Menteşe Mahallesi Haberleri

Menteşe Mahallesi Haberleri

Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Edinilen bilgiye göre, Menteşe Mahallesi Bellibol mevkiindeki ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Muğla’da orman yangını

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesine bağlı Menteşe Mahallesi yakınlarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını başladı.

KAYMAKAM KARAMAN, MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman beraberinde Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu ile birlikte Menteşe Mahallesi’nde ziyaretlerde bulundu.

LÜKS OTOMOBİL VE TAKSİ ÇARPIŞTI

Menteşeoğlu mahallesinde bir taksi ve araç çarpıştı. Meydana gelen kazada taksi şoförü yaralandı.

MUĞLASPOR'UN MİNİKLERİ YENİLGİSİZ ŞAMPİYON

Kavaklıdere'nin Menteşe Mahallesi'nde 29-31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen Yerküpe Yayla Cup Futbol Turnuvası bugün oynanan final mücadelelerinin ardından tamamlandı.

MUĞLASPOR U-11 TAKIMI YERKÜPE FUTBOL TURNUVASI'NA KATILACAK

Kavaklıdere'nin Menteşe Mahallesi'nde yapılacak olan Yerküpe Cup, yarın yapılacak maçlarla başlıyor. 29-31 Temmuz tarihleri arasında üç gün sürecek olan turnuvada 2010-2011-2012-2013 doğumlu sporculardan oluşan takımlar mücadele edecek. Turnuvada Muğla'nın yanı sıra İzmir, Aydın, Konya ve Denizli'den spor kulüpleri yer alacak.

Orman yangınları kontrol altına alındı

Akşam saatlerinde Kavaklıdere ve Menteşe ilçelerinde 2 ayrı orman yangını çıktı. Edinilen bilgilere göre; Kavaklıdere ilçesi Menteşe Mahallesi Sazaklı Mevkii ve Menteşe ilçesi Göktepe Mahallesi yakınlarında ormanlık alanda çıkan yangınların, şiddetli rüzgarın etkisiyle büyüdüğü belirtildi.

Ak Parti'li İlçe Başkanı'ndan MUSKİ’ye Su Tepkisi

AK Parti Kavaklıdere İlçe Başkanı Volkan Alpözen'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre, Kavaklıdere'nin Menteşe Mahallesi'nin üç gündür susuz kaldığı öne sürüldü.

KAYMAKAM ÇALIK “FETHİYE UNUTULACAK BİR YER DEĞİL”

Balıkesir’in Erdek ilçesine Kaymakam olarak tayini çıkan Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık’a veda yemeği düzenlendi. Fethiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti üyesi Menteşe Mahallesi muhtarı Ramazan Küçük ile mütevelli heyeti üyesi Fethiye Ay Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Burhanettin Tuna tarafından verilen öğle yemeği samimi sohbet havası içersinde gerçekleşti…

KAYMAKAM ÇALIK’ TAN GAZİLERE VEDA ZİYARETİ…

Balıkesir’in Erdek ilçesine Kaymakam olarak tayini çıkan Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık çeşitli kurumlara veda ziyaretleri gerçekleştirmekte. Fethiye Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Muharip Gaziler Derneğine veda ziyaretinde bulunan Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık; Hac ibadetinden yeni dönen Fethiye Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Muharip Gaziler Derneği yönetim kurulu üyesi Kıbrıs Gazisi Durmuş Ali Dağdelen’i evinde ziyaret etti. Ziyarete; Menteşe Mahallesi muhtarı Ramazan Küçük, Kesikkapı mahallesi muhtarı Musa Karaca, Karaçulha Mahallesi Muhtarı Mustafa Gizli ve bazı resmi kurumların yöneticileri katıldılar…

Otomobil Dükkana Girdi

Menteşe mahallesi Süleyman Demirel Bulvarında meydana gelen kazada hususi bir otomobil elektrikçi dükkanına girdi.