Protesto, Haberleri

Protesto, Haberleri

Muğla'da İsrail'in Gazze'ye saldırıları protesto edildi

Muğla'da Anadolu Gençlik Derneği (AGD) üyesi bir grup, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek için toplandı.

Marmaris’te İsrail protesto edildi

 Muğla’nın Marmaris ilçesinde İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırılar protesto edildi.

UKRAYNALILAR, RUSYA'YI PROTESTO ETTİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşamını sürdüren Ukraynalılar, Rusya'nın ülkelerine yönelik işgal girişimini bir kez daha protesto etti.

Beşkaza Meydanı’nda davullu zurnalı eylem

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından son yapılan elektrik zamlarını ve vatandaşa gelen elektrik faturalarını protesto etmek amacıyla Beşkaza Meydanı’nda basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamasına Muğla Merkez Gelecek Partisi İlçe Başkanı Taner Akbulut, Saadet Partisi Fethiye İlçe Başkanı Ömer Faruk Kılınç, Deva Partisi İlçe Başkanı Saniye Kulaç ve birçok vatandaş katıldı. Açıklamaların ardından elektrik faturaları yırtılıp yakılarak davul zurna eşliğinde oyun havası oynandı.

CHP'li Demir: ‘Krizle gelen Erdoğan krizle gidecek!’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, elektrik faturalarını protesto etmek için CHP İl ve İlçe binalarına asılan pankartların kaldırılmasıyla ilgili sert eleştirilerde bulundu.

Gelecek Partisi’nden Davullu Zurnalı Eylem

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız son yapılan elektrik zamlarını ve vatandaşa gelen elektrik faturalarını protesto etmek amacıyla 5 Şubat Cumartesi günü Beşkaza MeydanI’nda basın açıklaması yapacaklarını söyledi.

Kapalı olan işletme sahiplerinden “Elbet bir gün buluşacağız” göndermesi

Muğla’da, kafe, bar ve restoran sahipleri, tüm Türkiye ile eş zamanlı olarak gerçekleştirdikleri yarım saatlik “ışık ve müzik açma” eylemiyle 11 aydır yaşadıkları mağduriyeti protesto ettiler.