Şampiyonluk, Haberleri

Şampiyonluk, Haberleri

Muğla Ege Yıldızları Süper Lig Kadın Hokey takımı Kırklareli kampını tamamladı

Türkiye Kadınlar Hokey Süper Ligi'nde başarılarıyla dikkat çeken Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Salon sezonunda Türkiye Süper Ligi Şampiyonu olan Muğla takımı, açık alan sezonuna hazırlık için Kırklareli'nde kampını tamamladı.

Muğlaspor için şampiyonluk yolunda büyük fırsat

Bölgesel Amatör Lig 5'inci Grupta namağlup lider Muğlaspor, ilk yarının son maçı ile ikinci yarının ilk iki maçını, toplam üç maçı sahasında oynayacak.

Köyceğiz’de Futsal İlçe Şampiyonu Yunus Emre Ortaokulu oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 2023-2024 Okul Sporları Futsal İlçe Şampiyonası sona ererken, ilk sıraya yerleşen okul Yunus Emre Ortaokulu oldu.

Muğlaspor farklı kazandı: 4-0

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Muğlaspor, evinde ağırladığı Uşak Sivaslı Belediyespor’u 4-0mağlup etti.

Muğla Kızlar Hokey karması davul zurna ile karşılandı

 Kırklareli'nde gerçekleştirilen U12 Kızlar Türkiye Hokey Şampiyonası'nda Türkiye ikincisi olan Muğla İl Karması Hokey Takımı Muğla’da davul zurna ile karşılandı.

Fethiye'de Millî Coşku

A Millî Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı setlerde 3-2 yenerek şampiyon oldu. Bu sonuçla kadın voleybol millî takımımız Avrupa'nın en büyüğü olarak adını tarihe yazdırdı.

Marmarisliler tek yürek oldu Filenin sultanlarını izledi

2023 CEV Avrupa Voleybol final heyecanı dün akşam Marmaris 19 Meydanında yaşandı. 7den 70 e Marmarisliler Filenin Sultanlarının Voleybol Avrupa Şampiyonluk karşılaşmasını Marmaris Belediyesi tarafından 19 Mayıs Gençlik Meydanında kurulan dev ekranda izledi.

Şampiyonluk Denizin Altında Kutlandı

Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği üyeleri, Spor Toto Süper Lig şampiyonluğunu su altında yaptığı etkinlikle kutladı.

FETHİYELİ MİLLİ SPORCU ÖZDEMİR KUPA ALDI

Fethiyeli milli sporcu Serkan Özdemir Adventure kategorisinde Avrupa Rally şampiyonluk kupasını aldı.

Alcu, “Daha büyük zaferleri Fethiye’ye getireceğim”

Avrupa Altın Kemer Şampiyonasında rakibini ilk rauntta yenerek, altın kemeri Fethiye’ye getiren milli boksör Kubilay Alcu’yu Fethiye girişinde yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı. Fethiye’ye kemeri getirmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Alcu, “İnşallah daha büyük zaferleri Fethiye’ye getireceğim. Bu güzel karşılama için herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Bayrak kampanyasına destek büyüyor 

3. Lig 2. Grup’ta liderliğini sürdüren Fethiyespor’un yakaladığı form grafiği ve aldığı puanlar, şehirde şampiyonluk havası estiriyor. Fethiyespor Sosyal Komitesi tarafından başlatılan bayrak kampanyasına destek her geçen gün artıyor. Küçük işletmeler de imkanları ölçüsünde etkinliğe destek veriyorlar.