Seydikemerspor Haberleri

Seydikemerspor Haberleri

Seydikemerspor, Dolu Dizgin Yoluna Devam Ediyor

Play-Off’ta ikinci hafta maçına kendi evinde çıkan Seydikemerspor, Dr. Alp Milasspor’u 3-0 yendi.

Başkan Akdenizli: “Takımımıza Yürekten İnanıyorum”

Muğla Süper Amatör Ligi Play-Off’un ilk haftasına Seydikemerspor, Ortaköyspor’u 0-1 yenerek galibiyetle başladı.

Seydikemerspor, Play-Off’a Yükseldi

Süper Amatör Lig’de B Grubun son maçında Ortaca Belediyespor ile karşılaşan Seydikemerspor, maçı 1-0’lık skorla kazanarak Play – Off’a yükseldi.

Seydikemerspor Futbol Akademisi Antrenmanlara Başladı

Seydikemerspor Kulübü tarafından açılan Futbol Akademi’ye kayıt olan öğrenciler, geleceğin futbolcuları olabilmek için antrenmanlara başladı.

Seydikemerspor’a Başkan Akdenizli’den Sürpriz

2023-2024 Süper Amatör Lig B Grupta mücadele eden Seydikemerspor’un antrenmanını ziyaret eden Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulübü Başkanı B. Önder Akdenizli, futbolculara baklava ikramında bulundu.

Seydikemerspor 3 Puanı Kaptı

Süper Amatör Lig B grup karşılaşmasında Seydikemerspor kendi evinde ağırladığı Marmaris Belediyespor’u 2-1 mağlup etti.  

Seydikemerspor, Deplasmandan 3 Puanla Döndü

2023-2024 Muğla Süper Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden Seydikemerspor, deplasmanda karşılaştığı Marmaris Gençlik Spor karşısında galibiyetle döndü.

Seydikemer Yine Berabere Kaldı: 0-0

Süper Amatör Lig B grubu 2. Hafta mücadelesinde Seydikemerspor, Karaçulhaspor’a konuk oldu. Mücadelenin büyük bir kısmını 10 kişi oynamasına rağmen Karaçulhaspor, Seydikemerspor’a direndi ve iki takım 1’er puanla sahadan ayrıldı.

Seydikemerspor ile Karaçulhaspor karşılaşması

2023-2024 Süper Amatör Ligi B Grubu'nda Seydikemerspor, ligin iddialı bir diğer ekibi Karaçulhaspor ile karşılaşacak.

Seydikemer’in ilk maçında gol yok: 0-0

Seydikemerspor, Süper Amatör Ligi B Grubu’nun ilk hafta mücadelesinde konuk olduğu Marmaris Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.

Başkan Akdenizli, Seydikemerspor Antrenmanını İzledi

Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulübü Başkanı Bayram Önder Akdenizli, Esenköy Futbol Sahasında idman yapan teknik ekibe ve oyunculara baklava ikramında bulundu.

Başkan Akdenizli: “Seydikemerspor’umuzun, Müsabakalarını Hep Birlikte İzleyeceğiz”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulüp Başkanı B. Önder Akdenizli, Mehmet Günay Stadındaki yenileme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Seydikemerspor Osman Yüksel’i Teknik Direktör Olarak Göreve Getirdi

Seydikemerspor, yeni sezon öncesi Teknik Direktör Osman Yüksel ile anlaştığını duyurdu. Seydikemerspor Kulübü Başkanı B. Önder Akdenizli, hedeflerinin üst liglere çıkmak olduğunu kaydetti. 

Seydikemerspor Kadrosunu Güçlendiriyor

2023/2024 Futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Seydikemerspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Karaçulhaspor yönetiminden Başkan Akdenizli’ye ziyaret

Karaçulhaspor Kulüp Başkanı Mehmet Dalca ve yönetim kurulu üyeleri, Seydikemerspor Kulübü başkanlığı görevine seçilen ve aynı zamanda Seydikemer Belediye Başkanı olan B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyarette bulundular. 

Başkan Akdenizli; “Mehmet Günay Stadı Modern Bir Hale Getirilecek”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulüp Başkanı B. Önder Akdenizli, Mehmet Günay Stadında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Seydikemerspor Transferde Hız Kesmiyor

2023/2024 Futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Seydikemerspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Başkan Akdenizli: “Seydikemerspor’un Başarılarını Konuşacağız”

2023/2024 Futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Seydikemerspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Seydikemerspor’a kaleci takviyesi

Seydikemerspor, başarılı kaleci Burak Sezer ile anlaşma sağladı.

Seydikemerspor Başkanı Akdenizli İlk Transferi Yaptı

Seydikemerspor, geçen sezon Gaziantepgücü Spor’da forma giyen forvet oyuncusu Serdar Vefa Yeşil ile anlaşarak ilk transferini yaptı.

Seydikemerspor Kulübü Nezaket Ziyaretlerine Başladı

16’ncı Olağan Genel Kurul ile Seydikemerspor Kulüp Başkanı seçilen Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli ve yönetim kurulu üyeleri, ilk ziyaretlerini Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker’e yaparak, forma hediye ettiler.

Seydikemerspor’da İlk Yönetim Toplantısı Yapıldı

Seydikemerspor Kulübü’nün 16’ncı Olağan Genel Kurulu’nun ardından ilk Yönetim Kurulu Toplantısı Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulüp Başkanı B. Önder Akdenizli başkanlığında gerçekleşti.