Marmaris Haberleri

Marmaris Haberleri

Belediye Personelinden Başkan Ünlü'ye Atatürk Portresi

Marmaris Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü personeli kahvaltıda buluştukları Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’ye Atatürk Portresi hediye etti.

Çadır kamplarına rağbet devam ediyor

Fiyat uygunluğu ve doğa ile baş başa tatil geçirmek isteyenler çadır tatili planlarına devam ederken Muğla'nın Marmaris ilçesindeki çadır kamp alanları ülkenin her şehrinden gelen misafirleri ağırlamaya devam ediyor.

5.İdil Biret Müzik Festivali’ne Sanatseverlerden Yoğun İlgi

Muğla Büyükşehir Belediyesi “İdil BİRET” müzik festivali ile Fethiye ve Marmaris’te sanatseverlere unutulmaz iki gece yaşattı.

Vatan Hasretine Dayanamayan Genç Mühendis Amerika'yı Bırakıp, Marmaris'e Ata Topraklarına Döndü

Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı Hisarönü Mahallesi'nde doğup büyüyen, 18 yaşında üniversite okumak için gittiği Amerika'da başarılarla dolu çalışmalara imza atan 33 yaşındaki Bilgisayar Mühendisi Cihan Öner, vatan hasretine dayanamayınca tüm kariyerini bırakıp memleketi Marmaris'e döndü. Dünyaca ünlü Tesla firmasında müdür olarak çalışan Cihan Öner, 2 yıl önce aldığı karar ile ülkesine dönerek turizmci oldu.

Fethiye’de balık fiyatları Bodrum ve Marmaris’e kıyasla uygun

Muğla'nın popüler tatil beldelerinden Fethiye, Bodrum ve Marmaris'e kıyasla daha uygun balık fiyatlarıyla öne çıkıyor. Fethiye balık pazarında satışa sunulan mevsim balıklarını ve fiyatların haberimize derledik.

Deniz otobüsü seferlerinde yeni tarife

1 Temmuz Kabotaj Bayramı’nda Didim-Turgutreis-Bodrum deniz otobüsü seferlerini başlatan Muğla Büyükşehir Belediyesi, 2 Temmuz’da da Fethiye-Marmaris, seferlerini başlattı.

Başkan Ünlü Temizlik Emekçilerini Dinledi

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görev alan emekçilerle kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Ünlü “Sokaklara, sahillere, ormanlık alanlara, derelere, yol kenarlarına atılan çöpleri toplama noktasında insanüstü emek harcayan tüm personelimizin tek bir isteği vatandaşlarımızın daha duyarlı olması” dedi.

Amiri Tarafından Darp Edildiğini İleri Süren Kadın Güvenlikçi Mahkemeye Başvurdu

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde bir otelde güvenlik görevlisi olarak çalışan bir kadın, amiri ve erkek meslektaşı tarafından darp edildiğini ileri sürerek şikayetçi oldu. Kadına yönelik şiddetin her alanda olduğunu belirten S.B.D. adlı kadın güvenlik görevlisi sadece kendisi için değil şiddete uğrayan tüm kadınlar için hukuk mücadelesi vereceğini söyledi.

Yunanistan’ın Geri İttiği 17 Düzensiz Göçmen Ve 13 Çocuk Kurtarıldı

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında lastik botları arıza yapan 16 düzensiz göçmen yakalanırken, Yunanistan tarafından Türk karasularına geri itilen 17 düzensiz göçmen ve 13 çocuğun içinde bulunduğu 2 can salı içindeki düzensiz göçmenler kurtarıldı.

Marmaris Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi minik öğrencileri ağırladı

Geçici barınmanın yanı sıra sağlık ve rehabilitasyon hizmeti de verilen Marmaris Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi minik öğrencileri ağırladı.

Yat limanı ‘Buggy’lere emanet

Marmaris Belediyesi’ne ait iki adet elektrikli buggy, Yat Limanı’nda çalışmaya başladı. Yat limanında yaya trafiğini tehlikeye düşüren motosiklet girişini engellemeyi hedefleyen çalışma büyük beğeni topladı.

Marmaris'te yanarak batan teknenin sahibi ve kaptanı adliyeye çıkarıldı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde geçtiğimiz pazar Keçi Adası açıklarında yanarak batan gezi teknesinin sahibi ve kaptanı, savcılık ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.

Demokrasi Meşalesinin Ateşinin Yakıldığı Marmaris'te 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Programı Düzenlendi

Tüm ülke genelinde olduğu gibi o geceki olayların merkezlerinden biri olan Muğla'nın Marmaris ilçesinde de hain darbe girişiminin 8. yıl dönümünde ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' programları düzenlenerek, milli birlik ve demokrasi nöbeti tutuldu.

Marmaris'e yeni bir 'Halk Kafe' geliyor

Marmaris Belediyesi, Abdi İpekçi Parkı’nda yenileme çalışması başlattı. Çalışma tamamlandığında parkın yanındaki atıl bina Halk Kafe olarak hizmete açılacak.

