Parke Haberleri

Parke Haberleri

Ormanda Yaralanan Vatandaş İçin Ekipler Seferber Oldu

Muğla Fethiye ilçe Kabak koyunda yürüyüş yaparken ayak bileğini büken vatandaş için Jandarma JAK, UMKE, AFAD ekipleri seferber oldu.

Alim Karaca “Müfettişler Çöp Tenekelerinin Sac Kalınlığını, Parkelerin Boyunu Bile Ölçtüler”

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP'den yeni dönem adayı Alim Karaca, seçim kampanyası çerçevesinde mahallelerde halk buluşmalarına devam ediyor. Alim Karaca Cumartesi akşamı Çatalarık sakinleriyle bir araya gelerek, yurttaşların belediyeden taleplerini ve seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerini dinledi.

Muğla’nın Yollarına Milyarlık Yatırım

13 ilçesi 569 mahallesi olan Muğla’da sorumluluğunda 2 bin 346 km yol olan Büyükşehir Belediyesi bu yollarda yaklaşık 1 Milyar TL yatırımla birinci kat, ikinci kat, sıcak asfalt, parke kaplama olmak üzere 3 bin 261 km yol çalışması ve 162 km otokorkuluk çalışması yaptı.

Dalaman’da Sıcak Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde alt ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle 13 ilçede yapılan kanalizasyon, içme ve yağmur suyu hatları gibi eksiklerin tamamlanması ile birlikte kazı yapılan bölgelerde yol yapım projeleri hayata geçiriliyor. Son olarak Dalaman’da çalışmalarına devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri İlçede sıcak asfalt ve parke kaplama çalışmalarına sürdürüyor.

Dalaman Havalimanı'ndan 2023 yılında 5 milyon 247 bin 488 kişi uçtu

Bölge turizmi için büyük önem teşkil eden Dalaman Havalimanı’nda 2023 yılında toplam 5 milyon 247 bin 488 kişi yolculuk yaparken, 2023 yılının Aralık Ayı’nda 76 bin 24 kişi yolculuk yaptı.

Başkan Akdenizli: “Tüm Birimlerimiz Özveriyle Çalışıyor”

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde parke çalışmalarına devam ediyor.

Bodrum’da Yılbaşı Öncesi Tüm Ekipler Alarma Geçti

Muğla’nın Bodrum ilçesine 1 günde 10 bin araç giriş yaparken, ekipler ise yılbaşı öncesi gece gündüz uygulama yapmaya başladı.

Akçova mahallesinde 15 km yol açımı yapıldı

Menteşe Belediyesi tarafından yapılan yol çalışmaları kapsamında kırsaldan kente yollar güvenli ve modern bir görünüme kavuştu. 2023 yılında 53 bin 500 metrekare kilit parke taşı kaplama, 82 bin 426 metrekare beton yol kaplama, 20,5 kilometre yol açımı ve 700 kilometre yol tesviye çalışması yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Köyceğiz’de öğrenciler şampiyonluk için ter dökecek

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Okul Sporları Voleybol müsabakaları başlarken, parkeye çıkan öğrenciler şampiyonluk için ter dökecek.

Mermer fabrikasındaki iş kazasıyla ilgili 1 kişi tutuklandı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde çalıştığı mermer fabrikasında makineyle kesim yaparken başına mermer blok düşen Ozan Durmuş'un ölümüyle ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

2 bin 750 metre sıcak asfalt çalışması gerçekleştirecek

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri sıcak asfalt ve parke kaplama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Muğla AK Parti İl Başkanlığı'na yapılan taşlı saldırı sonrası açıklama yapıldı

AK Parti Muğla il binasına yapılan taşlı saldırı sonrası AK Parti Muğla İl Başkanı Akça olay ile ilgili açıklama yaparken, "Parti olarak olayın takipçisiyiz" dedi.

Belediye Parke Kaplama Çalışmalarına Başladı

Menteşe Belediyesi, Düğerek Mahallesindeki yol üst kaplama çalışmalarına başladı. Yapımı Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından, 40 bin metrekarelik parke kaplama çalışması Menteşe Belediyesi tarafından yapılacak. 

Büyükşehir Parke Kaplama Çalışmalarına Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanı içerisinde bulunan kırsal mahallelerde parke kaplama çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler bu güne kadar il genelinde 71 bin m2 parke çalışması yaptı.

Veteriner Hekimlerden, Kamuoyuna ve Yetkililere Çağrı

Bugün buraya, eğitimini aldığımız ve bizim için kutsal olan mesleğimizi yaparken karşı karşıya kaldığımız ve artık tahammül edilemez noktaya gelen şiddeti kamuoyuyla paylaşmak ve yetkililere sesimizi duyurmak için toplandık. Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi ve 81 ilimizi temsil eden 56 Veteriner Hekim Odası’nın yöneticileri ve üyeleriyle birlikte eş zamanlı olarak, bütün ülkede bu basın açıklamasını kamuoyuyla paylaşmaktayız.

