Kıyafet Haberleri

Kıyafet Haberleri

El Ele Butik Dayanışma Merkezi'nden ihtiyaç sahiplerine Yardım

Menteşe Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik olarak hayata geçirdiği El Ele Butik Dayanışma Merkezinden 2023 yılında 9 Bin kişiye kıyafet, ayakkabı, mobilya ve beyaz eşya temin edildi.

Büyükşehir’den Eğitime Büyük Destek

Muğla Büyükşehir Belediyesi öğrencilere eğitim hayatlarında destek olmak için kırtasiye, sınav ücreti, okul kıyafeti, beslenme yardımları ile bugüne kadar 7 bin 615 öğrenciye ulaştı ve 4 milyon 130 bin TL destek sağladı.

Taraftarlara kırmızı-beyaz kıyafet çağrısı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, bugün 18.00'de evinde İskenderunspor ile karşılaşacak. Fethiyespor yönetimi, yaptığı açıklamada 'Cumhuriyetin 100. Yılı' kapsamında taraftarlardan kırmızı-beyaz kıyafetler giymeleri konusunda çağrıda bulundu.

Halk geleneklerine sahip çıkıyor

Muğla'nın Menteşe ilçesine bağlı Göktepe Mahallesi'nde yaşayan kadınlar hamur leğenlerinden kendilerine özgü oluşturdukları enstrüman eşliğinde düğün ve festivallerde yöresel kıyafetleriyle oynadıkları oyunlar ile geleneklerini sürdürüyor.

Büyükşehir’in Eğitim Desteği Devam Ediyor 

Muğla Büyükşehir Belediyesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında öğrenciler için öğrencilere beslenme, kırtasiye, okul kıyafeti, çorba ikramı desteklerine devam ediyor. 

Büyükşehirden öğrencilere eğitim yardımı

Muğla Büyükşehir Belediyesi il sınırları içerisinde ikamet eden ilköğretim, ortaöğretim ve üniversitede okumakta olan öğrencilere eğitim desteğine devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi beslenme, kırtasiye, okul kıyafeti, çorba ikramı ve barınma yardımı sağlıyor.

Göcek'te Yayla Göçü Renkli Görüntülerle Başladı

Fethiye'nin Göcek Mahallesi'nde düzenlenen 20. Göcek Gürsu, Pırnaz Yayla Yürüyüşü'nde, yöresel kıyafetler giyen yörükler, davul- zurna eşliğinde yürüdü.

Yörük kıyafeti ile oy kullandı

Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turunda oy kullanan Oktay Durukan, yöresel yörük kıyafetiyle oy kullandı.

MENTEŞELİ KADINLAR DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN ÖRDÜ

Menteşe Belediyesi'nin örgü kursuna katılan kadınlar tarafından depremzede çocuklar için örülen oyuncak bebek, lif ve kıyafetler Menteşe Belediyesi El Ele Butik Dayanışma Merkezi üzerinden depremzedelere ulaştırılıyor.

MUĞLA'DAN DEPREMZEDELERE POLAR

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki deprem sonrasında Muğla'dan yardımlar gitmeye devam ediyor. Muğla Arama Kurtarma Derneği tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü Olgunlaşma Enstitüsü tarafından kendi imalatları olan polar, battaniye, kıyafet ve oyuncaklar deprem bölgesine gönderildi.

ÇALDIĞI EŞYALARI BEBEK ARABASINA KOYAN ŞAHIS YAKALANDI

Muğla'nın Menteşe ilçesinde giyim mağazasına girip, alarmını söktüğü kıyafetleri bebek arabasına koyarak çalan şahıs yakalanırken, hırsızlık anları ise iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

MUĞLA'DA ŞÜPHELİ ÇANTA KORKUTTU

Muğla'nın Menteşe ilçesinde şüpheli çanta polis ekiplerini alarma geçirdi. Kontrollü şekilde patlatılan çantadan kıyafet çıktı.

KÖYCEĞİZ’DE OKULLAR AÇILMADAN KANTİNLER DENETLENDİ

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde okulların açılmasına az bir zaman kala çocukların sağlığı için gıda denetimleri yoğun bir şekilde devam ediyor. Köyceğiz ilçe Tarım ve Orman Müdürlüğü gıda birimi tarafından okul kantini, yemekhaneleri ile okul çevrelerinde faaliyet gösteren işletmeler denetlendi. Ayrıca Köyceğiz Devlet Hastanesi yemekhanesi gıda denetimi 5996 sayılı kanun çerçevesinde gerçekleştirildi. İşletmelerde hijyen, ürünlerin tazeliği, fiyat etiketi ve gramaj konularına bakıldı. Yetkililer, satış yerlerini hijyen koşulları, çalışanların kılık kıyafetlerinin temizliği ile iş yerlerinin mevzuata uygunluğu konusunda kontrol ettiler. Denetimlerde kurallara uymayan işletmelere gerekli uyarılar yapıldı.

Bodrum’da Diva rüzgarı esti

Türk Sanat Müziği'nin 'Divası' Bülent Ersoy Günay Restaurant'ta sahne aldı. Performansı ve beyaz kıyafetiyle dikkat çeken Ersoy, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Bu sergiyi gezmek için denizin 15 metre dibine dalmak gerekiyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 15 metre derinlikte açılan seramik ve heykel sergisi, denizin dibini sergi salonuna çevirdi. Sergideki eserleri görmek isteyenler dalgıç kıyafetlerini giyerek 15 metre dalış yaptı.