15 Temmuz şehitleri için 62 kilometre pedal çevirdiler

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bu yıl 7.'si düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini Anma Bisiklet Yol Yarışı'nda ter döken 254 bisikletçi, 15 Temmuz şehitleri için 62 kilometre pedal çevirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konakladığı otel, 15 Temmuz'un izlerini koruyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Temmuz 2016'da Muğla'nın Marmaris ilçesinde konakladığı otel Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) suikast timinin yol açtığı tahribatın izlerini taşırken, 120 merminin isabet ettiği oteldeki görüntüler görenleri duygulandırıyor.

Başkan Ünlü, CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeybek'i ağırladı

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek’i ağırladı.

Denizdeki can pazarından 36 kişiyi kurtaran kaptan o anları anlattı

Muğla Marmaris ile Yunanistan açıklarında ahşap bir gezi teknesinde çıkan ve kısa sürede tüm tekneyi saran alevlerden yolcular ve mürettebat denize atlayarak kurtulurken, can pazarının yaşandığı olayda 36 kişiyi kurtaran dalış teknesi kaptanı Mustafa Tuncer Uysal o anları anlattı. Uysal, "Yangının bize sıçrama tehlikesi vardı, çok fazla yanaşamadık" dedi.

Marmaris'te 15 Temmuz şehitleri anısına yemek programı düzenlendi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 15 Temmuz şehitleri ve gazileri için düzenlenen saygı ve anma yemeğinde "birlik" vurgusu yapılırken, yemeğe katılan 15 Temmuz şehidi polis Nedip Cengiz Eker'in babası Nihat Eker, "O hainler, Müslüman olsaydı kendi kardeşlerini vurmazlardı. Tek tesellimiz hainlerin cezalarını çektiğini görmek" dedi.

Önce haberde gördü, sonra evinin balkonundan darbeciler ile burun buruna geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Muğla'nın Marmaris ilçesinde olduğu için kaldığı alanı hedef alan hainlerin 15 Temmuz 2016 darbe girişiminde yaptıklarına şahit olan Marmarisli Anıl Berk, "Televizyonda izlerken, sesleri duydum balkona çıktım. Skorksy helikopterdekiler ile burun buruna geldik " diyerek o gece yaşadıklarını anlattı.

15 Temmuz şehitleri hayrına Marmaris’te lokma dağıtıldı

FETÖ'nün 15 Temmuz'da gerçekleştirmek istediği hain darbe girişiminin en şiddetli yaşandığı şehirlerden biri olan Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde cuma namazı sonrası 15 Temmuz şehitlerinin ruhuna lokma hayrı yapıldı.

Başkan Ünlü işçilerle kahvaltıda buluştu

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Fen İşleri Müdürlüğü işçileri ile Makine Araç Parkı’nda düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Sakar rampasında araç 70 metrelik uçuruma yuvarlandı

Marmaris karayolu Sakartepe rampasında iniş halinde olan 48 FP 270 plakalı araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek 70 metrelik uçuruma uçtu. Kazada araç sürücüsü 65 yaşındaki Birsen Deveci yaralandı.

Uyuşturucu operasyonlarında 3 tutuklama

Muğla’da Emniyet Müdürlüğü narkotik ekipleri tarafından Bodrum, Marmaris ve Fethiye ilçelerinde gerçekleştirilen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı.

Başkan Ünlü: “Marmaris için proje üretiyoruz”

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Park Bahçeler Müdürlüğü’nün planladığı projelerle ilgili müdürlük çalışanlarıyla bir toplantı yaptı. İçmeler Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı'nda yapılan sunumda sahadaki çalışmalar anlatılırken, önümüzdeki süreçte yapılacak projelerle ilgili bilgi verildi. Park Bahçeler Müdürü Ali Erdil’in sunum yaptığı programa peyzaj mimarları, ziraat mühendisi ve bölge çavuşları da katıldı.

Marmaris bu proje ile dünyaya açılacak

Dünyanın en önemli termal kaynaklarına sahip Türkiye'de turizmin rotası değişiyor. Bugüne kadar güneş, kum ve doğal güzelliklere yönelik devam eden turizmin önümüzdeki süreçte sağlık ve termal turizmiyle taçlandırılmasının hedeflendiği belirtildi. Marmaris'te devam eden Kızılbük GYO'nun yatırımlarını inceleyen dünyaca ünlü termal uzmanı Prof. Dr. Karl Ludwig Resch, “Türkiye termal sularını değerlendirirse bu alanda dünyanın merkezi olur” dedi.

Marmaris'te deprem

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Bozburun'da karada 16 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla’nın Marmaris ilçesi Bozburun Mahallesinde 19 düzensiz göçmen sahil güvenlik ve jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Başkan Ünlü’den hafta sonu ziyareti

Hafta sonunu vatandaşlarla bir arada geçirmeye devam eden Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, hafta sonu ilçenin turistik mahallelerinden biri olan Hisarönü’nde incelemelerde bulundu.

Marmaris'te orta refüjlerde bakım çalışması başladı

Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki orta refüjlerde bakım çalışması başlattı.