Seçim Gezileri Haberleri

Seçim Gezileri Haberleri

Gençlerden Kökten’e Sevgi Seli

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim gezilerinde gençlerin büyük ilgisi ile karşılaşıyor. Başkan Adayı Kökten, “Gençlerimiz spor yapmak istiyor ve bizden spor alanları talep ediyorlar” dedi.

Karaca, “Altın Çamura Düşse de Değerini Kaybetmez Çünkü Çamur Yapışmaz”

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca seçim gezileri kapsamında Karagedik Mahallesi’nde halkla kucaklaştı. Belediye Sosyal Tesisleri’nde yapılan toplantıya vatandaşlar ön sıralarda yer alabilmek için saatinden önce gelerek toplantı saatini beklediler. Salonun içi tıklım tıklım dolarken, salon dışında da aşırı yoğunluk oluştu.

Karaca; “Vaadimiz hayal satmak değil”

CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca seçim gezileri kapsamında Taşyaka Mahallesi Keloğlu mevkiinde halkla buluştu. Karaca, seçmenlerin uzun bir araç konvoyu yapması ve alandaki kalabalık nedeniyle konuşma yapacağı noktaya zor ulaştı. CHP Fethiye İlçe Başkanı Özgür Kullukçu, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyelerinin de katıldığı toplantı diğer mahallelerde olduğu gibi mitinge dönüştü. Vatandaşlar Karaca’yı Türk bayrakları ve CHP flamalarıyla karşılarken, farklı siyasi partili vatandaşların da Karaca için geldiği gözlendi

Alim Karaca Sevgisi İzdihama Dönüştü

CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca seçim gezileri kapsamında Esenköy Bademli mevkiinde halkla buluştu. Karaca, seçmenlerin uzun bir araç konvoyu yapması ve alandaki kalabalık nedeniyle toplantı alanına güçlükle girebildi. Esenköy’de vatandaşların meşaleler ile karşıladığı Karaca’ya, “Beşkaza’nın evladı! Halkın Çocuğu Alim Karaca! Başkan Alim Karaca! Fethiye Seninle Gurur Duyuyor!” tezahüratları yapıldı.

Karaca : "Fethiye’yi Seçilmiş Bir Avuç Kişi Değil, Halk Yönetecek"

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca temel yönetim anlayışını açıkladı. Seçim gezileri için gittiği her mahallede, her toplantıda, belediye başkanlığı yaptığı dönemlerden de bahseden Karaca, “bir kenti yaşayanlar ile yönetirseniz, yanlış yapmazsınız, insanlar alınan doğru kararlar için geleceğe umutla bakarlar, gelecek kaygısı oluşmaz, rant korkusu yaşanmaz. Yöneticiye olan güven, günlük yaşamı da etkiler, mutlu şehir olma yolunda ilerlersiniz.” dedi.

Karaca; “Rozetsiz Başkan Olacağım”

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Fethiye Belediye Başkan adayı olan Alim Karaca, Belediye Meclis Üyesi adayları ve ekip arkadaşlarıyla seçim gezilerini sürdürüyor. Fethiye’deki esnaf ziyaretlerini sürdüren Karaca vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Seçimlere sayılı günler kala mahalle ziyaretleri, sivil toplum kuruluşları ziyaretlerinin yanı sıra akşam ev ziyaretlerini gerçekleştiren Karaca, “asıl çalışmanın 31 Mart’ın sonrasında olacağını ve 5 yıl boyunca yakında açıklayacakları projeleri gerçekleştirmek için gayret sarf edeceklerini” dile getirdi.

Karaca’ya kadınlardan destek

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca seçim gezileri kapsamında Beşkaza Meydanındaki törenlere katılarak 8 Mart Dünya Emekçi kadınların günlerini kutladı. Belediye Meclis Üyesi adayları, CHP İlçe Başkanı avukat Ali Özgür Kullukçu ve kadın kollarının da eşlik ettiği Karaca, tören alanındaki kadınlara karanfil dağıttı. Çiğdem Karaca’nın da eşlik ettiği gezilerde Alim Karaca’ya kadınların ilgisi yoğun oldu.

Dr. Mehmet Nil Hıdır’dan Seçim Gezilerine Sergi Molası

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde (MSKÜ) Mimarlık Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan 'Konstrüktif Mekanlar' isimli sergiyi gezdi.