Olay Haberleri

Olay Haberleri

Marmaris'te Bir Kadını Bıçaklayarak Öldüren Şahıs Adliyeye Sevk Edildi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 35 yaşındaki İlknur Çetin, erkek arkadaşı olduğu iddia edilen bir şahıs tarafından bıçaklanarak hayatını kaybederken, ayağı kırık ve alçıdayken olayı gerçekleştiren ve polis ekipleri tarafından kaçtığı motor ile yakalanıp gözaltına alınan A.İ.K. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Fethiye Kaymakamı Ertaş, makamını çocuklara bıraktı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, makamını Atatürk İlkokulu 3-B sınıfı öğrencisi Reyyan Duru Şenal’a bıraktı.

59.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet turu için Marmaris’te bazı yollar trafiğe kapatılacak

Muğla Valiliği 23-24-25 Nisan 2024 tarihlerinde düzenlenecek 59. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu dolayısıyla geçici olarak trafiğe kapanacak yollar ile ilgili duyuru yaptı. Marmaris’te yapılacak etaplar için de Marmaris Kaymakamlığı araçların belirtilen güzergahlar üzerinden alınmasını ilan etti.

Başkan Akdenizli 23 Nisan Mesajı yayınladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Marmaris’te Bir İşçinin Öldüğü İş Kazasında 4 Gözaltı

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler mahallesinde dün akşam meydana gelen ve bir işçinin olay yerinde hayatını kaybettiği bir işçinin de yaralandığı inşaat kazasında şantiye şefi, yüklenici firma yetkilisinin de aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.

Datça’da 25 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla’nın Datça ilçesinde iki ayrı düzensiz göçmen olayında 12’si çocuk 34 düzensiz göçmen yakalanırken, 13’ü çocuk toplam 25 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Fethiye'de deniz dibinde turizm toplantısı yapıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki dalgıçlar, Turizm Haftası dolayısıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Dalgıçlar, su altında kurdukları masada temsili olarak turizm sezonu ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Yunanistan’ın geri ittiği can salı battı

Fethiye ilçesi açıklarında Yunanistan sahil güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen ve içerisinde düzensiz göçmenlerin bulundu can salının battığı bilgisinin alınması üzerine olay mahalline Sahil Güvenlik Botu sevk edildi.

Büyükşehir İtfaiyesi Bayram’da 134 Olaya Müdahale Etti

9 günlük Ramazan Bayramı sürecinde yerli ve yabancı binlerce turiste ev sahipliği yapan Muğla’da, Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri vatandaşların güvenli bir tatil geçirmesi için 134 olaya müdahale etti. Ekipler ayrıca Antalya’da yaşanan teleferik kazasında kurtarma çalışmalarına katıldı.

Milas’ta İki Grup Birbirine Girdi, Ortalık Savaş Alanına Döndü

Muğla’nın Milas ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada ortalık savaş alanına döndü. Olayda yaralıların olduğu öğrenildi.

Emniyet Müdürü Dadaşoğlu, “Tek silahımız güler yüzümüz, şefkatimiz”

Fethiye’de Türk Polis Teşkilatının 179'uncu kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla tören düzenlendi. Törende konuşan Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu “Bizim polis olarak görevimiz gönüllere girmektir. Olayları önlemek asıl amacımızdır. Bizim tek silahımız güler yüzümüz ve şefkatimiz” dedi. 

Milletvekili Otgöz’den Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz: “Kutsiyeti, bereketi ve rahmeti ile tüm Milletimizi kucaklayan bir Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hep birlikte, sağlıkla, mutlulukla nice bayramlara kavuşmak dileğiyle bayramımız kutlu olsun.”

