Sahneye Çıktı Haberleri

Sahneye Çıktı Haberleri

Fedon ve orkestrası sahneye kırmızı beyaz renklerle çıktı

Ünlü sanatçı Fedon, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Bodrum Highlight Otel'deki Aias'ta sahne aldı.

La Marca ve Aybulus Sahneye Çıktı

Fransız çellist Christian-Pierre La Marca ve Türk piyanist Gökhan Aybulus, 20. Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali, kapsamında sahneye çıktı.

İNTİHAR ŞOVMENİ FETHİYE’DE SAHNEYE ÇIKTI

Türkiye’nin birçok yerinde işsiz olduğu bahanesi ile intihar girişiminde bulunan Hasan İnan, bu defa da Fethiye’de aynı şovunu yaptı.

Funda Arar önce hastaneye gitti sonra sahneye çıktı

Sanatçı Funda Arar, bayramın dördüncü gününde Bodrum Bardakçı Koyu'ndaki Azka Otel'de sahne aldı. Sahne öncesi gözü şiştiği için hastaneye giden Arar, tedavi gördükten sonra soluğu sahnede aldı.

Bodrum’da tiyatrocular, yangından etkilenen çocuklar için sahneye çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yangın bölgesindeki çocuklara maddi yardım sağlamak ve kolunda kemik kisti rahatsızlığı bulunan bir çocuğun tedavi masraflarını karşılamak için tiyatro oyunu oynandı.

Yaşlı çınarlar, yanan ormanlar için sahneye çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan Kalimerhaba Derneği tarafından gerçekleştirilen organizasyonda yaşlılar yanan alanlar için sahneye çıktı. Asırlık çınarlar, seslendirdikleri eserler ve eski oyunlarla izleyenlerden tam not aldı.

Her notanın bir fidan olması için sahneye çıktılar

Sosyal sorumluluk ve toplumsal farkındalık hedefiyle kurulan C-Majör İş'ten Sesler Korosu, bu kez de Bodrum'daki yangın mağdurları için bir araya geldi. Recai Çakır önderliğinde kurulan ve iş dünyasından pek çok ismin yer aldığı koro, Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle Antik Tiyatro'da 'Her Nota Bir Fidan' diyerek yanan ormanlar ve yangından mağdur olan vatandaşlara nefes oldu.

Ferhat Göçer 20 yıl sonra aynı sahneye çıktı

Bodrum Belediyesi'nin halka ücretsiz olarak düzenlediği 'Kale Konserleri' kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Ferhat Göçer, 20 yıl sonra Bodrum Kalesi sahnesine çıktığını söyledi.

Alkışlar az gelince sahneden inip tekrar geldi

Bodrum'da konser veren kuşum Aydın, 1,5 yıl sonra çıktığı sahnede alkışların sesi az gelince sahneden inip alkış seslerinin yükselmesiyle tekrar sahneye çıktı. Tatilcilerin alkışları yükselince tekrar sahneye çılan kuşum Aydın Bodrum'da unutulmaz bir gece yaşattı.

Konser Büyük İlgi Gördü

Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nin kuruluşunun 16. yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde Adem Kazan ve Aysun Karasaçlı sahneye çıktı. Sanatçılara bu programda Belediye Kent Orkestrası müzisyenleri eşlik etti.