Kürsüye Haberleri

Kürsüye Haberleri

Önder Akdenizli Yazılı Afişler, Miting Alanını Süsledi

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen Muğla Mitingine katıldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediye Başkan Adaylarını tanıtan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akdenizli’yi de kürsüye davet ederek, tüm Muğla’ya Seydikemer Belediye Başkan Adayı olarak tanıttı.

'Devrim yapacağım' dedi ve kürsüyü kırdı

Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı Mine Gültekin, Bodrum Marina’da kadın muhtar adaylarına destek buluşması gerçekleştirdi. Mine Gültekin konuşması sırasında, “Devrim yapacağım” dediği sırada kürsüye yumruk atınca, kürsü kırıldı.

Türkiye'nin en genç takımı kupalara ambargo koydu

Ülkemizde her yıl düzenlenen ve pist yarışları tutkunlarının büyük bir ilgiyle takip ettikleri Türkiye Pist Şampiyonası'nda, 4. ayak yarışları geçtiğimiz günlerde Körfez Yarış Pisti'nde gerçekleştirildi.

AVUKATLAR GÜNLERİNİ KUTLADI

5 Nisan Avukatlar Günü, Beşkaza Meydanı’nda kutlandı. Etkinlik Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Töreni ile başladı. Ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Sonrasında günün anlam ve önemini belirtmek üzere kürsüye çıkan Muğla Barosu Fethiye İlçe Temsilcisi Av. Volkan Yuluk konuşma yaptı.

Erbay, Narenciye Üreticisinin Sıkıntılarını Paylaştı

TBMM’de bütçe görüşmeleri devam ederken, Cumhurbaşkanlığı Bütçesi üzerine konuşma yapan CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, halkın içinde bulunduğu ekonomik zor durumu ve narenciye üretisinin sıkıntılarını paylaştı. Ülkenin durumunu fotoğraflarla anlatan Erbay, yanında getirdiği ve konuşması sırasında kürsüye bıraktığı bir kasa portakalı yere boşalttı.