Sabah Haberleri

Sabah Haberleri

Sabah saatlerinde Fethiye’de deprem meydana geldi!

Muğla’nın Fethiye ilçesinde sabah saat 05.01’de deprem meydana geldi. Meydana gelen depremin kaç büyüklüğünde ve nerede olduğu merak ediliyor.

Fethiye’de Yerel Seçim Yoğunluğu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde sabah saat 08.00 itibariyle oy verme işlemi başladı. Fethiye’de yaşayan vatandaşlar oy verme işlemini sorunsuz bir şekilde gerçekleştiriyor. Okullarda seçim dolayısıyla yoğunluk olduğu gözlemlendi.

Akdenizli'den Seydikemer Çıkartması

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları kapsamında Seydikemer’de adeta çıkartma yaptı. Sabah saatlerinde konvoy halinde Yayla Mahallelerinde ziyaretler gerçekleştiren Akdenizli, daha sonra Alaçat Mahallesi’nde miting yaptı.

Milas sağanak yağışa teslim oldu

Milas ve çevresinde dün yapılan kuvvetli sağanak yağış uyarısı, bugün etkisini göstermeye başladı. Sabah saatlerinde normal olarak başlayan yağış akşam saatlerinde etkisini arttırdı. Yağışlar dolayısıyla bazı bölgeler su birikintileri oluşurken meteoroloji yetkilileri olası sel baskınlarına karşı vatandaşların tedbirli olmasını istedi.

Marmaris’te önce fırtına, sonra sağanak yağış etkili oldu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sabah saatlerinde çıkan şiddetli lodos öğlen vakti yerini sağanak yağışlara bırakırken, fırtınanın şiddeti ile ağaçlar kırıldı, yağışla birlikte sokaklar dereye döndü.

Son sabah namazı buluşması programı gerçekleşti

Muğla’nın Köyceğiz Müftülüğü Ramazanı Şerif ayı öncesi son sabah namazı buluşması programını Zaferler Mahallesi Camii'nde gerçekleştirdi.

Marmaris’te Sağanak Yağış, Yerini Güneşli Havaya Bıraktı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde dün gün boyu ve sabaha kadar devam eden sağanak yağış ve şiddetli lodos olan hava bugün yerini güneşli havaya bıraktı.

Datça’ya Dolu Sürprizi

Muğla’nın Datça ilçesinde sabah saatlerinde başlayan dolu yağışı Datça’nın geçim kaynağı Badem ağaçlarının yapraklarına büyük zarar verirken, bir marangoz atölyesine su bastı.

Beyobası’nda sabah namazı buluşması

Muğla’nın Köyceğiz İlçe Müftülüğü’nün düzenlediği sabah namazı buluşması Beyobası Mahallesi Karşıyaka Yıldırım Camii'nde yapıldı.

Yanıklar Merkez Cami’nde Sabah Namazı Buluşması

Fethiye İlçe Müftüsü Kamil Oktay tarafından düzenlenen programda Aziz Şehitlerimiz ve Gazze Şehitleri için dua edildi.

Köyceğiz’de Eller Mehmetçikler İçin Semaya Açıldı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesindeki tüm camilerde bu gün sabah namazında eller şehit Mehmetçikler ile yaralı kahramanlarımız için semaya açıldı.

Yunus Emre Camii’nde Sabah Namazı İçin Buluştular

Muğla’nın Köyceğiz Müftülüğü'nün değişik camilerde organize ettiği sabah namazı buluşmalarına Merkez Hacılar Yunus Emre Camii ile devam edildi.

Köyceğiz'de Fırtına Etkili Oldu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde sabah saatlerinde başlayan fırtına etkili oldu.

Meteoroloji Muğla için önce yağış, ardından fırtına uyarısı yaptı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Pazar günü sabah saatlerinden itibaren kuvvetli ve kısa süreli fırtına uyarısı yapıldı.

Muğla’ya kuvvetli yağış uyarısı

 Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Yarın sabah saatlerinden itibaren Muğla geneli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

Başkan Oktay, Sabah Sporuna Katılan Kadınlarla Kahvaltıda Buluştu

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, belediyenin ücretsiz olarak düzenlediği sabah sporuna katılan kadınlarla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Akaryakıta zam geldi

TÜİK'in bu sabah üretici enflasyonunu açıklamasının hemen ardından benzin, motorin ve otogaza ÖTV zammı geldi.

Milas’ta Sis Etkili Oldu

Muğla'nın Milas ilçesinde sabah saatlerinde sis etkili oldu

Muğla Yeni Yıla Yoğun Sis Altında Girdi

Muğla 2024 yılının ilk sabahını sisli bir ortamda karşıladı. Geçen yıllara oranla mevsim normallerinin üzerinde bir sıcaklık ile yeni yıla giren Muğla’da, Menteşe’den Denizli’ye, Marmaris’e ve Yatağan’a ulaşımın sağlandığı karayolu yoğun sis ile kaplandı.

Köyceğiz’de sabah namazı buluşması

Muğla’nın Köyceğiz İlçe Müftülüğünce gerçekleştirilen sabah namazı buluşmalarına bu hafta Sultaniye Mahallesi Camii ile devam edildi.

Marmaris’te Yağmur Mesaisi

Marmaris’te Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yoğun çabasıyla, sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağmur olumsuz bir durum yaşanmadan atlatıldı.

Marmaris'te Sağanak Yağış Ve Fırtına Devam Ediyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde dün gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan şiddetli rüzgarın ardından sabah saatlerinde başlayan sağanak yağışlar ilçe genelinde etkili olmaya devam ediyor. Dağlardan yollara dökülen kaya parçaları, devrilen elektrik direkleri ve ağaçlar ile uçan çatılar ekiplerin müdahalesi ile hızlıca toparlanıyor.

Marmaris’te Fırtına Hayatı Olumsuz Etkiledi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde gece saatlerinde başlayan ve sabaha kadar süren kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkilerken, bazı mahallelerde ağaçlar ve aydınlatma direkleri fırtınaya dayanamadı.

Marmaris’te etkili olan sağanağın ardından sahil çöple doldu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sabaha karşı etkili olan ve gün içinde hafif yağan sağanak ve rüzgarla birlikte Marmaris Halk Plajı adeta çöplüğe döndü.

Köyceğiz Döğüşbelen Mahallesi’nde Sabah Namazı Buluşması Gerçekleşti

Muğla’nın Köyceğiz Müftülüğü sabah namazı buluşmaları programı bu hafta Döğüşbelen Merkez Camiinde yapıldı.

Sağanak yağış devam edecek

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Muğla bölgesinde devam eden sağanak ve gök gürültülü yağışın Perşembe sabah saatlerine kadar devam edeceği açıklandı.

Menteşe’de gençlere sabah namazı programı düzenlendi

Menteşe İlçe Müftülüğü, Gençlik Koordinatörlüğü ve Uluslararası Gençlik Merkezi Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği programda gençlerle sabah namazı buluşması gerçekleştirildi.

Sabah namazı buluşmasında Filistinliler için dua edildi

 Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde sabah namazın buluşması etkinliğinde, Filistinli vatandaşlar için dua edildi.

Bodrum’u fırtına vurdu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sabaha karşı etkili olan fırtına dükkanları yıktı tekneleri batırdı.

Meteorolojiden Fırtına Uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Muğla Antalya, Isparta ve Burdur illeri için Cumartesi sabah saatlerinde saatte 100 kilometreyle ulaşacak fırtına uyarısında bulundu.