Mühürlendi Haberleri

Mühürlendi Haberleri

Çimento Fabrikası Mühürlendi

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Bayır Mahallesi ile Yatağan’daki Deştin Mahallesinde çimento fabrikası mühürlendi.

BODRUM’DA 1 YILDA 210 KAÇAK YAPI YIKILDI, 1650 YAPI MÜHÜRLENDİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 2022 yıl boyunca 475 kaçak yapından 210'u yıkıldı, 1650 yapı ise Bodrum Belediyesi tarafından mühürlendi.

O mekanın kaçak yapıları mühürlendi, yasal süreç başlatıldı

Bodrum Belediyesi geçen hafta Mahsun Kırmızıgül konseri ile ilgili gündeme gelen mekan hakkında açıklama yaptı. Bahse konu mekana kaçak eklentilerin yapıldığının bildirildiği açıklamada, 'Ekiplerimiz tarafından mühürlenmiş olan işletmeye aykırılıkları giderilmediği için canlı müzik ruhsatı düzenlenmemiştir' denildi.

2021 Yılında 67 Kaçak Yapı Mühürlendi

2021 yılında Muğla İl jandarma Komutanlığı tarafından yürütülmekte olan İmar Kanunu ile Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kanunu ile mücadele kapsamında Fethiye İlçesi Kayaköy ve Karakeçiler Mahalleleri’nde inşaat faaliyetleri ilgili mevzuat çerçevesinde yapılan denetimlerde yasal mevzuata aykırılığı tespit edilen 67 yapı Fethiye Belediyesi tarafından mühürlendi.

Dalaman’daki kağıt fabrikası mühürlendi

Muğla'nın Dalaman ilçesinde faaliyet gösteren Mopak Kağıt Fabrikası mühürlenerek, faaliyeti durduruldu.

Sahile örülen kaçak taş duvar mühürlendi

Bodrum’da sahile kaçak ve ruhsatsız olarak örülen duvar, Bodrum Belediyesi ekiplerince mühürlendi. Kaçak duvarı, eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın kardeşi Turgut Yılmaz'ın çalışanlarının ördüğü iddia edildi.

ÖZEL SPOR SALONLARINA SIKI DENETİM

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce 15.10.1999 tarihli ve 23847 sayılı resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Özel Beden Eğitimi ve Spor Tesisleri Yönetmeliği kapsamında Muğla'da faaliyet gösteren Spor Tesislerinin denetimi için kurulan Denetim Komisyonu tarafından Yönetmelikte belirtilen şartları taşımayan 48 Tesis mühürlendi.