Mera Haberleri

Mera Haberleri

Şehre inen domuzun görüntüleri kameraya yansıdı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde aç kalan domuz çöpte yemek ararken bir yandan da üstüne gelen köpeklere gözdağı verdi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Dalaman’da öğrenciler bilimsel merakını sergileme fırsatı buldu

Muğla’nın Dalaman ilçesinde öğrencilerin, kendi ilgi alanlarına göre seçtikleri konularda araştırmalar yaparak projelerini sergiledikleri Bilim Fuarı, Dalaman Şehit Mehmet Akif Sancar Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde açıldı.

İztuzu’nda soru işareti kalktı

Seçim sürecinde gündemden düşmeyen, seçim sonrası da akibeti merak konusu olan İztuzu Plajı ile Sarıgerme Plajı ile ilgili soru işareti ortadan kalktı. Her iki plajı da 5 yıl daha Ortaca Belediyesi’nin işleteceği öğrenildi.

Bodrum’a 84 yolcu getirdi

 Bahamalar bayraklı Emerald Azzurra isimli yolcu gemisi, Bodrum’a 84 yolcu getirdi.

Sabah saatlerinde Fethiye’de deprem meydana geldi!

Muğla’nın Fethiye ilçesinde sabah saat 05.01’de deprem meydana geldi. Meydana gelen depremin kaç büyüklüğünde ve nerede olduğu merak ediliyor.

Muğla'da iş yerine silahlı saldırı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde bir iş yerine silahlı saldırı gerçekleştirildi.

Bugün Fethiye’de Hava Nasıl Olacak, Deniz Suyu Sıcaklığı Kaç Derece?

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Fethiye’ye tatil yapmak için gelen yerli ve yabancı misafirler hava durumunu merak ediyor. “Fethiye’de hava nasıl olacak?” sorusunu haberimizde derledik.

CHP ilçe binasında bayramlaşma töreni

Ramazan Bayramı sebebiyle Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı'nda bayramlaşma merasimi düzenlendi.

Fethiye Belediye Başkan Adayları'nın oy pusulasındaki yerleri belli oldu

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’ne günler kala Fethiye’de yaşayan vatandaşlar, Fethiye Belediye Başkan Adayları’nın oy pusulasındaki sıralamalarını merak ediyor.

Ege Rallisi'nin ikinci gününde ünlü pilot kaza yaptı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde dün başlayan Ege Rallisi'nde, 12 yıl aradan sonra pistlere dönen ünlü pilot Volkan Işık, virajı alamayarak kaza yaptı. Kaza anı ise cep telefonu kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

Aday Saatcı’dan Esnaf Ziyareti

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Günlükbaşı Mahallesi’nden Taşyaka Mahallesi’ne kadar uzanan güzergahta esnaf ziyareti yaptı. Meclis üyesi adaylarıyla birlikte gerçekleştirilen ziyarette, esnafın Saatcı’ya ilgisi büyük oldu. Özellikle dışarıdan gelip Fethiye’ye yerleşen esnaf, Fethiye’nin mimarı olan Saatcı ismini çok merak ettiklerini söylüyor.

Milas'ta Servis Minibüsleri Çarpıştı: 29 Yaralı

Muğla'nın Milas ilçesinde servis minibüslerinin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 29 kişi yaralanırken, kaza anı bir işletmenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Bodrum'da 12 Hayvanı Zehirlediği İddia Edilen Şahıs Yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 12 kedi ve köpeği zehirleyen şüpheli, jandarmanın 45 ayrı güvenlik kamerasına ait 72 saatlik görüntüleri izlemesi ile yakalandı. Zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Fethiye’de 2 Çocuğun Öldüğü Kazanın Güvenlik Kamerası Ortaya Çıktı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 çocuk hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

İyi Parti Adayı Metin Ergun “Muğla’nın Su Problemini Çözeceğim”

İYİ Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Metin Ergun, adaylığına ilişkin açıklamalarda bulundu. Ergun, “Evime, ata yurduma, ana ocağıma emek verme fırsatı nasip olduğundan hakça, insanca parolasıyla yola çıkıyorum. Çünkü hakça yönetelim, insanca yaşayalım istiyorum” dedi.

Ortaca'da Meralar Denetim Altında

Ortaca İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri çayır, mera ve yem bitkileri faaliyetleri kapsamında otlatma yasağı döneminde olan meralarda yasağa uyulup uyulmadığı denetlendi.

Fethiyeliler Yeni Devlet Hastanesini Merakla Bekliyor

Fethiye Devlet Hastanesi’nde tedavi gören vatandaşlar, yeni yapılacak olan devlet hastanesini merakla bekliyor.

Dalaman’da Kaza: 1 Ölü

Muğla’nın Dalaman ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirdi. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Sesi Duyan Balkona Çıktı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde elektrik direklerindeki patlamalar korkuturken, o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Tehlikeli yolculuk kamerada

Muğla’nın Bodrum ilçesinde motosiklet üzerindeki kasksız yolcunun dev ekran televizyonu kilometrelerce taşıması, kameralara yansıdı.

Muğla’da Balkondan Düşen Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Kötekli Mahallesinde gece saatlerinde balkondan düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti. Kadının balkondan düşme anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Telefonla Konuşuyordu, Ne Olduğunu Anlayamadı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde telefonla konuşarak araçların arasından geçmeye çalışan yayaya motosikletin çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza anı, trafikteki bir aracın kamerasına yansıdı.

CHP'de Yerel Seçim Mesaisi: Muğla İlçe Adayları Açıklanabilir

31 Mart yerel seçim öncesinde merakla beklenen Fethiye, Bodrum, Marmaris, Menteşe Belediye Başkan Adayları bugün toplanan CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) sonrasında ilan edilmesi bekleniyor.

Cep Telefonu Önce Patladı, Sonra Alev Aldı

SED Medya’da çalışmakta olan gazeteci Sertaç Bayraktar’ın kullandığı cep telefonu adeta bomba gibi patladı. O anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Mhp Muğla İl Başkanlığından Yazılı Basın Açıklaması

31 Mart yerel seçimleri öncesinde hareketli günler geçiren MHP’de İl Başkanı Oğuz Akarfırat yazılı bir basın açıklaması yaparak merak edilen birçok konuya açıklık getirdi.

Fethiye’de CHP’li Siyasetçilerin Cuma Beklentisi

Fethiye’de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayının kim olacağı merakla bekleniyor. Gözler cuma günü gerçekleşecek parti meclisinden çıkacak karara çevrildi.

Marmaris’te Bilim Parkında Tatil Şenliği

Marmaris Belediyesi İçmeler Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı meraklı öğrencileri ağırlamaya devam ediyor.

Kamyonette Taşınan İş Makinesi Kanala Düştü

Muğla’nın Marmaris ilçesinde kamyonet kasasında taşınan iş makinesinin kayarak kanala düştüğü anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Milas'ta Takla Atan Otomobilin Sürücüsü Yaralandı

Muğla'nın Milas ilçesinde otomobilin orta refüje çarparak takla atması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Fırtınada Deniz Keyfi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Çalış Plajı'nda yoğun rüzgarlı fırtına ve ara ara hafif yağış etkili oluyor. Çalış Plajı'nda bir vatandaş, fırtına ve yağışa aldanmadan denize girdi. O anlar kameralara yansıdı.