Şehit Polis Haberleri

Şehit Polis Haberleri

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden, şehitler için lokma hayrı

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü, şehit polisleri anma etkinliği kapsamında Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Cumhuriyet Camii’nde lokma hayrı düzenledi

Milas Şehir Mezarlığı’ndaki özel harekat polisinin şehitliği yenilendi

Milas Şehir Mezarlığı’ndaki şehit özel harekat polisi Yılmaz Mayuk’un mezarı, yapılan çalışmaların ardından yenilendi.

Şehit Polis Eker'in babası o gece ve sonrasında yaşadıklarını anlattı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde polis memuru olarak görev yaparken 15 Temmuz 2016 günü FETÖ’nün darbe girişimi sırasında şehit olan polis memuru Nedip Cengiz Eker için satın alıp, "Bu ev torunlarımın torunlarına kadar kalacak diyen" babası Nihat Eker o gece oğlu ile yaptığı son konuşmayı anlatırken, "Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez" dedi.

FTSO yönetimi, Polis Haftası’nı kutladı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetimi, Türk Polis Teşkilatı’nın 178'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu'nu makamında ziyaret etti. FTSO Yönetim Kurulu Başkan Osman Çıralı, “Emniyet Müdürümüz nezdinde, ülkemizde huzur ve güven ortamını tesis eden, hak ve özgürlüklerimizi koruyan polis teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyor, vatanı ve milleti için şehadete yürüyen şehit polislerimizi ise rahmet ve saygıyla anıyorum.” dedi.

ŞEHİT POLİSİN DAVASINDA 2 SANIĞIN YARGILANMASINA DEVAM EDİLDİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde polis memuru Ercan Yangöz'ün şehit olduğu, bir polisin de yaralandığı olayla ilgili 1'i tutuklu 2 sanığın yargılanmasına devam edildi. Davanın 27 Eylül Salı günü karara bağlanacağı bildirildi.

FETHİYE DENİZ POLİSİ YENİ BOTU İLE GÖREVE HAZIR

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Fethiye Deniz Limanı Şube Müdürlüğü’ne tahsis işlemi yapılan Şehit Polis Memuru Kadir ERDOĞAN isimli kontrol botu Antalya ili Ares firmasından teslim alınarak Deniz Polisi kaptan ve gemicilerine teslim edildi.

Şehit polis için Muğla Emniyetinde tören

Muğla'nın Ortaca İlçesi Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliğinde gece saatlerinde mesai arkadaşının silahını temizlediği sırada kazaen vurulan ve hastanede şehit düşen Aydın'lı polis memuru 48 yaşındaki Aytaç Babayiğit Muğla Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törenin ardında baba ocağı Aydın Efeler ilçesine gönderildi.

Muğla’daki 15 Temmuz şehitlerine vefa

15 Temmuz FETÖ terör örgütü kalkışması sonucu Muğla'da şehit düşen polis memuru Mehmet Çetin ve Nedip Cengiz Eker'in portreleri, Muğla Güzel Sanatlar Lisesi resim bölümü öğrencileri tarafından portreleri yapılarak İl Milli Eğitim Müdürlüğünde seğrilendi. Cumhurbaşkanlığının himayelerinde her yıl tertip edilen '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri' kapsamında, Muğla Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerince resmedilen şehit polis memurları Mehmet Çetin ve Nedip Cengiz Eker'in portreleri, ailelerine hediye edilmek üzere önce İL Milli Eğitim Müdürlüğünde sergilendi.

Vali Orhan Tavlı’dan Şehit Ailesine Bayram ziyareti

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Ramazan Bayramı dolayısıyla Şehit Polis Memuru Adil Alsan’ın Menteşe ilçesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti. 

Şehit polis Özcan Turan toprağa verildi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde önceki gün görevi başında rahatsızlanarak solunum yetmezliği sonucunda yaşamını yitiren 24 yıllık polis memuru Özcan Turan, Giresun’da toprağa verildi.