GELİNLİK VE DAMATLIK YERİNE YÖRESEL KIYAFET GİYDİLER

Seydikemer'de bir çift, Belediyede kıydırdıkları nikaha Yöresel kıyafetle katıldılar. Renkli anların yaşandığı nikahta, yeni evlenen çift amaçlarının gelenek ve görenekleri yaşatmak olduğunu ifade ettiler.

9 yaşındaki Yağmur’un polis olma hayalini gerçekleştirdiler

Muğla'nın Marmaris ilçesinde geçtiğimiz yaz yanan ormanlık bölgelerin temizlenmesi işinde çalışan ailesi ile birlikte bir barakada kalan ve polis olmak isteyen 9 yaşındaki Yağmur'u ziyaret eden polis ekipleri yanlarında getirdikleri, polis kıyafeti ve hediyeleri kendisine verdi. Küçük Yağmur polis kıyafeti giyerek, yunus timleri ile birlikte motosiklete de binip gezinti yaparak, polis olma hayalini kısa süreli de olsa gerçekleştirmiş oldu.

Yazlık ve kışlık işçi kıyafeti satın alınacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; 8 kalem yazlık ve kışlık işçi kıyafeti alım ihalesi gerçekleştirilecek.

Muğla Bisikletine MUGİAD imzası

Muğla Genç İş İnsanları Derneği MUGİAD Muğla’nın Profesyonel Bisiklet takımı KARYA GSK’ ya forma ve kıyafet sponsoru oldu.  Bu sene Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu başta olmak üzere bir çok Uluslararası ve Ulusal Bisiklet Yarış ve organizasyona ev sahipliği yapacak Muğla’nın ilk Profesyonel Bisiklet takımı da bu sene ulusal ve Uluslararası yarışmalarda boy gösterecek.

Elele Butik Dayanışma Merkezi ile İhtiyaç Sahibi Vatandaşların Yüzü Gülüyor

Menteşe Belediyesi’nin El Ele Butik Dayanışma Merkezi ile ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzü gülüyor. Dayanışma Merkezi sayesinde Ocak ayından bu yana 4 bin 700 vatandaş kıyafet, 102 vatandaşta mobilya ve beyaz eşya ürünlerinden faydalandı.

Karsu: “Sahne kıyafetimi bit pazarından aldım”

Bodrum Antik Tiyatro'da sahne alan ünlü sanatçı Karsu sevenlerine müzik ziyafeti yaşatırken, sahne kıyafetini ikinci el ürünlerin satıldığı bit pazarından aldığını söyleyerek sevenlerini gülümsetti.

Personel iş kıyafeti alınacaktır

Basın İlan Kurumu İlan Portalıİlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, DHMİ Milas-Bodrum Havalimanıbaşmüdürlüğü tarafından, Milas-Bodrum Havalimanı Perseonel İş Kıyafeti Alımı (222 Adet Yazlık Kısa Kollu Tişört, 222 Adet Kışlık Yarım fermuarlı Sweat, 205 Adet Yazlık Pantolon, 111 Adet Kışlık Pantolon) mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Kıyafet satın alınacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı İlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, Sivas İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, 9 Kısım Kıyafet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Kışlık kıyafet satın alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Muğla Büyükşehir Belediyesi Emek Personel Ltd.Şti. (Mubep tarafından, Mubep 2021 Yılı Kışlık Kıyafet Satın Alınması İşi alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Dükkan Senin ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor

Fethiye Belediyesi’nin yardımlaşma eli Dükkan Senin Mağazası’nda, 2021 yılının ilk üç ayında 184 aileye kıyafet ve eşya yardımı yapıldığı bildirildi.

Nursel Özdemir Eğitim Kurumları’nda gün boyu etkinlikler düzenlendi

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle Nursel Özdemir Eğitim Kurumları’nda gün boyu etkinlikler düzenlendi. Otizme konusunda farkındalık oluşturmak için etkinliğe katılanlar, mavi kıyafetleriyle dikkat çekti. Nursel Özdemir Eğitim Kurumlarının Elit şubesinde gerçekleşen etkinlikte özel çocuklar canlı müzik eşliğinde eğlenirken doyasıya resim de yaptılar. Kurum Sahibi Salih Dündar “Azımsanmayacak kadar fazla olan otizmin farkında olunması ve bu bireylerin de topluma kazandırılması adına çalışmalarımızı her daim sürdürüyoruz” dedi.

Karaçulha’nın sevilen siması son yolculuğuna uğurlandı

Fethiye’nin Karaçulha Mahallesi’nde yaşayan 68 yaşındaki Muzaffer Yıllıkçı, korona virüsü tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yıllıkçı’nın cenazesi özel kıyafetli görevliler tarafından defnedildi.

Yoksullar için toplanan kıyafetleri çaldılar

Bodrum’da sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilen 3 kişi, giysi ve ayakkabı kumbarasına saldırdı.

Yörüklerin Yalçın ağabeyi, koronavirüs kurbanı

Muğla’da Yörük kültürünü gerek kıyafetleriyle gerek yaşam tarzıyla yaşatmaya çalışan Yalçın Kaya (69), ‘Kovid-19’ teşhisiyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Fethiye Belediyesi yasa boğuldu

Fethiye Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü personeli 54 yaşındaki Bircan Akdu, korona virüsü tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Akdu'nun cenazesi özel kıyafetli görevliler tarafından defnedildi.