Başkan Akdenizli, Ramazan Bayramı’nı Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak; “Dargınların barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Marmarisli avukatlar günlerini kutladı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 5 Nisan Avukatlar günü dolayısıyla ilçede görev yapan avukatlar günlerini kutladı

Ayaydın Seçim Sonrası Açıklamalarda Bulundu

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, 31 Mart Yerel Seçim sonuçları dolayısıyla bir açıklamalarda bulundu Ayaydın, “Muğla’nın menfaatleri neyi gerektiriyorsa katkı sunmaya devam edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Fethiye’de Yerel Seçim Yoğunluğu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde sabah saat 08.00 itibariyle oy verme işlemi başladı. Fethiye’de yaşayan vatandaşlar oy verme işlemini sorunsuz bir şekilde gerçekleştiriyor. Okullarda seçim dolayısıyla yoğunluk olduğu gözlemlendi.

Akdenizli: “sizlerle birlikte bu şehrin mimarı olmaktan mutlu olacağım”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ramazan Ayı dolayısıyla Belediye Personeli ve aileleri ile iftar programından bir araya geldi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Akdenizli iftar programında yaptığı konuşmada; “Önümüzdeki 5 yıl sürecinde de sizlerle birlikte bu şehrin mimarı olmaktan inanın mutlu olacağım” dedi.

Akdenizli, Seçim Çalışmalarını Menekşe’de Sürdürdü

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, yerel seçim çalışmaları dolayısıyla sürdürdüğü mahalle buluşmalarına Menekşe Mahallesi’nde devam etti. Akdenizli vatandaşlara, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’tan “spor kompleksi” sözü aldığı müjdesini verdi.

Saatcı, “Sokakta Bize Özlem Görüyoruz”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı beraberindeki heyetle birlikte Muğla makası ile köprübaşı arasındaki esnafları ziyaret etti. Çatalarık Sosyal Tesisleri’nde yaşanan olayla ilgili konuşan Saatcı, “Herkes kendine yakışanı yapar” dedi.

Bodrum'da 100 Düzensiz Göçmen Karaya Çıkarıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 33 düzensiz göçmen kurtarıldı, 67 göçmen yakalandı. Olaylarda 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi de gözaltına alındı.

İki Çocuğun Hayatını Kaybettiği Olayda Karar Çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 6 aylık Uraz ile 6 yaşındaki Karya Sandık kardeşlerin hayatını kaybetmesi ile ilgili tutuklanan ilaç firmasının sahibi H.K.’nin yargılanması tamamlandı. H.K., 7 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Kökten, “Herkesin Bir Gün Kan İhtiyacı Olabilir”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve beraberindeki heyet, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Fethiye Kızılay Şubesini ziyaret etti. Kökten, kan bağışında bulunarak, herkesi kan bağışlamaya davet etti.

Karaca, Tıp Bayramı’nda Sağlık Çalışanlarını Unutmadı

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Fethiye Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Kökten, “Doktorlar Hayatımızın Önemli Bir Parçası”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve beraberindeki heyet, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Fethiye Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Akdenizli, Sağlık Çalışanlarının Gününü Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Seydikemer’deki sağlık çalışanlarına karanfil dağıtıp günlerini kutladı.

Başkan Akdenizli’den 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kaldığı lojmanda ölü olarak bulundu

Muğla'nın Milas ilçesinde inşaatta çalışan bir genç kaldığı lojmanda ölü olarak bulundu.

Datça’da 2 düzensiz göçmen olayında 41 göçmen yakalandı

 Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında iki düzensiz göçmen olayında lastik botlar içinde toplam 41 düzensiz göçmen yakalandı.

Başkan Akdenizli: “İstiklâl Marşı’mız, Milli Mücadele Ruhumuzu Canlandırmıştır”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, milli mücadelemizin zaferini ve milletimizin bağımsızlığını anlatan İstiklâl Marşı’mızın kabul edilişinin 103’üncü yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Akdenizli “Hoş Geldin On Bir Ayın Sultanı Ya Şehr-İ Ramazan”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm vatandaşların mübarek Ramazan Ayını kutladı.