Sağlık Meslek Yüksekokulu Haberleri

Sağlık Meslek Yüksekokulu Haberleri

Marmaris Belediyesi'nden öğrencilere çorba ve makarna ikramı

Marmaris Belediyesi, Turizm Meslek Yüksekokulu’nun ardından Sağlık Meslek Yüksekokulu önünde de öğrencilere çorba ve makarna ikramında bulundu.

FARUK KAYA’DAN FTSO’YA ZİYARET

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ve Şube Müdürü Abdullah Şentürk, Fethiye Sağlık Meslek Yüksekokulu adına Öğretim Üyesi Dr.Deniz Kader Şarlak ve Öğretim Üyesi Dr.Derya Alkan, FTSO üyesi Sedat Çavdar ve Mustafa Nargız Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke’yi ziyaret etti. Ziyaretlerde konukları Çıralı ve Büyükteke ile birlikte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi İbrahim Erdem, Meclis Üyesi Ozan Altıok karşıladı.

ANNE VE BABA’LARIN DİKKATİNE…; “MADDE KULLANIMINDA 3. SIRADAYIZ…”

Fethiye İlçe Uyuşturucu İzlem ve Koordinasyon toplantısının 10. Üst Komite toplantısı Fethiye Kaymakamlığı konferans salonunda gerçekleşti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye Sağlık Meslek Yüksekokulundan Psikolog Betül Toker yapmış olduğu konuşmada “Geçtiğimiz yıl Muğla genelindeki liselerde 10. ve 11.'inci sınıflar üzerinde yapılan araştırmalarda Fethiye ilçesi madde kullanımı ve sigara kullanımında 3'üncü sırada olduğunu” söyledi…