Muğla Emniyet Haberleri

Muğla Emniyet Haberleri

Türk Usulü Yardıma 2 Bin 180 Tl Ceza

Muğla’nın Menteşe ilçesinde 16 Aralık gece saatlerinde yolda kalan bir araç, başka bir aracın kaputuna yatan ve ayakları ile öndeki aracı itmesi ile ilgili Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından 2 bin 180 lira para cezası kesildi.

‘Okul Yolunda Her Şey Yolunda’

2023-2024 eğitim ve öğretim yılının başlaması ile Muğla Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından okullarda öğrencilere yönelik eğitim çalışmalarına ağırlık verildi.

21 Noktada Uyuşturucu Operasyonu

Muğla Emniyet Müdürlüğü narkotik suçlarla mücadele çalışması çerçevesinde Muğla’nın değişik ilçelerinde 21 ayrı uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi.

561 Araç Ve Sürücüye 891 Bin TL Ceza

Muğla Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Bölge Trafik Şube Müdürlüklerine bağlı Muğla genelindeki ekipler tarafından 25-26 Eylül tarihlerinde gerçekleştirile trafik denetimlerinde 561 araç ve sürücüsüne trafik idari para cezası uygulandı.

Kaçakçılar Tutuklandı

Muğla Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince Marmaris Siteler Mahallesinde 4 düzensiz göçmen ve göçmen kaçakçılığında kullanılan bir Karavan ve öncü bir otomobil ele geçirdi.

Uyuşturucu Ve Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi

Muğla Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından KOM Şube ve NARKO ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda uyuşturucu ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Okullar çevresinde denetim

Muğla Emniyet Müdürlüğü ekiplerince okul çevresi, okul çevresindeki metruk binalar, işletmeler ve şüpheli kişiler üzerinde denetim yapıldı.

Kurumlararası turnuvada şampiyon Muğla Emniyeti oldu

Muğla'da düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvada Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü ile karşılaşan Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, kupanın sahibi oldu.

Bayramın son günü trafik ekipleri havadan denetim gerçekleştirdi

Muğla Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri Bayramın son günü trafik kazalarını önlemek maksadıyla havadan denetim gerçekleştirdi.

MUĞLA'DAN 150 GECE KARTALI DEPREM BÖLGESİNDE GÖREV YAPMAK ÜZERE YOLA ÇIKTI

Muğla Emniyet Müdürlüğü, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgeye, çalışmalara destek olmak amacıyla 150 gece kartalı olarak bilinen mahalle bekçileri gönderildi.

TRAFİKÇİLERDEN UYUŞTURUCU TEST KİTLİ DENETİM

Muğla Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri alkol kontrolünün yanında uyuşturucu kullanımının önüne geçmek için uyuşturucu test kiti ile denetimlere başladı.

MUĞLA EMNİYETİNİN YENİ ARAÇLARI TANITILDI

Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Muğla Şubesi aracılığıyla Muğla'da yaşayan vatandaşlar tarafından yapılan bağışlarla Muğla İl Emniyet Müdürlüğü bünyesine kazandırılan 37 adet aracın tanıtımı gerçekleştirildi.

Şehit Komiser için Emniyet Müdürlüğünde tören

Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli Komiser 29 yaşındaki Ekrem Uyar, görev dönüşü içinde bulunduğu 48 NZ 258 plakalı hizmet aracının kaza yapması sonucu görev şehidi olmuştu.

GÖREV DÖNÜŞÜ KAZA YAPAN KOMİSER ŞEHİT OLDU

Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli Komiser Ekrem Uyar, Bodrum'dan Menteşe ilçesine görev dönüşü içinde bulundukları aracın uçuruma yuvarlanması sonucu görev şehidi oldu.

MUĞLA'DA YENİ YIL ÖNCESİ SAHTE VE KAÇAK ALKOL OPERASYONU

Muğla Emniyet Müdürlüğü yen yıl öncesi kaçak ve sahte alkol denetimlerini arttırdı.

TRAFİKÇİLERDEN ASAYİŞ DESTEKLİ ALKOL UYGULAMASI

Muğla Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Üniversite öğrencilerinin yoğun olduğu Kötekli Mahallesinde Asayiş ve Karakol bekçileri takviyeli alkol uygulaması gerçekleştirdi.

