Sakartepe Haberleri

Sakartepe Haberleri

Gıda taşıyan kamyon kaza yaptı, 2 yaralı

Muğla’da Ula Sakartepe rampasında gıda maddesi taşıyan kamyon virajı alamayınca orta refüje çarparak yan yattı.

Rampadan araç uçtu, kadın doktor sürücünün parmağı koptu

 Muğla’da meydana gelen trafik kazasında İstanbul’da görevli kadın doktor, Sakartepe Akyaka girişi son virajdan Akyaka yoluna uçtu. Sürücü kadın yaralanırken, kopan serçe parmağı itfaiye ekipleri tarafından bulunarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Trafik Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Sakartepe rampasında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi yaralandı.

SAKAR RAMPASINDA KUM YÜKLÜ KAMYON DEVRİLDİ

Muğla'nın Sakartepe rampasından iniş yapan kum yüklü kamyon virajı alamayınca yan devrilmesi sonucu ulaşım bir süre durdu.

Sakartepe rampasında kaza: 6 yaralı

Muğla'nın Ula ilçesi Sakartepe rampası son virajda direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü karayolundan çıkarak ormanlık alana uçtu.

Ekmek teknelerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler

Muğla’da Gökova Sakartepe rampasında park halinde bulunan ve yiyecek-içecek satışı yapan minibüs çıkan yangında tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.

Tatilcilerin dönüş çilesi devam ediyor

Muğla'nın Sakartepe Geçidi'nde dönüş yolunda bulunan tatilciler, 15 kilometre uzunluğunda araç kuyruğu oluşturdu.

24 kişinin öldüğü kazada araç sürücüsüne 18 yıl 9 ay hapis

2017 yılında Sakartepe rampasında 24 kişinin ölümü ve 10 kişinin yaralanması ile sonuçlanan kazanın tek tutuklu sanığı araç sahibi Bülent Çetindağ'a 18 yıl 9 ay hapis cezası verildi.

24 ölümlü kaza duruşması ertelendi

13 Mayıs 2017'de İzmir Buca'dan 'Anneler Günü' etkinliği için Marmaris'e hareket eden Armağan Serttaş yönetimindeki 03 FR 747 plakalı otobüs, Sakartepe rampasından inişi esnasında kaza yapmış ve 24 kişi ölmüş, 10 kişi de yaralanmıştı.

Sakar Rampası’nda etkili olan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Muğla'da dün başlayan sağanak yağışın ardından bugün 10 kilometrelik Sakartepe rampasında oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Sakar rampasında TIR devrildi

Muğla'nın Ula ilçesi Sakartepe rampasında direksiyon hakimiyetini kaybeden TIR şoförü, trafiğin bir süre aksamasına neden oldu.

24 ölümlü kazanın araç sahibi yeniden yargılanıyor

13 Mayıs 2017'de İzmir Buca'dan 'Anneler Günü' etkinliği için Marmaris'e hareket eden Armağan Serttaş yönetimindeki 03 FR 747 plakalı otobüs, Sakartepe rampasından inişi esnasında kaza yapmış ve 24 kişi ölmüş, 10 kişi de yaralanmıştı.

Tur Otobüslerinde Sıkı Denetim

Muğla-Antalya karayolu Sakartepe rampasında tur midibüsünün kaza yapması ve 24 vatandaşın ölümünün ardından Muğla Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ekipleri yaptıkları denetimleri daha sıklaştırdı. Ekipler özellikle yerli ve yabancı turist taşıyan otobüs ve midibüsler üzerinde denetim yaparken, hem yolcuları, hem de sürücüleri uyarıyor.