Şarkılar Haberleri

Şarkılar Haberleri

Marmaris'te Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar Seslendirildi

Muğla Sıtkı Koçman Tazelenme Üniversitesi Marmaris Kampüsü öğrencilerinden oluşan koro Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşan bir konser verdi.

Datça’nın İlk Zeybek Türküsü ‘Umar Ali’yi Yunanlı Sanatçı Seslendirdi

Muğla'nın Datça ilçesinin ilk zeybek türküsü Umar Ali ve Datça şarkılarının tanıtımı Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinlikte protokol ve Datçalıların katılımı gerçekleştirildi.

Marmaris’te Yeşilçam rüzgarı esti

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Belkıs Özener ve Çiğdem Gürdal’ın konuk sanatçı olduğu ‘Unutulmaz Yeşilçam Şarkıları’ konseri izleyenleri mest etti.

Fethiye Belediyesi Kent Orkestrası’ndan “Cumhuriyet Şarkıları”

Cumhuriyetin kuruluşunun 100.Yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikler devam ediyor.

Yaz Konserleri Devam Ediyor

Yaz sezonunun son günlerinde Bodrumda eğlence son sürat devam ederken Suzan Temelli dinleyicileri söyledği şarkılarla keyiflendirdi.

Rafet El Roman Sevgisi Seki Çayırına Sığmadı

Seydikemer'in Seki Mahallesinde 30'uncusu düzenlenen Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konseri kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Rafet El Roman sevilen şarkılarını seslendirdi. Seydikemerlilerin Rafet El Roman sevgisi Seki Çayırına sığmadı, alan binlerce vatandaş tarafından doldu taştı.

Ahmet Şafak Sevilen Şarkılarını Seydikemer'de Seslendirdi 

Seydikemer Belediyesi tarafından düzenlenen 30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konseri'nin ilk gününde sahne alan ünlü Sanatçı Ahmet Şafak, sevilen şarkılarıyla Seydikemerliler’i adeta coşturdu.

Şarkılarını hayranlarıyla söyledi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahne alan genç popçu Barış Kömürcüoğlu, Azka Otel'de şarkılarını hayranlarıyla beraber söyledi.

“Özel Çocuklara Özel” 70’leri Yaşayacak

Marmaris Belediyesi ve Marmaris'in Ritmi Özel Çocuklar Dayanışma Derneği (MARTİMDER) işbirliğiyle; otistik - down sendromlu ve zihinsel engelli çocuklar yararına düzenlenen gecede sanatçılar, 70’li yılların şarkılarıyla nostalji rüzgarı estirecek.

İmge Mıngıroğlu, sevenlerine harika bir Bodrum akşamı yaşattı

Azka Otel Yaz Konserleri kapsamında İmge Mıngıroğlu önceki akşam sahne aldı. Slow şarkılarıyla programına başlayan İmge Mıngıroğlu, sevenlerine harika bir Bodrum akşamı yaşattı.

Fethiye Semicenk’in Şarkıları İle Coştu

Fethiye Telmessos Antik Tiyatro’da sahne alan Semicenk, en güzel şarkılarını yaklaşık 2 saat boyunca hayranları için seslendirerek performansıyla kalpleri fethetti.

Mustafa Selçukoğlu’ndan Muhteşem Konser

Fethiye Belediyesi tarafından, gerçekleştirilen 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri sanatçı Mustafa Selçukoğlu konseri ile muhteşem final yaptı. 3.Etap Sahil Bandı’nda toplanan yüzlerce vatandaş, Mustafa Selçukoğlu’nun seslendirdiği şarkılara eşlik edip, eğlendiler.

Barbunn’da Derya Bedavacı Sevenleriyle Buluştu

Fethiye'nin en gözde mekanlarından BarBunn Cafe Bistro'da sanatçı Derya Bedavacı rüzgarı esti. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Derya Bedavacı, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Sahnede Yıldız Tilbe modası

Dillerden düşmeyen şarkıların mimarı Yıldız Tilbe, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro’da Bodrumlu hayranlarıyla buluştu.