Muğla Emniyeti huzur uygulamalarına başladı

2022-2023 Eğitim öğretim yılının başlaması ile Muğla'nın Kötekli Mahallesi'nde bulunan üniversite öğrencilerinin huzur ve güvenini sağlamak için Muğla il Emniyet Müdürlüğü ekipleri denetimlerine başladı.

MUĞLA EMNİYETİ KADES UYGULAMASINI TANITMAYA DEVAM EDİYOR

Muğla Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kadına El Kalkamaz projesi, KADES uygulamasının tanıtımına devam ediyor.

Ortaca'da uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı

Muğla Emniyeti Dalaman Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

TOMA bu defa yanan araca müdahale etti

Muğla'nın Menteşe ilçesinde Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde seyir halinde iken yanmaya başlayan araca Muğla Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan TOMA müdahale ederek söndürdü.

Muğla Emniyetinden Fahri Trafik Müfettişleri açıklaması

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla eğitimlerini tamamlayan yeni fahri trafik müfettişlerinin görevlendirildiği açıklandı.

Muğla Emniyet’inden ‘Siber’ uyarı

Muğla Emniyet Müdürlüğü siber dolandırıcılık konusunda vatandaşları uyarırken, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 'SİBERAY' sosyal medya hesaplarından vatandaşların güvenli internet kullanımı ve topluma zarar veren ekran bağımlılığı konusunda uyarıcı bilgiler paylaşıyor.

Muğla’da tatilciler hem uyarıldı, hem broşür dağıtıldı

Ramazan Bayramı tatili tedbirleri çerçevesinde Muğla Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü Gökova Trafik İstasyon Amirliği ekipleri Marmaris, Datça ve Fethiye'de tatillerini geçirecek sürücülere hem uyarıda bulundu, hem broşür dağıttı.

Tarihi eser operasyonu

Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Yatağan ilçesinde bir eve düzenlenen tarihi eser operasyonunda çok sayıda tarihi eser ele geçirildi.

Antik kentte kaçak kazı

Muğla Emniyet Müdürlüğü Marmaris KOM Grup Amirliği ekipleri Çamdibi Mahallesi Asartepe Fiskos Antik kenti olarak bilinen bölgede kaçak kazı yapıldığı bilgisine ulaştı. Yapılan araştırma sonrası ekipler antik kentte arama yaptı.

Şehit polis için Muğla Emniyetinde tören

Muğla'nın Ortaca İlçesi Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliğinde gece saatlerinde mesai arkadaşının silahını temizlediği sırada kazaen vurulan ve hastanede şehit düşen Aydın'lı polis memuru 48 yaşındaki Aytaç Babayiğit Muğla Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törenin ardında baba ocağı Aydın Efeler ilçesine gönderildi.

Muğla ve Aydın’da uyuşturucu operasyonuna 5 tutuklama

Muğla Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce 9 defa suçüstü yakalama yapılan bu yakalamalarda 9,25 gram metamfetamin, Skunk ve 3,66 gram esrar maddesi ele geçirilmesinin ardından dosya savcısı tarafından şüpheliler ile ilgili gözaltı kararı verildi.

Menteşe ve Ula’da fuhuş operasyonu

Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro ekipleri tarafından 3 aylık fiziki ve teknik takip sonrası fuhşa teşvik, aracılık ve zorla fuhuş olayına adı karışan 5 kişi gözaltına alındı.

Muğla’da ’müşterek özel’ trafik denetimi

Muğla Emniyet Müdürlüğü Şehir içi ve Bölge Trafik, Jandarma Trafik, Büyükşehir ve Menteşe Zabıta ekipleri ve Şoförler Odası temsilcilerinden oluşan müşterek özel trafik denetimi gerçekleştirildi.

Menteşe’deki eğlence mekanlarına sıkı denetim

Menteşe Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Muğla Emniyet Müdürlüğüne bağlı ilgili şube müdürlüklerinden ekiplerin katılımıyla Menteşe ilçesindeki eğlence yerlerinde denetim gerçekleştirildi.