Seydikemer Belediyesi Engelli Vatandaş İçin Parke Yol Yaptı

Seydikemer Belediyesi, Döğer Mahallesi’nde yollarının olmamasından dolayı engelli kızlarını sırtlarında taşımak zorunda kalan Koca ailesinin kapısının önüne kadar parke taşı döşedi.

Seydikemerli Havvana, kadınlara hem örnek hem de iş kapısı oldu

Seydikemer'de terzilik yaparken ek iş olarak 4 yıl önce lavanta işine başlayan Havvana Toru, çevresindeki kadınlara hem örnek hem de iş kapısı oldu. Siparişlere yetişmeye çalışan genç kadın, yaklaşık 50 dönüm alanda gerçekleştirdiği lavanta üretimi işini diğer kadınlara da tavsiye etti.

Orman yangınında hayatını kaybeden gönüllü Akdemir unutulmadı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 29 Temmuz 2021 yılında çıkan büyük orman yangınında orman söndürme çalışmalarında gönüllü olarak görev yaparken hayatını kaybeden Şahin Akdemir için Orman İşletme Müdürlüğü önünde lokma hayrı yapıldı.

Yarınlarınızı Planlarken Yalnız Değilsiniz

Menteşe Belediyesi üniversite tercihlerinizi yaparken rehber ve danışmanlık hizmetiyle sizleri yalnız bırakmıyor.

Şehit Polis Eker'in babası o gece ve sonrasında yaşadıklarını anlattı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde polis memuru olarak görev yaparken 15 Temmuz 2016 günü FETÖ’nün darbe girişimi sırasında şehit olan polis memuru Nedip Cengiz Eker için satın alıp, "Bu ev torunlarımın torunlarına kadar kalacak diyen" babası Nihat Eker o gece oğlu ile yaptığı son konuşmayı anlatırken, "Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez" dedi.

Fethiye'de meydana gelen 4 araçlı kazada ölü sayısı 2'ye yükseldi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kontrolden çıkan otomobil karşı şeride geçerek 3 araca çarparken, kazada ölü sayısı 2'ye yükseldi.

Kavurucu Sıcaklar Etkisini Gösteriyor

Türkiye'de Temmuz ayıyla birlikte ülke genelinde sıcaklıklar tavan yaparken Muğla’da El Nino etkileri artmaya başlıyor. Afrika üzerinden gelmesi beklenen sıcak hava dalgası ile önümüzdeki günlerde rekor sıcaklıkların görüleceği belirtiliyor.

Başkan Akdenizli: “Seydikemer’in Hizmetkârı Olmaya Geldik”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Kadıköy Mahallesinde devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

Kırsal Mahalle Yolları Yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi yetki, görev ve sorumluluk alanında bulunan yollarda çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların modern ve güvenli yollarda seyahat etmeleri için çalışmalarını sürdüren büyükşehir ekipleri asfalt, parke, sinyalizasyon, yol çizgi ve levhalama işlerine devam ediyor.

ORTACA’DA TAŞ PARKESİZ YOL KALMAYACAK

Muğla’nın Ortaca ilçesi ket merkezi ve kırsal mahallelerin yollarında devam eden taş parke döşeme çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

SIVA YAPARKEN YERE DÜŞTÜ, HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Muğla’nın Bodrum ilçesinde inşaattan düşen 31 yaşındaki İsa Aktaş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

YARALARI SARMAK İÇİN 2. KEZ PARKEYE ÇIKACAKLAR

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele veren Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor, 21. Hafta mücadelesinde Ankaragücü Mamak Belediyesi ile kendi evinde bu hafta ikinci kez deprem mağdurları için parkeye çıkıyor.

BELEDİYE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Bodrum Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü asfalt ve sathi kaplama yol çalışmalarıyla birlikte beton yol yapımı ve parke taş döşeme çalışmalarına devam ediyor.

ORTACA’DA OKULLAR BÖLGESİNDE PARKE KAPLAMA TAMAMLANDI

Ortaca ilçesinde merkez ve kırsal mahallelerde vatandaşların daha güvenli seyahat edebilmesi amacıyla yollarda başlatılan kilit parke kaplama çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

SPOR YAPARKEN RAHATSIZLANAN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde siyaset, iş ve sosyal hayatının tanınan ve sevilen isimlerinden, Ak Parti eski ilçe başkanı Yılmaz Algül'ün 19 yaşındaki oğlu Bulut Algül, spor yaparken aniden rahatsızlanarak hayata veda etti.