Depremzede çocuklar için söylediler

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Türk müziğinin önde gelen sanatçılarının katılımı ile 'Elvedasız Şarkılar Konseri-4' isimli konser gerçekleştirilirken, konserin geliri depremzede çocuklara bağışlanacak.

Güllük'te Melike Şahin rüzgarı esti

Türk pop müziğinin güçlü sesi Melike Şahin, Milas Belediyesi’nin Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla düzenlediği konserde sevilen şarkılarını seslendirdi.

Cem Adrian şarkılarıyla sevenlerini çoşturdu

Ünlü sanatçı Cem Adrian Marmaris’te Amfi Tiyatro’da muhteşem bir konser verdi. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da konseri izleyenler arasındaydı.

BarBunn Cafe Bistro'da Gamze Dursun Rüzgarı Esti

Fethiye'nin en gözde mekanlarından BarBunn Cafe Bistro'da  sanatçı Gamze Dursun rüzgarı esti. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Gamze Dursun, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

"Delbekçilik" Sosyal medyada ilgi uyandırıyor

Fethiye ve Seydikemer'deki köy düğünlerinde popüler şarkılar eşliğinde delbek çalınıyor ve ilgiyle dinleniyor.

Berkay şarkılarıyla doyasıya eğlendirdi

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Marmaris’te coşkuyla kutlandı. Ünlü sanatçı Berkay,  19 Mayıs kutlama etkinlikleri kapsamında Marmaris Atatürk Meydanı’nda sahne aldı.

Derya Uluğ şarkılarıyla coştular

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm Türkiye'de büyük bir coşkuyla kutlandı.

KÖYCEĞİZ’DE TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU KONSER VERECEK

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 'Şarkılar Bizi Söyler Biz de Şarkı Söyleriz' adıyla Türk Sanat Müziği Konseri düzenlenecek.

BODRUM’DA BİNLERCE KİŞİ YENİ YILA TEOMAN’LA GİRDİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde binlerce kişi, yeni yıla Bodrum Belediye Meydanı'nda Teoman'ın şarkıları ile girdi.

TÜRKAN SAYLAN’IN YAŞ GÜNÜ KUTLANDI

Türkan Saylan’ın yaş günü, ‘Şarkılarla 80’li Yıllara Yolculuk’ adlı etkinlikle kutlandı. 

ŞARKILARLA 80’Lİ YILLARA YOLCULUK 

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi ve Fethiye Belediyesi tarafından “Şarkılarla 80’li Yıllara Yolculuk” adlı program 13 Aralık Salı günü saat 20.00’da Özer Olgun Kültür Merkezi’nde seyirciler ile buluşmaya hazırlanıyor. 

ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ TÜRKÜLER SESLENDİRİLDİ

10 Kasım Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında FETAV ve ADD işbirliği ile Atatürk’ün sevdiği şarkılar ve türkülerin söylendiği bir konser düzenlendi.

MUHTEŞEM DÜĞÜN İLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER

Sonay Akkaya ve Ulaş Naktan, Bahar Beach’de düzenlenen görkemli düğün ile evlendi. Yoğun katılımın gerçekleştiği düğünde danslar edilip, şarkılar söylenerek unutulmaz anlar yaşandı.

HAVA OYUNLARI FESTİVALİ SONA ERDİ

22.Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali muhteşem etkinlikler ve konserlerin ardından sona erdi. Can Gox’un sahne aldığı Ölüdeniz’de binlerce kişi hep bir ağızdan şarkılar söyledi. Festival etkinliklerine destek verenlere Pazar günü ‘teşekkür belgesi’ takdim edildi.

MİLAS'TA TERÖR ÖRGÜTÜ PROPAGANDASINA GÖZALTI

Muğla'nın Milas ilçesinde düzenlenen bir düğün merasiminde PKK/KCK-YPG/PYD silahlı terör örgütü propagandası yaparak, şarkılar söyleyen bir kişi gözaltına alındı.

ŞARKILAR ZEHRA'YA CAN OLACAK

Marmaris'te yaşayan Ümran ve Abdullah Dağ çiftinin SMA Tip 1 hastası bebekleri Zehra'nın tedavisi için büyük bir kampanya düzenlendi.