Nevruz Bayramı Haberleri

Nevruz Bayramı Haberleri

Vali Akbıyık’tan Nevruz Bayramı kutlaması

Muğla Valisi İdris Akbıyık 21 Mart’ta Türk dünyasında ilkbaharın başlangıcı olarak kabul edilen Nevruz Bayramı mesajı yayımladı.

ÖĞRENCİLER NEVRUZ’U KUTLADI

Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki Ve Teknik Anadolu Liseli öğrencileri Nevruz Bayramı’nı kutladı. Konuşmalarla başlayan program demir dövme ve ateş üzerinden atlama ile devam etti.

ÜLKÜ OCAKLARI NEVRUZ’U KUTLADI

Fethiye Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı tarafından Katrancı Koyu’nda düzenlenen programla Nevruz Bayramı kutlandı. Program Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Salman Yellice’nin Nevruz Dua’sı ile başladı. Ardından nevruz ateşi yakılarak demir dövüldü. Müzik dinletisi eşliğinde devam eden etkinlik döner, pilav ve ayran ikramı ile sonlandı.

Nevruz Bayramı coşkuyla kutlandı 

Fethiye Birey Anaokulu ve İlkokul öğrencileri, Nevruz Bayramını kutladı. Minik öğrenciler çeşitli aktivitelerle Nevruz’u bayram tadında coşku bir şekilde karşıladı. 

BAHARIN MÜJDECİSİ NEVRUZ KUTLANDI

Baharın müjdecisi ve Ergenekon’dan çıkış Nevruz, Fethiye’de coşkulu bir şekilde kutlandı. Kutlamalar çerçevesinde yakılan ateşin üzerinden atlayan vatandaşlar, örs üzerinde demir döverek Nevruz Bayramı’nı kutladı. Nevruz kutlamasına Fethiye’de yaşayan yabancılarda katıldı…