Persembe Haberleri

Persembe Haberleri

Fethiye 2. El Pazarına Yoğun İlgi!

Fethiye’de her ayın ilk Perşembe günü kurulan ikinci el pazarı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Fethiye Pazar yerine kurulan ikinci el pazarında gıdadan elbiseye, dekorasyondan spor aletlerine ve el işi ürünlerine kadar her şey satılıyor.

Başkan Karaca’nın Büyük Sunumu Perşembe Günü FBKM’de

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP’nin Belediye Başkan adayı Alim Karaca 2019-2024 döneminde yaptığı hizmetlerin detaylarını ve 31 Mart yerel seçimlerini tekrar kazanması halinde 2024–2029 döneminde gerçekleştirmeyi planladığı projelerini 7 Mart 2024 Perşembe günü saat: 13.00’da, Özer Olgun Kültür Merkezi’nde yapacağı sunumda kamuoyu ile paylaşacak.

Behçet Saatcı Adaylığını Yarın Açıklıyor

Fethiye eski Belediye Başkanı ve 2019 yerel seçimlerinde bağımsız Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Behçet Saatcı, Fethiye Belediye Başkan Adaylığını 8 Şubat Perşembe günü saat 15.00’da İyi Parti İlçe Binasında açıklayacak.

Fethiye Güzel Sanatlar Kültür Derneği Hamdi Özbay Programına Hazır

Fethiye Güzel Sanatlar Kültür Derneği, 25 Ocak Perşembe günü yapılacak olan Hamdi Özbay’ı anma etkinliği için hazırlıklarını tamamladı.

Ak Parti’de Adaylar 18 Ocak Perşembe Günü Netlik Kazanacak

AK Parti'nin ertelenen 'Aday Tanıtım' toplantısı 18 Ocak Perşembe günü saat 14.00'te ATO Kongre Merkezi'nde yapılacak.

Yılın En Uzun Gecesi Bu Gece Yaşanacak

Yılın en uzun gecesinin yaşanacağı ve Türkiye’nin de içinde yer aldığı kuzey yarım kürede bugünden itibaren geceler kısalmaya, gündüzler uzamaya başlıyor.

Sağanak yağış devam edecek

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Muğla bölgesinde devam eden sağanak ve gök gürültülü yağışın Perşembe sabah saatlerine kadar devam edeceği açıklandı.

Filistinliler saygıyla anıldı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Perşembe günü okullara gönderdiği yazıda, Filistin'de yaşamını yitirenler için temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarında yapılacak bayrak törenlerinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını açıklamıştı. Muğla’da yapılan törene Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay’da katıldı.

Mustafa Toklu, Fethiye Belediyesi başkanlık görevine talip

Fethiye’nin tanınmış siyasetçilerinden iş insanı Mustafa Toklu; Cumhuriyet Halk Partisinden Fethiye Belediye başkan aday adaylığını Perşembe günü açıklıyor.

Bodrum’daki yeni konutlar için yağmur hasadı şartı

Bodrum Belediyesi 2023 Yılı Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 5 Eylül Perşembe günü yapıldı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın başkanlığında gerçekleşen toplantının ilk gündem maddesinde 'su' konuşuldu

Mecliste Su Gündemi

Bodrum Belediyesi 2023 Yılı Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 5 Eylül Perşembe günü yapıldı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın başkanlığında gerçekleşen toplantının ilk gündem maddesinde “su” konuşuldu

Mandalina semt pazarındaki tezgahlarda yerini aldı

Muğla'da mevsimin ilk mandalinası pazar tezgahlarında yerini alırken, Perşembe pazarında mandalinanın kilosu 40 TL'den satışa sunuldu.

Bahçivan, “Güzel bir etkinlik oluyor”

Perşembe gününe kadar Beşkaza Meydanı’nda açık olan “Sonbahar Şenlikleri” vatandaştan ilgi görmeye devam ediyor

Taze Balıklar Tezgahlardaki Yerini Aldı

Balık av sezonun açılması ile birlikte Muğla’nın Menteşe ilçesinde kurulan Perşembe pazarında balıklar tezgahları doldurdu.

Barbunn'da Gökhan Tepe Konser Verecek

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn CafeBistro'da 'Yaz Konserleri' kapsamında Gökhan Tepe 17 Ağustos Perşembe akşamı sahne alacak.

Altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar? 10 Ağustos Perşembe gram altın, çeyrek altın fiyatları... Altın fiyatları 10 Ağustos Perşembe günü merak ediliyor.

Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gündemi Açıklandı

Bodrum Belediyesinin 2023 yılı Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı 03.08.2023 Perşembe günü saat:14.00’ da Konacık Mahallesinde bulunan Bodrum Belediyesi Herodot Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek.

Valilikten sıcak ve yangın uyarısı

Muğla Valiliği 26 Temmuz Çarşamba ve 27 Temmuz Perşembe günleri Muğla genelinde hava sıcaklığının üst seviyede seyretmesi nedeniyle vatandaşları orman yangınları konuşumda dikkatli olunması konusunda uyardı.

10 bin sebze fidesi dağıtıldı

Menteşe Belediyesi, Ortaköy Mahallesindeki yerel üretim tesislerinde kendi yetiştirdiği ata tohumu 10 bin sebze fidesini Perşembe pazarında vatandaşlara dağıttı.

ATO Meclis Üyesi Ziyareti

Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Üyesi Kirami Yıldırım 6 Temmuz Perşembe günü Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u ziyaret etti.

Dolar ve Euro'dan rekor üstüne rekor: 30 liraya çıkacak mı?

Seçimlerin ikinci turunun yapıldığı 28 Mayıs'tan sonra döviz kuru yükselişi hız kazandı ve geçen perşembe günü Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın 27 ay sonra ilk kez faiz artışı kararı almasıyla daha da yükseldi. Politika faizi yüzde 8,5'ten yüzde 15'e yükseltildi ve neredeyse her gün dolar ve euro tarihi zirvelerini yeniledi.

TUFAG'ın dev ekibi yarın akşam sahne alıyor

Yalova Turizm Folklor Araştırma Geliştirme Spor Kulübü (TUFAG), halk oyunları ekipleri 22 haziran perşembe günü TUFAG Özel Gecesi ile sahneye çıkıyor.

İlkokul Öğrencilerine El Hijyeni Eğitimi Verildi

Bodrum Amerikan Hastanesi, ilkokul öğrencileri için düzenlediği el hijyeni konusundaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 6 Haziran Salı günü düzenlenen etkinliğe katılan Şehit Serkan Göker İlkokulu öğrencileri ve 15 Haziran Perşembe günü düzenlenen etkinliğe katılan Hüseyin Boyacı İlkokulu öğrencileri, Türkiye’nin ilk “Müze Hastane”si olan Bodrum Amerikan Hastanesi’nde müze alanını gezip mozaikler hakkında bilgi edindi. Öğrencilere enfeksiyon hemşiresi tarafından ellerini nasıl yıkamaları gerektiği anlatıldı.

FTSO Meclisi toplandı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısı, 15 Haziran Perşembe günü Meclis Başkanı Kemal Hıra başkanlığında toplandı.

Yağışlı Havalar Devam Ediyor

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından 8 Haziran Perşembe günü öğle saatlerinden itibaren Muğla ve çevresi için sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı yapıldı.

Başkan Karaca, Sivas’ta seçim çalışmalarına katılacak

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 13. Uluslararası Fethiye Festivali açılış konuşmasında, CHP Genel Merkezininin görevlendirmesi ile seçim çalışmaları kapsamında Perşembe günü Sivas’a gideceğini duyurdu.

Bahçeli’nin Muğla programı belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli 4 Mayıs Perşembe günü Muğla’ya geliyor.

Cuma pazarı, Perşembe kurulacak

Haftanın Cuma günleri kurulan ve üretici pazarı olarak da bilinen Cuma Pazarı, Ramazan Bayramı’nın ilk gününe denk gelmesi nedeniyle Perşembe günü kurulacak.

taksav’dan müzikli söyleşi

TAKSAV Bodrum Temsilciliği ile Bodrum Belediyesi’nin birlikte düzenleyeceği kültür ve sanat söyleşilerinin ilki, “Bade-i Aşk” / Bağlamanın Hikayesi” başlıklı müzikli söyleşi biçiminde 06 Nisan 2023 Perşembe günü saat: 18:00’de Heredot Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

MAKAM ARAÇLARI YAŞLILARIN HİZMETİNE SUNULDU

Yaşlılara Saygı Haftası'nda Marmaris Belediyesi’nin makam ve müdürlük araçları yaşlılara tahsis edildi. Perşembe pazarında alışveriş yapan yaşlılar makam araçlarıyla evlerine taşındı.