Şampiyonluk Haberleri

Şampiyonluk Haberleri

Muğlaspor’a Genç Sağ Bek

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren lider Muğlaspor, Manavgat Belediyespor ile oynayacağı zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşma öncesinde kadrosuna bir ismi daha dahil etti.

Bodrum Birlikspor U-16 Ve U-14 Liginde Şampiyon Oldu

Bodrum Birlikspor, U-16 ve U-14 yaş kategorisinde şampiyonluğa ulaşarak tarih yazdı. Teknik yönetiminde tecrübeli isimlerin yer aldığı Bodrum Birlikspor’da, şampiyonluktan dolayı taraftarlar ve oyuncular büyük sevinç yaşadı.

Köyceğizli Güreşçi Kızlardan Yedi Şampiyonluk

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Yıldız ve Genç Kızlar güreş takımı sporcuları büyük başarı göstererek okul sporlarına damga vurdu.

Muğlaspor için şampiyonluk yolunda büyük fırsat

Bölgesel Amatör Lig 5'inci Grupta namağlup lider Muğlaspor, ilk yarının son maçı ile ikinci yarının ilk iki maçını, toplam üç maçı sahasında oynayacak.

Köyceğiz’de Futsal İlçe Şampiyonu Yunus Emre Ortaokulu oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 2023-2024 Okul Sporları Futsal İlçe Şampiyonası sona ererken, ilk sıraya yerleşen okul Yunus Emre Ortaokulu oldu.

Menteşe Ege Yıldızları Beşte Beş Yaptı

Türkiye Hokey Süper Ligi'nde Amasya’da oynanan salon hokey karşılaşmalarında Menteşe Ege Yıldızları 5' te 5 yaparak puanını 29' a çıkardı.

Şampiyon babanın şampiyon kızları Dünya Kupası yolunda

 Türkiye, Avrupa ve uluslararası şampiyonlukları bulunan kick boks sporcusu ve Milli Takım Antrenörü Terkan Ercan’ın iki kızı da babalarının yolunda şampiyonluklara koşuyor. Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan ve 6 yaşında spor ile tanışan Milli Takım Antrenörü Terkan Ercan Marmaris’teki salonunda şampiyonlar yetiştirmeye devam ediyor.

Köyceğiz’de öğrenciler şampiyonluk için ter dökecek

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Okul Sporları Voleybol müsabakaları başlarken, parkeye çıkan öğrenciler şampiyonluk için ter dökecek.

Muğlaspor farklı kazandı: 4-0

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Muğlaspor, evinde ağırladığı Uşak Sivaslı Belediyespor’u 4-0mağlup etti.

Gençlikspor'da tek hedef şampiyonluk

Muğla Süper Amatör Ligi temsilcilerinden Marmaris Gençlikspor yönetimi tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti. Başkan Aydın Kocabay, Marmaris’teki birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın simgelerinden biri olmayı hedeflediklerini, bunun için de sportif başarılar, şampiyonluklar elde etmek gerektiğine işaret ederek, “Marmaris’e şampiyonluk sevinci yaşatmak istiyoruz” dedi.

Muğla Kızlar Hokey karması davul zurna ile karşılandı

 Kırklareli'nde gerçekleştirilen U12 Kızlar Türkiye Hokey Şampiyonası'nda Türkiye ikincisi olan Muğla İl Karması Hokey Takımı Muğla’da davul zurna ile karşılandı.

Şampiyonluk Coşkusu Atapark’ta Yaşandı

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Türk spor tarihinin en büyük başarılarından birini elde ederek , Avrupa Şampiyonu oldu.

Final Heyecanı Menteşe Kent Meydanı'nda Yaşandı

2023 CEV Avrupa Voleybol final heyecanı Menteşe Kent Meydanında yaşandı. Sporseverler Filenin Sultanlarının Voleybol Avrupa Şampiyonluk karşılaşmasını Menteşe Belediyesi tarafından Kent Meydanında kurulan dev ekranda izledi. 

Fethiye'de Millî Coşku

A Millî Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı setlerde 3-2 yenerek şampiyon oldu. Bu sonuçla kadın voleybol millî takımımız Avrupa'nın en büyüğü olarak adını tarihe yazdırdı.

