Olay Yeri Haberleri

Olay Yeri Haberleri

Marmaris’te Bir İşçinin Öldüğü İş Kazasında 4 Gözaltı

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler mahallesinde dün akşam meydana gelen ve bir işçinin olay yerinde hayatını kaybettiği bir işçinin de yaralandığı inşaat kazasında şantiye şefi, yüklenici firma yetkilisinin de aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.

Otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen yayaya çarptı

 Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı Değirmenyanı mevkiinde bir otomobil yolun karşısına geçmek isteyen yayaya çarptı. Çarpmanın etkisi ile başka bir araca savrulan yaya olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulans ile hastaneye sevk edildi.

Dalaman’da Kaza: 1 Ölü

Muğla’nın Dalaman ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirdi. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Seydikemer’de Trafik Kazası: 1 Ölü

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

Kontrolden Çıkan Otomobil Su Kanalına Uçtu: 1 Ölü

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde kontrolden çıkarak su kanalına uçan otomobilin sürücüsü Handan Ustaoğlu hayatını kaybetti.

Seydikemer’deki Trafik Kazasında Ölü Sayısı 3'e Yükseldi

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışmasıyla 1 kişi olay yerinde hayatını kaybetmiş, 3 kişi ağır yaralanmıştı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 kişi daha hayatını kaybedince ölü sayısı 3'e yükseldi.

Milas’ta Yeni Yılın İlk Gecesi Kanlı Bitti

Muğla'nın Milas ilçesinde M.A. (62), tartıştığı M.A. (54) isimli kişi silahla vurarak olay yerinden kaçtı. Vurulan M.A. olay yerinde hayatını kaybederken, jandarma her yerde şüpheliyi arıyor.

Fethiye'de Trafik Kazası: 1 Ölü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Havaya kurşun sıkan gençler polisten kaçamadı

Muğla’nın Marmaris ilçesi belediye yat limanında bir grup gencin tehlikeli eğlencesi karakolda bitti. Yat limanına demirli bir tekneden havaya 6 el ateş açılması ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken gençlerin polisleri görünce denizi attığı silahı deniz polisleri ve sahil güvenlik ekipleri çıkardı.

Otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti

Muğla’nın Marmaris ilçesi Armutalan Mahallesi'nde yaşanan kazada yolun karşısına geçmeye çalışan Kadriye U. isimli kadın otomobilin çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

İtfaiye ekiplerimizin olay yerine 6 dakika 58 saniyede ulaşıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde 29 Kasım 2021 tarihinde aday memur olarak göreve başlayan 77 itfaiye eri ile 59 zabıta memuru için yemin töreni düzenlendi.

Zafer Partisi İlçe Başkanının Ölüm Sebebi Belirlendi

Muğla'nın Dalaman ilçesinde iki gündür kayıp olan Zafer Partisi Dalaman İlçe Başkanı Ramazan Şahin, aracının yanında ölü olarak bulunurken olayla ilgili bir kişinin tutuklandığı öğrenildi. İddiaya göre olay anında bölgede bulunan kadının verdiği ilk ifadesinde yaşanan tartışmanın ardından Şahin'in başına taşla vurduğunu söylediği ortaya çıktı.

Fethiye’deki cinayet güvenlik kamerasına yansıdı

Fethiye Günlükbaşı mahallesinde, bıçaklı kavga sonrası Serdar Çavuş (31), olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın güvenlik kamerasındaki görüntüleri ortaya çıktı.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Fethiye Adnan Menderes Bulvarı’nda seyir halindeyken kontrolünü kaybeden Yusuf Durgun (46) motosikletten düşerek olay yerinde hayatını kaybetti.

Kızılay aracına çarpıp kaçtı

Muğla'nın Milas ilçesinde bir araçla çarpışan Kızılay'a ait kan nakil aracının takla attığı kazada 1 kişi yaralandı. Kazaya karışan diğer araç ise olay yerinden kaçtı.

Fethiye'de Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Toplu taşıma aracına arkadan çarpan motosiklet sürücüsü H.Ö.(25), olay yerinde hayatını kaybetti.

Motosiklet Kazasında Hayatını Kaybetti

Fethiye Ölüdeniz Caddesi’nde gece 1 sularında trafik kazası meydana geldi. 43 yaşındaki Uğur Özgür, 48 ALB 759 plakalı motosikletiyle tek taraflı kaza yaptı. Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü Uğur Özgür, olay yerinde hayatını kaybetti.

