Kızkumu Haberleri

Kızkumu Haberleri

Denizin üzerinde yürümek için sıraya girdiler

Muğla'nın Marmaris İlçesi Orhaniye Mahallesinde bulunan ve hakkındaki efsanelerle tanınan Kızkumu tatilcilerin gözdesi olmaya devam ediyor.

DÜNYACA ÜNLÜ PLAJIN BULUNDUĞU MAHALLEDE YOL SORUNU İÇİN ÇÖZÜM ARANIYOR

Dünyaca ünlü Kızkumu plajının da bulunduğu Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı Orhaniye Mahallesi'nde geçtiğimiz yaz belediye ekipleri tarafından yağmur sularının gitmesi için açılan yolların kapanmaması üzerine mahalle sakinleri yetkililerden yardım isteyerek, yollarının yapılmasını istedi.

Marmaris’in dünyaca ünlü plajı Kızkumu ziyaretçi akınına uğruyor

Muğla'nın turistik ilçesi Marmaris'in dünyaca ünlü plajlarına yerli ve yabancı tatilciler akın ediyor. Günün her saatinde ziyaretçiler ile dolan Kızkumu plajına gelenler hatıra fotoğrafı çektirmeden gitmiyor.

İngilizler Kızkumu’nu görmeden dönmüyor

Muğla'nın Marmaris ilçesine 27 kilometre mesafedeki Orhaniye Mahallesi'nde bulunan dünyaca ünlü Kızkumu plajı, İngiliz turistlerin uğrak mekanı haline geldi.

Marmaris’te gece devam eden yangın havadan görüntülendi

MUĞLA(İHA) –Muğla'nın Marmaris ilçesinde Kızkumu plajından görülen orman yangını gece saatlerinde de devam etti. Karadan müdahalenin yapıldığı yangın havadan görüntülendi.

Dünyaca ünlü Kızkumu Plajı’nın acı manzarası

MUĞLA (İHA) – Marmaris'te çıkan orman yangınları dünyaca ünlü Kızkumu Plajı'ndan görülen acı bir manzara oluşturdu. Yangına havadan müdahale sürerken yangınlara aldırmadan denizin keyfini çıkaranlar da vardı.

Alevler Kızkumuna yaklaştı

Bir hafta önce başlayan Marmaris ilçesindeki orman yangınında yangına karadan ve havadan müdahale devam ediyor.

Kızkumu Plajı turist akınına uğradı

Muğla'nın Marmaris ilçesine 27 kilometre mesafede bulunan Turistik Orhaniye Mahallesi'nin simgesi Kızkumu Plajı yerli ve yabancı turistler ile doldu taştı. Turist kafilelerinin de Kızkumu Plajına akın akın gittiği ve çoğunluğunun maske takmadığı gözlemlendi.