Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi Haberleri

Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi Haberleri

Beşkazalı Doktor Emre Gültaç Doçent Oldu

Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi doktorlarından ve Tıp Fakültesi hocalarından Emre Gültaç, Doçentlik sözlü sınavını başarıyla geçerek Doçent unvanı aldı.

MEAH’de organ bağış farkındalık etkinliği düzenleniyor

 3-9 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen Organ Bağışı ve Doku Nakli Haftası çerçevesinde Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde lokma hayrı yapıldı.

Korkunç kazada ölü sayısı 5’e yükseldi

Muğla'nın Ula ilçesi Gökova Mahallesi giriş kavşağında iki aracın karıştığı kazada ağır yaralanan Hacer Demir isimli kadın Muğla Eğitim Araştırma Hastanesinde yapılan yoğun müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirerek ölü sayısı 5’e yükseldi.

Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi Şehir Hastanesi Konsepti Haline Getirilecek

AK Parti Muğla Milletvekilleri Yakup Otgöz ve Kadem Mete’den Bakanlıklara ziyaretler… Milletvekilleri Otgöz ve Mete; TBMM Genel Kurul çalışmalarına verilen aralarda, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş,  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile makamlarında görüştü.

Yoğun bakım servisinde covid tartışması

Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi'nde iddiaya göre covid pozitif olan bir hastanın negatif olan hastalarla aynı servise konulması istenince hastane yönetimi ile hekimler arasında tartışma yaşandı. Durumu uygun bulmayan servisteki doktorlar ve sağlık görevlileri, kendilerine gelen talimatı tutanak ile uyguladı.