Özgüven Haberleri

Özgüven Haberleri

Başkan Köksal’dan Engelliler Haftası mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Şehir Plancısı Gonca Köksal, Engelliler Haftası nedeniyle yayımladığı mesajında, “Engelliler bireyler bizim için ayrıcalıklı bireylerdir. Onların ve ailelerinin her zaman yanlarında olarak, yapacağımız çalışmalar ile sosyal hayatın içerisinde yer alan özgüvenli bireyler olmalarını sağlayacağız” dedi.

Deneyap teknoloji atölyeleri başvuruları başladı

Türkiye’nin yetenekli çocuklarının geleceğe hazırlanması için 81 ilde 139 Deneyap Teknoloji Atölyesinde on binlerce öğrenciye Robotik ve Kodlamadan Nanoteknolojiye, Tasarım ve Üretimden Yapay Zekaya 11 farklı eğitim veriliyor.

Çakman, “Liglerin oynanmasını tasvip etmiyorum”

FRT TV instagram hesabı üzerinden canlı yayınlanan, Fatih Dereli’nin sunumuyla gerçekleşen Gündem Dışı programının konuğu, kendisine yönelik kötü ve çirkin tezahürat karşısında radikal bir karar vererek, maçı tatil eden ve ardından hakemliği bırakan FİFA Kokartlı eski Hakem Serdar Çakman oldu. Çakman, “25 yıl önce 3 hakem sahadayken daha doğru kararlar veriyorduk. Teknoloji ile futbol hakemleri özgüvenlerini yitirdiler” şeklinde açıklamalarda bulundu.