Kurs, Haberleri

Kurs, Haberleri

Akçaova Erkek Kuran kursu hizmete açıldı

Hacı Mehmet Fikret Çiçek Akçaova Erkek Kur'an Kursu alınan ruhsat ve izinler sonucunda hafızlık eğitimi vermeye başladı.

Köyceğiz’de din görevlilerine verilen kurs tamamlandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 3 ay boyunca devam eden Talim ve Tashihi Huruf kursu tamamlandı.

“Soruşturma Teknikleri” kursu gerçekleştirildi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde idarecilere yönelik “Soruşturma Teknikleri” kursu düzenlendi.

Köyceğiz’de 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencileri Kur’an’a geçti

Muğla’nın Köyceğiz İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur'an Kurslarında okuyan minik öğrenciler yarıyıl tatiline Kur’an-ı Kerim okumaya başlama sevinci ile girecek. 4-6 yaş Kur'an Kurslarında eğitim gören öğrenciler karne töreni, elif cüzünü bitirme ve Kur'an'a geçme törenleri ile Cuma günü yarıyıl tatiline çıkacak.

Milas Belediyesi’nden kadınlar için bir kurs daha

Milas Belediyesi, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde açacağı "Cilt Bakımı - Makyaj ve Manikürist" kursları ile kadınların ev ekonomisine katkı sağlamasına destek olmayı hedefliyor.

Mevlid-i Nebi Buluşması Gerçekleştirildi

Fethiye'nin Esenköy Mahallesi'nde bulunan Gökalan Camii'nde, Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle bir buluşma gerçekleştirildi.

Hakemlik kursuna yoğun katılım oldu

Türkiye Boks Federasyonu ve Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan hakem adaylık kursu Milas’ta gerçekleştirildi. Türkiye Boks Merkez Hakem Kurulu Üyesi aynı zamanda Başhakem İbrahim Avcıoğlu yönetiminde programa 23 kursiyer katıldı.

El Sanatları Kurslarına Yoğun İlgi

Milas Belediyesi, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde Milas merkez ve Ören'de açtığı El Sanatları kurslarıyla, vatandaşlara yaz aylarını verimli bir şekilde değerlendirme fırsatı sunuyor. Açılan kurslarla birlikte katılımcılara el becerilerini geliştirme, yaratıcılıklarını keşfetme ve yeni beceriler öğrenme fırsatı sağlanıyor.

MTSK direksiyon sınavı hizmet içi kursu açıldı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursu (MTSK) sınavlarında görev almak isteyen öğretmenlere ve milli eğitim personeline yönelik eğitimler başladı.

Kurumlar arası voleybol turnuvası kayıtları başladı

Fethiye Kaymakamlığı ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün düzenlediği 2023 yılı Gençlik Haftası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası kayıtları başladı.