Ticari Araç İle Personel Servisi Çarpıştı: 1 Ölü 7 Yaralı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde ticari araç ve personel servisinin çarpışması sonu meydana gelen kazada, otomobil sürücüsü Türker Türkoğlu (66) olay yerinde hayatını kaybederken, 7 kişi de yaralandı.

Feci kazada yaşamını yitirdi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen feci kazada, Fesleğen Muhtarı Erkan Kaba'nın kullandığı motosiklet ciple çarpıştı. Kazada, Kaba (33) olay yerinde yaşamını kaybetti.

Kavşaktan Geçmek İçin Beklediler ama Ölümden Kaçamadılar

Antalya-Fethiye Karayolu Korkuteli Çevreyolu'nda meydana gelen ve yaşlı çiftin hayatını kaybettiği kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kavşağa gelip 2 dakika 50 saniye boyunca bekleyen Memiş Günal idaresindeki otomobil, hareket ettikten sonra hızla gelen otomobilin çarpması sonucu çarpan otomobille birlikte yolun dışına savruldu. Kazada Memiş Günal hastanede, eşi Ünzile Günal ise olay yerinde hayatını kaybetti. Günal çiftinin çocukları Emrah Günal ve Ayşenur Kara, "Sürücü Doğan Can K.’nin olaydan 12 gün sonra tahliye edilmesi bizim acımızı daha da büyüttü" dedi.

Büyükşehir İtfaiyesi’ne yangın sonrası olay yeri inceleme eğitimi

Üsküdar Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, İş Sağlığı ve Güvenliği Öğretim Görevlisi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eğitim Merkezi Amiri olarak uzun yıllar görev yapan, ‘Yangın Tahkikatçısı’ sertifikasına sahip, kimya mühendisi Abdurrahman İnce tarafından Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda görev yapan idari personele Yangın sonrası Olay Yeri İnceleme Eğitimi verildi.

Sürücü olay yerinde hayatını kaybetti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, çöp konteynerine ve konteyner arkasındaki beton direğe çarptı. Sürücü, olay yerinde hayatını kaybetti.

Eski Bakan Zeybekçi kazada yaralandı

Ekonomi eski bakanlarından Nihat Zeybekçi, Muğla'nın Ula ilçesi Yaylasöğüt Mevkisinde trafik kazası geçirdi. Kaza sonrası hurdaya dönen araçtan yaralı kurtulan Nihat Zeybekçi olay yerinde gerçekleştirilen ilk tedavisinin ardından ambulans ile Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Feci Kaza, Polis Memuru Olay Yerinde Yaşamını Yitirdi

Muğla'nın Ula İlçesinde meydana gelen trafik kazasında, Ula Geri Gönderme Merkezi'nde polis memuru olarak görev yapan Mustafa Pala olay yerinde yaşamını yitirdi.

AKUT Ekibi, Olay Yerinde

AKUT Fethiye ekibi, beşer gönüllüden oluşan 2 ekiple, havada sürüklenen paraşütçüleri kurtarma çalışmasına başladı.

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ YAŞAMINI YİTİRDİ

Muğla’nın Milas ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirdi.

MUĞLA'DA PSİKOLOJİK SORUNLARI OLAN VATANDAŞ EVİNİ ATEŞE VERİP KAÇTI

Muğla’nın Menteşe ilçesinde psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen bir kişi evini yaktıktan sonra olay yerinden kaçtı.

KAZADA ÖLEN CEREN'İN SON GÖRÜNTÜLERİ VE OLAY YERİNDE YARDIM ÇIĞLIKLARI GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, alkollü olduğu ileri sürülen M. B. isimli şahsın Kullandığı otomobil kontrolünden çıkıp, dereye uçan otomobilde arkadaşı Öykü Kasımoğlu ile hayatını kaybeden Ceren Ceylan'ın, kazadan 4 saat önceki doğum günü paylaşımı ve olay yerinde bir vatandaş tarafından görüntülenen o anlarda M.B isimli şoför tarafından 'ölüyor ölüyor yetişin' dediği yardım çığlığı attığı görüntüler ortaya çıktı.

İŞ MAKİNASI AŞAĞI DÜŞTÜ 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Bodrum’da bir iş makinası yaklaşık 10 metre yükseklikten aşağı düştü. Olay yerinde 1 kişi hayatını kaybetti.

19 YAŞINDAKİ GENÇ VURULMUŞ HALDE ÖLÜ BULUNDU

Samsun'da sabaha karşı bir araçtan çıkan müzik sesi üzerine olay yerine giden polis aracın içinde 19 yaşındaki genci tüfekle vurulmuş halde cesedini buldu. Fethiye'de yaşayan Furkan Yıldırım'ın dün gece aracıyla Samsun'a geldiği öğrenildi.