Oldu Haberleri

Oldu Haberleri

Marmaris'te Bir Kadını Bıçaklayarak Öldüren Şahıs Adliyeye Sevk Edildi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 35 yaşındaki İlknur Çetin, erkek arkadaşı olduğu iddia edilen bir şahıs tarafından bıçaklanarak hayatını kaybederken, ayağı kırık ve alçıdayken olayı gerçekleştiren ve polis ekipleri tarafından kaçtığı motor ile yakalanıp gözaltına alınan A.İ.K. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Motosiklet Ve Mopet Çarpıştı: 1 Ölü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 3 tekerlekli elektrikli mopet ve motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü.

Zeybek, ‘Güzel bir festival oldu’

Fethiye'de bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali sona erdi. Festivalin ardından Kuzugöbeği satışı yapan esnaf Mehmet Zeybek, etkinlik hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Sıcaklık 10 derece düştü! Fethiye fırtınaya teslim oldu

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla genelinde şiddetli sağanak ve şiddetli uyarısında bulundu. Yapılan uyarıların ardından Fethiye yağmura teslim oldu.

Yalçın, ‘Festival çok güzel ilerliyor’

Fethiye Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Yeşilüzümlü Muhtarlığı ve Likya Kadın Girişimi Üretim İşletme ve Kalkınma Kooperatifi iş birliğinde Yeşilüzümlü Mahallesi’nde düzenlenen festival yoğun bir katılımlar devam ediyor. Festival hakkında konuşan Enver Yalçın ise yoğun katılımın olduğunu belirtti.

Marmaris’te Nisan yağmurları yüzünü gösterdi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü tahmin ve uyarı merkezi Bodrum ile Kaş arasında fırtına ve yağışların olduğunu bildirmesinin ardından ilçede beklenen fırtına ve yağışlar etkisini gösterdi.

Voleybol turnuvasında şampiyonlar belli oldu

Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol turnuvasında dereceye giren okullara ödülleri düzenlenen tören ile verildi.

Fethiye’de Fenerbahçeliler Olympiakos Maçını Hep Birlikte İzledi

UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Finali ikinci maçında Olympiakos'u konuk eden Fenerbahçe, rakibine penaltı atışlarında kaybederek elendi. Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Genç Fenerbahçeliler grubu, maçı Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde kurulan dev ekranda maçı birlikte izleyerek takımlarına destek oldular.

Marmaris’te Bir İşçinin Öldüğü İş Kazasında 4 Gözaltı

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler mahallesinde dün akşam meydana gelen ve bir işçinin olay yerinde hayatını kaybettiği bir işçinin de yaralandığı inşaat kazasında şantiye şefi, yüklenici firma yetkilisinin de aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.

Fırtına, ölüdeniz’de maddi zarara yol açtı çok sayıda şezlong kırıldı!

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarılar sonrasında Ölüdeniz’de fırtına etkili oldu. İşletmelerde maddi hasar meydana geldi.

Datça’da Tekneler Büyük Tehlike Atlattı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Bodrum-Kaş arasında denizlerde fırtına uyarısının ardından Datça ilçesinde öğle saatlerinde başlayan ve kıyıya döven dalgalar, teknelerde büyük tehlikeye neden oldu.

Fethiye'de spor şenliği renkli görüntülere sahne oldu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Spor Şenliği, 21 okuldan 812 öğrencinin katılımıyla sona erdi. şenlik,katıl

Bodrum'da 43 düzensiz göçmen yakalandı: 1 gözaltı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 18’i çocuk 43 düzensiz göçmen yakalanırken, aralarında Türk vatandaşı olduğu tespit edilen 1 kişi de gözaltına alındı.

Kayaköy: Fethiye’de bulunan büyüleyici hayalet köy

Fethiye'nin tarih kokan beldelerinden olan Kayaköy, yüzyıllardır varlığını sürdüren antik bir kent. Kayadan yapılmış evleri ve senelerdir yapısını koruyan mimarisiyle tatil planlarının vazgeçilmezi olan kent, şehir hayatından uzaklaşıp kafa dinlemek isteyenler için oldukça ideal bir seçim. Terk edilmiş olan köy şimdilerde adeta hayalet bir köyü andırıyor. Peki, Kayaköy neden terk edildi? Kayaköy'ün tarihi ne?

Başkan Esat Bakırcı, “Farklı galip gelince ayrı mutlu olduk”

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 35.Hafta müsabakasında Fethiyespor, konuk ettiği Isparta 32 Spor’u 5-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı açıklamalarda bulundu.

