri haberdar ederek etkili bir iletişim ağı sağlamaktadır” dedi.