Marmarisliler tek yürek oldu Filenin sultanlarını izledi

2023 CEV Avrupa Voleybol final heyecanı dün akşam Marmaris 19 Meydanında yaşandı. 7den 70 e Marmarisliler Filenin Sultanlarının Voleybol Avrupa Şampiyonluk karşılaşmasını Marmaris Belediyesi tarafından 19 Mayıs Gençlik Meydanında kurulan dev ekranda izledi.

Bodrum’da şampiyonluk coşkusu

Filenin Sultanları'nın Sırbistan'ı mağlup ederek 2023 Avrupa Şampiyonu olması, Muğla'nın Bodrum ilçesinde coşkuyla kutlandı.

Afyonkarahisar’dan Fethiye’ye şampiyonlukla döndü

Fethiyeli Muaythai sporcusu Zarife Hira Salman, Afyonkarahisar’da düzenlenen Türkiye Muaythai Federasyonu Çocuklar ve Gençler Milli Takım seçmelerinde kendi kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu.

'Bu sene daha farklı ve zor bir lig olacak'

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Bu sene geçen seneden biraz daha farklı ve zor bir lig olacak. Yaklaşık 10 takımın play-off ve şampiyonluk için ciddi bir şekilde kıyasıya yarışacağını düşünüyorum" dedi.

Muğlaspor sezonun ilk antrenmanı için sahaya indi

Şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Muğlaspor, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde dualar eşliğinde ilk antrenmanı için sahaya çıktı.

Muğlaspor şampiyonluk hedefiyle sahaya iniyor

Şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Muğlaspor, yeni sezon hazırlıklarını tamamladı. Yeşil beyazlı ekip, 8 Ağustos Salı ilk antrenmanı için sahaya inecek.

Nurettin Çakır: "Hedefimiz Şampiyonluk"

Yeni sezona Bolu’da hazırlanan TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un iddialı ekiplerinden Fethiyespor'un başarılı orta sahası Nurettin Çakır, açıklamalarda bulundu.

Hokeyciler İçin Kutlama Yemeği Düzenlendi

Türkiye Şampiyonu olan Ortaköy Spor Ege Yıldızları İl Karması Kız Hokey Takımı için Muğla’da bir restoranda şampiyonluk kutlaması gerçekleştirildi.

Şampiyon 10 numara Muğlaspor’da

Bölgesel Amatör Lig’e şampiyonluk parolasıyla hazırlanan ve birbirinden önemli transferlere imza atan Muğlaspor, beklenen ‘’10 numara’’ transferini gerçekleştirdi.

Şampiyon 10 numara Muğlaspor’da

Bölgesel Amatör Lig’e şampiyonluk parolasıyla hazırlanan ve birbirinden önemli transferlere imza atan Muğlaspor, beklenen ‘’10 numara’’ transferini gerçekleştirdi.

Profesyonel Boksa Adım Atacaklar

Fethiyeli Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Kubilay Alcu genç sporcuları Profesyonel boksa hazırlıyor.

Usta raketler, şampiyonluk için ter dökecek

 Aydın’ın Didim ilçesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Osman Bayrakdar Yılı Analig Tenis Bölge Turnuvası’nda korta çıkacak olan usta raketler şampiyonluk için ter dökecek.

Denizin Kızları’nda Bu Sezon Hedef, “Şampiyonluk”

Bodrum’a yaşattığı gurur ve heyecan dolu karşılaşmalarla Bodrum Bayrağını Hentbol’da gururla dalgalandıran Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, 2023 – 2024 sezonu için hazırlıklarını tamamladı.

Muğlaspor’dan Ankara çıkarması

Bölgesel Amatör Lig'e şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Muğlaspor'un Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara’ya giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Muğlaspor Hakan Çorlak'ı renklerine bağladı

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk parolasıyla transfer çalışmalarını sürdüren Muğlaspor, son olarak Karadeniz Ereğli Belediyespor forması giyen 29 yaşındaki ön libero Hakan Çorlak’ı transfer etti.

2023 yılının gol kralı Muğlaspor’da

BAL liginde mücadele eden Muğlaspor, sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanıyor. Transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Muğlaspor, son olarak Aliağa FK formasıyla şampiyonluk yaşayan ve sezonu gol kralı olarak tamamlayan Muhammet Ali Aydın’ı kadrosuna dahil etti.