Özel Letoon Hastanesi Haberleri

Özel Letoon Hastanesi Haberleri

FETHİYE BELEDİYESİ İLE ÖZEL LETOON HASTANESİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Fethiye Belediyesi çalışanları ve çalışanların 1. derece yakınlarını kapsayacak olan protokol, Özel Letoon Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aydemir ile Fethiye Belediyesi Başkanı Alim Karaca tarafından imzalandı.

Gül’ün ölümü Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü üzüntüye boğdu

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlisi polis memuru Bayram Gül yakalandığı ALS rahatsızlığına yenik düştü. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğün de görev yapan 54 yaşında ki evli polis memuru Bayram Gül tedavi gördüğü Fethiye Özel Letoon Hastanesin de yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Yakut, bu bir savaş ve biz en ön safdayız

Fethiye Belediyesi tarafından Covid 19 nedeniyle hayatını kaybeden sağlık çalışanları anısına yapılan Saygı Anıtı’nda model olarak heykeli dikilen Özel Letoon Hastanesi Başhemşiresi Seçkin Yakut, açılışın ardından çok mutlu olduğunu ifade etti. Hayattayken anıtının yapılmasının kendisini çok duygulandırdığını dile getiren hemşire Yakut, “Bu bir savaş ve biz en ön safhadayız. Halkımızdan kurallara uymalarını bekliyoruz” dedi.

Yeni yılın ilk bebekleri erkek

Fethiye’de yeni yılın ilk bebekleri erkek doğdu. Fethiye’de yeni yılın ilk erkek bebeği Özel Letoon Hastanesi’nde saat 00.45’te dünyaya geldi.

Genç Veterinerin Akıl Almaz Ölümü

Bir İneğe Doğum Yaptırırken Elektrik Çarpması Sonucu Öldü. Muğla'nın Seydikemer İlçesinde gece geç saatlerde çağırıldığı, bir ineğe doğum yaptıran 31 yaşındaki veteriner hekim Özlem Çelik seyyar kablonun elektrik kaçağına kapılarak ağır yaralandı. Genç Veteriner Hekim Çelik kaldırıldığı Fethiye Özel Letoon Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İYİ PARTİ’ DEN “EBELER HAFTASI” ZİYARETLERİ

21 ve 28 Nisan tarihleri arasında kutlanmakta olan Ebeler Haftası nedeniyle İYİ Parti Fethiye İlçe yönetimi çeşitli ziyaretlerde bulundu. Fethiye Devlet Hastanesi ile Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi ve Özel Letoon Hastanesini ziyaret eden İYİ parti Fethiye ilçe yönetimi Ebelerin haftalarını kutladılar…

YENİ YILIN İLK BEBEĞİ KIZ

Fethiye'de yeni yılın ilk bebeği kız olarak dünyaya geldi. Fethiye Devlet Hastanesi ile Lokman Hekim Esnaf Hastanesi ve Özel Letoon Hastanesi'nde yılın ilk bebeğinin doğumu merakla beklendi. Saat tam 01:00'i gösterdiğinde yeni yılın ilk bebeği Fethiye Devlet Hastanesi doğum servisinde kız olarak dünyaya geldi.