Sed Medya Ailesi Haberleri

Sed Medya Ailesi Haberleri

SED Medya Ailesi Bayramlaştı

Bünyesinde FRT TV, Gerçek Fethiye ve Dost Gazeteleri aynı zamanda gercekfethiye.com, dostgazetesi.com ve sondakika48.com internet sitelerini barındıran SED Medya’da bayramlaşma programı düzenlendi.

YİĞİT AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Fethiye Ortaokulu öğretmeni İlker Yiğit, hayatını kaybetti. SED Medya Ailesi olarak Yiğit ailesine sağ sağlığı dileriz.

NURETTİN ÇAKIR BİR SÜRE SAHALARDAN UZAK

Fethiyespor’un golcüsü Nurettin Çakır, Van Spor karşılaşmasında ayağına aldığı müdahale sonrası sakatlandı. Çakır’ın ön çapraz bağlarında kopuk tespit edilmiş olup tedavisi devam ediyor.

LACİVERT BEYAZLILARA ORTA SAHA TAKVİYESİ

Fethiyespor, geçtiğimiz sezon Sakaryaspor forması giyen Selçuk Alibaz ile sözleşme imzaladı.

OTGÖZ BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ

Geçirdiği beyin kanaması sonucu Gazi Üniversitesi Beyin Cerrahisi’nde ameliyat olan FETAB Başkanı Osman Otgöz sevenlerini korkuttu.

Ayaz ve Yaşar ailelerinin mutlu günü

SED Medya ailesinden Müge ve Eyüp Ayaz’ın biricik kızları Sümeyye, Sadike-Nevzat Yaşar’ın oğlu Mustafa Yaşar ile sade bir törenle dünya evine girdi. Fethiye Belediyesi Nikah Memuru Mehmet Küçükala’nın kıydığı nikahta, genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Ak Parti Heyetinden Kutlama Ziyareti

AK Parti Fethiye İlçe Başkan Vekili Turhan Kovancı beraberinde yönetim kurulu üyeleri, Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı dolayısıyla SED Medya Sahibi Seda Köktener’i ziyaret ettiler. Gazetecilerin bu anlamlı gününü kutlayan Kovancı, özverili çalışmalarından dolayı SED Medya ailesini tebrik etti.