Datça'da Bayram Yoğunluğu

Muğla'nın turizm bölgelerinden olan Datça'da bayram yoğunluğu yaşanırken, ilçe genelinde sahiller ve oteller doldu.

Milas’ta İki Grup Birbirine Girdi, Ortalık Savaş Alanına Döndü

Muğla’nın Milas ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada ortalık savaş alanına döndü. Olayda yaralıların olduğu öğrenildi.

Kumburnu Plajı’nda Ziyaretçi Sayısını Dengelemek İçin Hizmet Bedeli Alınmaya Başlandı

Fethiye’nin dünyaca ünlü Ölüdeniz, Kumburnu Plajı’nın yaya girişi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sualtı Araştırma ve Uygulama Merkezi raporuna göre ziyaretçi sayısını azaltmak ve bölgeyi korumak için milli park ve tabiat parklarında olduğu gibi saha hizmet bedeli alınmaya başlandı.

Fethiye Giyim Pazarı’nda Son Durum Ne? Fiyatlar Ne Durumda? Esnaf Kâr Edebiliyor Mu?

Muğla’nın Fethiye ilçesinde her hafta Salı günleri kurulan Giyim Pazarı adeta enflasyona meydan okuyor. Fethiye Giyim Pazarı’nda esnaf Ebru Korkmaz, fiyatların geçen seneki fiyatlara endeksli olduğunu belirterek fiyatlara çok zam gelmediğini belirtti. Peki Fethiye Giyim Pazarı’nda son durum ne? Fiyatlar ne durumda? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Fen Lisesi öğrencileri Avrupa'dan birincilikle döndü

Fethiye Belediye Fen Lisesi'nin AREON ekibi, 2024 HISTOLAB Proje Yarışması Tarih Eğitiminde Yenilikçi Projeler kategorisinde birinci oldu.

Muğla’da kaza: 2 ölü, 3 yaralı

Muğla-Denizli karayolu Ortaköy kavşağında meydana gelen çift taraflı trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Toparlar Ortaokulu Floor Curling Küçükler Bölge şampiyonu oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Toparlar Ortaokulu Floor Curling Küçük Kızlar Takımı 2023-2024 Okul Sporları Floor Curling küçükler grup Birinciliği müsabakalarında şampiyon oldu.

Sahra Çölü'nden gelen toz bulutu Muğla'da etkili oldu

Sahra Çölü üzerinden Türkiye'ye gelen toz bulutu Muğla'da etkisini gösterdi.

Muğla OBM de halı saha turnuvası şampiyonu Milas oldu

Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde işletmeler arasında düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası'nın bu yılki şampiyonu Milas Orman İşletme Müdürlüğü oldu.

İl Başkanı Koylu’dan Yerel Seçim Değerlendirmesi

Muğla'da ve Türkiye genelinde gerçekleşen 2024 Yerel Seçimleri, demokratik sürecimizin önemli bir kilometre taşı oldu. Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Muğla İl Başkanı Atınç Koylu, seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Fethiye Belediye Meclisi Üyelerinin Dağılımı Belli Oldu

31 Mart 2024 seçimleri kapsamında Fethiye Belediye Meclis üyelikleri için kullanılan oylar ve meclisin yeni dağılımı belli oldu. Fethiye Belediye Meclis Üyeleri 3 partiden oluşacak.

Komşusunu Sokak Ortasında Öldürdü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ev satışı nedeniyle aralarında husumet bulunan iki komşu arasında çıkan kavgada bir kişi tüfekle vurularak hayatını kaybetti.

Fethiye’de Yerel Seçim Yoğunluğu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde sabah saat 08.00 itibariyle oy verme işlemi başladı. Fethiye’de yaşayan vatandaşlar oy verme işlemini sorunsuz bir şekilde gerçekleştiriyor. Okullarda seçim dolayısıyla yoğunluk olduğu gözlemlendi.

Muhammet kökten "Tuzla Mahallesi Fethiye'nin İncisi Olacak"

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Mahalle toplantıları kapsamında Tuzla mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. "Ben şimdiye kadar kimseye çamur atmadım. Şimden sonrada atmayacağım. Ben her gittiğim yerde Fethiye için yapacak olduğum hizmetleri anlatıyorum" diyen Başkan Adayı Köten "Yapacak olduğumuz hizmetler ile Tuzla Mahllesini Fethiye'nin incisi yapacağım"dedi.

Babaya Beraat, Anneye Müebbet

Muğla'da kızlarını öldürmekle suçlanan çift, bugün beşinci kez hakim karşısına çıktı. Mahkeme, babanın beraatine karar verirken, anne ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.