Operasyon Ile Yakalandı Haberleri

Operasyon Ile Yakalandı Haberleri

Fethiye’de hapis cezası bulanan 2 şüpheli yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki şahıs Jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyon ile yakalandı.

Cinsel İstismardan 10 Yıl Hapis Kararı Bulunan Şüpheli Yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde nitelikli cinsel istismar suçundan aranan şüpheli jandarma kipleri tarafından yakalandı.

Suç Makinesi Yakalandı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin aranan şahıslara yönelik sürdürdüğü çalışmalarda 15 ayrı suçtan 44 yıl 18 gün karara bağlanmış hapis kararı bulunan şüpheli Milas’ta düzenlenen operasyon ile yakalandı.

Uyuşturucu operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar sonucu, hakkında 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama'' suçundan 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan H.G. isimli şahıs Fethiye İlçesi Ölüdeniz Mahallesinde Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT Timleri tarafından yapılan operasyon ile yakalandı.

JANDARMADAN MİLAS’TA TARİHİ ESER OPERASYONU

Muğla’nın Milas ilçesinde tarihi eser satışı yaptıkları belirlenen iki kişi jandarma tarafından düzenlenen operasyon ile yakalandı.

KASTEN ÖLDÜRME SUÇUNDAN ARANIYORDU, YAKALANDI

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar sonucu, hakkında ‘Kasten öldürme’ suçundan 9 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan A.A., Seydikemer İlçesi Çobanlar Mahallesinde İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyon ile yakalandı.

3 AYRI SUÇTAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

Muğla İl Jandarma Komutanlığının aranan şahısların yakalanmasına yönelik yaptığı çalışmalar sonucu, hakkında ‘Hırsızlık, konut dokunulmazlığı ihlali ve mala zarar verme' gibi üç ayrı suçtan 6 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan Ö.A. isimli Marmaris'te İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyon ile yakalandı.

5 AYRI SUÇTAN ARANAN ŞAHIS MİLAS'TA YAKALANDI

Muğla'nın Milas ilçesinde 5 ayrı suçtan kesinleşmiş 7 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası bulunan şahıs, jandarma ekiplerinin yapmış olduğu operasyon ile yakalandı.

SAHTE KİMLİKTEN ARANIYORDU, UYUŞTURUCU İLE YAKALANDI

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, O.Ç. isimli şahsın iki yıldır sahte kimlik kullandığının tespit edilmesi üzerine şüpheli Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Marmaris'teki ikametinde yapılan operasyon ile yakalandı.

10 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI OLAN ŞÜPHELİ YAKALANDI

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar sonucu, 10 yıl 25 gün kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan C.U. isimli şahıs Fethiye ilçesi Üzümlü Mahallesinde Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyon ile yakalandı.

YATAĞAN’DA KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN ŞÜPHELİ YAKALANDI

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar sonucu, hakkında 'Silahla Tehdit, Mala Zarar Verme, Nitelikli Olarak Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme' suçundan 5 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan M.B. Yatağan Kapubağ Mahallesinde Yatağan İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyon ile yakalandı.

Milas’te FETÖ/PYD üyeliğinden aranması olan şahıs yakalandı

Muğla'nın Milas ilçesinde FETÖ/PDY üyesi olduğu için araması bulunan şahıs emniyet güçlerinin yapmış olduğu operasyon ile yakalandı.

Canan Karatay’ı da dolandırmışlardı, yine yakalandılar

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 80 yaşındaki vatandaşı telefonda kendisini Milli İstihbarat Teşkilatı görevlisi olarak arayan ve terör örgütü FETÖ tarafından hesaplarının ele geçirildiği iddiası ile 9,5 kilo altınını dolandıran şüpheliler polisin Adana ve Marmaris'te düzenlediği operasyon ile yakalandı.

16 yıl hapis kararı ile aranıyordu, yakalandı

Fethiye ilçesinde hakkında yağmu suçundan kesinleşmiş hapis kararı bulunan şüpheli JASAT ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon ile yakalandı.

21 yıl hapis cezası bulunuyordu, yakalandı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticareti ve timin etme suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.Ç. düzenlenen operasyon ile yakalandı.

Köyceğiz’de sahte sertifika şebekesine operasyon

Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Köyceğiz ilçesinde sahte sertifika hazırlayarak haksız kazanç elde eden şebeke, düzenlenen operasyon ile yakalandı.

17 suçtan aranıyordu, JASAT’a yakalandı

17 ayrı suçtan arama kaydı bulunan şahıs, Bodrum Gölbaşı mahallesinde ikametinde jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyon ile yakalandı.

70 ayrı suç kaydı bulunan şahıs, Özel Harekat destekli operasyon ile yakalandı

Muğla'nın Milas ilçesinde Özel Harekat ve Milas KOM ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda 70 ayrı suçtan kaydı bulunan şahıs yakalandı.