Öfke Haberleri

Öfke Haberleri

Dedelerin okey masasındaki taş kavgası kıraathaneyi karıştırdı

Muğla’nın Milas ilçesinde okey oynamak için bir kıraathanede toplanan bir grup dede arasında çıkan kavgada ıstakalar havada uçuştu.

MARMARİS BELEDİYESİ PERSONELİNE STRES KONTROLÜ EĞİTİMİ

Marmaris Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından belediye personeline yönelik ‘Öfke ve Stres Kontrolü” eğitimi düzenlendi.

Sokaktaki köpeğe acımadan vurdu, 3 kadın da fişekten çıkan saçmalarla yaralandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir şahıs kendisine havladığı gerekçesiyle sokaktaki bir köpeğe acımasızca ateş etti. Şehrin göbeğinde omuzunda tüfekle motosikleti ile öfkelendiği köpeğin bulunduğu yere gelen şahsın, acımadan köpeğe ateş etmesi güvenlik kameralarına yansıdı. Bu sırada bir kafede oturan 3 kadını daha vuran şahıs daha sonra suç aleti tüfekle birlikte gözaltına alındı.

Böyle öfke görülmedi, tüfekle sahile indi, 3 kadın ile 1 köpeği yaraladı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sokak köpeğinin kendine havlamasına sinirlenen bir şahıs evindeki tüfeği alarak adeta dehşet saçtı. Sahile inen öfkeli adam kendisine havlayan köpeğe ateş etmek isterken bu sırada sahildeki bir kafede oturmakta olan 3 kadını da yaraladı. Olayda köpek ile birlikte yaralanan 3 kadın hastaneye kaldırıldı.

Böyle öfke görülmedi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir araç cadde ortasında cayır cayır yandı. Bir anda aracın elektrik aksamından çıkan kıvılcım sonucu yandığını zannederek yardıma koşanlar gerçeği öğrenince şaşkınlıklarını gizleyemedi. Sahipleri tarafından benzin dökülerek ateşe verildiği öğrenilen araç cayır cayır yandı. Bomba gibi patlayarak yanan araç itfaiye ekipleri tarafından söndürüldükten sonra otoparka çekildi.

Sağlık Çalışanları Fethiye’de de Seslerini Yükseltti

Sağlık emek-meslek örgütleri COVID-19 salgını nedeni ile Fethiye’de de basın açıklaması gerçekleştirdi. Fethiye Devlet Hastanesi’nde bir araya gelen doktorlar ve sağlık çalışanları, “Öfkeliyiz; Çünkü Tükendik! Çünkü, Ölüyoruz!” ifadelerini kullandılar. Beyin Cerrahi Dr. Murat Aytan, yaptığı basın açıklamasında, “Biz sağlık çalışanları olarak bu Kovid-19’la mücadelenin en ön saflarında yer aldık. Hiçbir zaman hakkımız savunulmadı” dedi.

Öfke ve Stres Kontrolü Eğitimi Düzenlendi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını üye ve üye çalışanlarının kişisel gelişimine destek olmak amacıyla “Öfke ve Stres Kontrolü Eğitimi” düzenlendi.