Kritik Maç Haberleri

Kritik Maç Haberleri

Menemenspor-Fethiyespor hakem kodrosu belli oldu

Fethiyespor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 6.Hafta müsabakasında 1 Ekim Pazar günü 19.00’da Menemenspor’a konuk olacak. Karşılaşmayı yönetecek hakemler belli oldu.

Kritik maçta Ali Şansalan düdük çalacak

Spor Toto 1. Lig Play-Off 2. Tur müsabakasında Bodrumspor ile Eyüpspor karşı karşıya gelecek. 4 Haziran Pazar günü oynanacak müsabakada Ali Şansalan düdük çalacak.

Kritik Maçın Kazananı Fethiyespor

Fethiyespor evinde ligde 3. sırada bulunan Orduspor 1967 ile karşılaştı. Kritik maçı lacivert beyazlılar Ali Han’ın güzel golü ile 1-0 kazanmasını bildi. Karşılaşmayı yaklaşık 3000 taraftar izledi. Galibiyetin ardından lacivert beyazlılar puanını 52’ye yükselterek ligde ki yerini korudu.

LH Fethiye Belediyespor, Cumartesi günü Bahçeşehir’e konuk olacak

ING Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun bitimine sadece 3 maç kalmışken Lokman Hekim Fethiye Belediyespor kümede kalma mücadelesini ısrarla sürdürüyor. Geçen hafta sonu kendi evinde Türk Telekom ile oynadığı kritik maçı son saniye üçlüğü ile 82-81 kazanan LH Fethiye Belediyespor, bu Cumartesi günü İstanbul’da Bahçeşehir’e konuk olacak. LH Fethiye Belediyespor ile Bahçeşehir arasındaki maç Cumartesi günü saat: 13.00’te Akatlar Spor Salonu’nda oynanacak.

Zor soru: Galatasaray mı Fethiye mi ?

ING Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun bitimine sadece 3 maç kaldı. Ligde kalma mücadelesi veren takımlardan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor kendi evinde Türk Telekom ile oynadığı kritik maçı 82-81 kazanarak umutlarını sürdürdü. Son saniyeye kadar heyecan fırtınası şeklinde geçen maçı LH Fethiye Belediyespor, sayı kralı Ricardo Ledo'nun son saniye üçlüğü ile 82-81 kazanmayı başardı. 

Sultanlar yoluna kayıpsız devam ediyor

Kritik Maçı Yine Set Vermeden Kazandılar