Muğlalı Öğrenciler Haberleri

Muğlalı Öğrenciler Haberleri

Muğlalı öğrenciler İzmir'de Teknofest heyecanını yaşadı

Dünya'nın En Büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Teknofest, Cumhuriyetimizin 100. yılında İstanbul ve Ankara'dan sonra üçüncü ve son durağı olan İzmir'de gerçekleştirildi.

BAŞKAN KARACA, MUĞLALI ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca bir dizi ziyaretler için gittiği İstanbul’da, bölgede öğrenim gören Muğlalı öğrenciler ile bir araya geldi. 

MUĞLALI ÖĞRENCİLER TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından bu yıl 16'ncısı düzenlenen Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda, Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ortaokul bölümü öğrencileri, kimya alanında Türkiye 2'incisi oldu.

MEB İnşaat ve Emlak Genel Müdürü Gür, Muğla’da okulları ziyaret edip şampiyonları tebrik etti

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 81 ilde gerçekleştirilen yeni eğitim öğretim yılı saha ziyaretleri doğrultusunda MEB İnşaat ve Emlak Genel Müdürü Umut Gür, Muğla'da bir dizi ziyaretlerde bulunup TEKNOFEST'de derece alan Muğlalı öğrencileri tebrik etti.

MUĞLALI ÖĞRENCİLER TEKNOFEST KARADENİZ'E KATILDI

Muğla’nın çeşitli okullarından Teknofest yarışmalarına katılan ve projeleriyle ilk 10’a girerek Teknofest finali ödül törenine davet edilen takımlar Samsun’da yerlerini aldılar.

MUĞLALI ÖĞRENCİLER TEKNOFEST KARADENİZ’E KATILDI

Muğla'nın çeşitli okullarından Teknofest yarışmalarına katılan ve projeleriyle ilk 10'a girerek Teknofest finali ödül törenine davet edilen takımlar Samsun'da yerlerini aldılar. Samsun Çarşamba Havalimanında kurulan Teknofest Karadeniz Festival alanında açtıkları stantlarla finale kalan projelerini sergileme imknı bulan öğrencilere ziyaretçilerin ilgisi yoğun oldu.

Türkiye Hava Sporları Roket Şampiyonası’nda Türkiye 3’üncülüğü Muğla’dan

Muğlalı öğrenciler, Eskişehir'de yapılan Türkiye Hava Sporları Roket Şampiyonası'nda tüm hünerlerini sergiledi.

Muğlalı fenomen bu defa Muğlalı öğrencilerin sorunlarını dile getirdi

Pandemiden sonra okulların açılması ile üniversitelerde ders başı yapan milyonlarca üniversite öğrencisinin en önemli sorunları arasında yer alan barına sorunu ve yükselen ev kiraları Muğla'da sosyal medya fenomeni Murat Meral tarafından mizah konusu edildi.