Madalya, Haberleri

Madalya, Haberleri

Milli Boksör Fethiye’de Kampa Girdi

2024 Paris Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil edecek olan Milli Boksör Tuğrulhan Erdemir, Sırbistan’da aldığı derecenin ardından Fethiye’de Olimpik Boks Milli Takım Antrenörü Vedat Demirkol ile kampa girdi.

MSKÜ Muay Thai takımından 18 madalya

Mersin Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ÜNİLİG Muay Thai Türkiye Şampiyonası, büyük bir heyecana sahne oldu.

Bodrumsporlu Milli Sporcular Yuvaya Döndü

Yalova’da düzenlenen Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonasında Bodrumsporlu milli sporcular 8 altın, 4 gümüş ve 2 bronz olmak üzere 14 madalya kazandı.

Muğla'ya bir uluslararası madalya da Kick Boks‘tan

Muğlalı Kick Boks’cu Uluslararası Kick Boks kupasında şampiyon oldu.

Menteşe Belediyespor’dan 102 Kupa, Bin 218 Madalya, 2 Milli Sporcu

Menteşe Belediyespor Kulübünün sporcuları 2014 yılından bu yana 7 farklı branşta 102 kupa ve bin 218 madalya kazanırlarken; masa tenisi ve karate branşlarındaki 2 sporcu da milli takıma seçildi.

Büyükşehir sporcuları 353 madalya ve kupa kazandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları gerek yurt içinde gerekse yurt dışında aldığı başarılarla Muğla’nın gururu oldular.

Taekwondocular 14 madalya kazanarak rekor kırdı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yetişen taekwondo sporcuları 14 madalya kazanarak rekor kırdı.

Plaj Güreşinde 3 altın madalya kazanıldı

Bu yıl Türkiye’de düzenlenen Dünya Güreş Birliği, Muğla’nın Ortaca ilçesi Belediye Sarıgerme tesislerinde sona erdi. Toplamda üç altın, iki gümüş ve bir bronz madalya kazanan Türk Milli Takımı turnuvaya damga vurdu.

Vali Akbıyık uluslararası başarıyı altınla ödüllendirdi

Muğla Valisi İdris Akbıyık Kano sporunda Uluslararası başarı elde eden Kaan Karahan’ı Altın’la ödüllendirdi.

Kanocu Karahan, gümüş madalya kazandı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinden kano sporcusu Kaan Karahan Polonya'da yapılan yarışlarda gümüş madalyanın sahibi oldu.

SPORCULAR MADALYA İLE DÖNDÜLER

02 Ekim 2022 Pazar günü Aydın’da yapılan Boks sparring antrenman maçında Fethiye Gençlik ve Spor Kulubü Arslan Fight Arena sporcuları Ecrin Nisa Arıç 40 kg Alt minik, Nuray Şengür 50 kg Üst minik ve Sertan Karagözler 60kg Gençler katagorisinde başarılı bir performans sergileyerek madalya ile döndüler. 

Şampiyonlardan Ticaret Odası’na ziyaret

Seydikemer ve Fethiye’den Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne katılarak Minik 1 Boy ’da 2. Olan Egehan Katrancı ve Deste Orta Boy ’da 1. Olan Muhammet Enes Özcan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler.

661. Kırkpınar’dan Muğla’ya 2 madalya

661. Kırkpınar Yağlı Güreşleri tamamlandı. Bu sene Kırkpınar Baş Pehlivanı Ankaralı Mustafa Taş’ı finalde yenen Antalyalı Cengizhan Şimşek oldu. Muğla’dan güreşlere katılan güreşçilerden Minik 1 Boy’da Egehan Katrancı 2. Deste Orta Boy’da Muhammet Enes Özcan’da 1. Oldu.

Dünya Şampiyonu Muğlalı Hazal Burun

ISF 2022 Gymnasiade Liseler arası Okçuluk Dünya Şampiyonu Hazal Burun oldu.

Türkiye Kick Boks Şampiyonası’ndan Madalya İle Döndüler

Muğla gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Şampiyon sporcuları makamında ağırladı.

Okul Sporları Boks Türkiye şampiyonasında Muğla’ya 2 madalya

Aydında düzenlenen Okul Sporları Boks Türkiye Şampiyonasında Muğlalı sporcular madalya ile döndü. 17-21 Ocak tarihleri arasında Aydın ilinde düzenlenen Okul sporları Boks Genç A Erkekler Türkiye Birinciliği Müsabakalarında Yasin Kıran 92 kg’da Türkiye 2. olurken Emre Akçin 54 kg’da Türkiye 3. oldu.

Fethiyeli Güreşçilerden 8 Altın Madalya

Fethiye Gençlik Ve Spor Güreş Kursu Muğla Serbest Güreş Okullar Arası İl Birinciliğinden 8 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya ile döndü.

Fethiyeli Sporcu Yücel, bronz madalya kazandı

Antalya Kemer bir kere daha Sea To Sky'a ev sahipliği yaptı. 33 ülkeden 350 sporcunun katıldığı bu sıra dışı enduro yarışında Fethiyeli sporcu Ahmet Selim Yücel bronz madalya almaya hak kazandı.

Tüm Türkiye ve Fethiye’yi sevince boğdu

Milli güreşçimiz Fethiyeli Süleyman Atlı’nın, Rus rakibini finalde yenerek Avrupa şampiyonu olması, tüm ülkede olduğu gibi Fethiye’yi de sevince boğdu.