Kuvvetli Rüzgâr Haberleri

Kuvvetli Rüzgâr Haberleri

17 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında bindikleri bot kuvvetli rüzgarla sürüklenen 17 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Marmaris’te Fırtına Hayatı Olumsuz Etkiledi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde gece saatlerinde başlayan ve sabaha kadar süren kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkilerken, bazı mahallelerde ağaçlar ve aydınlatma direkleri fırtınaya dayanamadı.

Yelkenli karaya vurdu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle bir yelkenli karaya sürüklenirken, ilçede deniz ulaşımı da yapılamadı.

Paraşütçüler Dağ Yamaçlarına Düştü, 26 Kişiden 7'si Yaralandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kuvvetli rüzgarın etkisiyle sürüklenen paraşütçüler ilçe merkezi ile dağ yamaçlarına düştü.

FIRTINA BODRUM’DA AĞAÇLARI DEVİRDİ

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde kuvvetli rüzgar nedeniyle bazı ağaçlar yıkılırken, elektrik telleri zarar gördü.

SEYDİKEMER’DE RÜZGÂR AĞACI DEVİRDİ

Seydikemer’de gece saatlerinde başlayan kuvvetli rüzgâr, ağacın devrilmesine neden oldu. Devrilen ağaç sonrası yol kısa süreliğine trafiğe kapandı.

Teknecileri fırtına beklentisi bile durduramadı

Meteoroloji’den yapılan uyarılara göre bölge genelinde fırtına olması tahmin ediliyor. Fırtına beklentisinin ardından bazı tekne esnafları tura çıkmazken, kimileri de fırtınayı umursamayıp turlarına devam etti.

Kuvvetli rüzgâr etkili oldu

Dün akşam saatlerinde başlayan kuvvetli rüzgâr ve yer yer fırtınalı havanın 20 Mart akşamına kadar etkili olmasının beklendiği bildirildi. Vatandaşlardan çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Köyceğiz’de fırtına etkili oldu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde etkili olan kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle gölde büyük dalgalar oluşurken, sahildeki işletmeler oluşan dalgalardan olumsuz şekilde etkilendi.

Soğuk ve yağışlı havaya dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklama ile yarın (Perşembe) Muğla çevrelerinden başlamak üzere bölge genelinde soğuk ve yağışlı havanın beklendiği kaydedildi. Soğuk ve yağışlı havanın bölgemizin iç kesimlerinde sebep olabileceği yer yer buzlanma ve don olayı ile kuvvetli rüzgar ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi. 

Meteoroloji uyardı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, bugün akşam saatlerinden itibaren görülecek olan kuvvetli rüzgar ve fırtınaya karşı vatandaşların daha dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Kuvvetli rüzgar bekleniyor

Fethiye’de aniden bastıran yağmur, bazı vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Yağmurun ardından gece saatlerinde de fırtına bekleniyor. Cuma, cumartesi günleri ise Fethiye ve çevresinde yağışın beklenmediği öğrenildi.

Marmaris’te yağmur ve fırtına ağaçları devirdi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde geceden itibaren etkili olan sağanak yağış ve sabah saatlerinde etkisini gösteren kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi.

Muğla için denizlerde fırtına, karada yağmur uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son meteorolojik değerlendirmelerine göre; 26 Ocak gece saatlerinden itibaren Muğla Çevrelerinde çok kuvvetli (51-110 kg/m) yağış beklendiğinden ulaşımda aksamalar, su baskını, sel, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, kıyıda hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

DİKKAT! KUVVETLİ RÜZGAR VE FIRTINA BEKLENİYOR

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından Muğla’da kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısında bulunuldu.