Sıdıka Kölemen Haberleri

Sıdıka Kölemen Haberleri

İyi Partili Kadınlar, Kadınlar Gününde SED Medya’yı Ziyaret Ettiler

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’nın eşi Nesrin Saatcı, İyi Parti Fethiye Meclis Üyesi Adayı Şenay Karademir ve İyi Partili Seval Kurnaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle SED Medya’yı ziyaret ettiler. Sohbet havasında geçen ziyaretin ardından İyi Partili kadınlar SED Medya’nın kadın çalışanlarına karanfil takdim ettiler.

Havza Kölemen Dualar İle Son Yolculuğuna Uğurlandı

İbrahim Kölemen'in annesi Sıdıka Kölemen'in kayınvalidesi Havza Kölemen (78) son yolculuğuna uğurlandı.

Ege Gazeteciler Federasyonu, “Gazetecilik Suç Değildir!”

Ege Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu, Fethiye ve Nazilli’de basın mensuplarına yapılan saldırıları kınayan yazılı bir basın açıklaması yaptı.

ABGC’de ‘Ulucan’ güven tazeledi

Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin olağan genel kurulunda, gazeteciler Erman Çetin ve Arif Kunur ile girdiği seçim yarışını kazanan mevcut Başkan Cem Ulucan, üçüncü dönem için göreve seçildi.

SED Medya’dan Başkan Otgöz’e nezaket ziyareti 

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ve beraberindeki heyet, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e nezaket ziyaret ve hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

SED Medya'dan İletişim Başkanlığı Müdürü Sağun’a Ziyaret

SED Medya Yönetim Kurulu ve Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener, ekibiyle birlikte İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürü Sezgin Sağun’u ziyaret ederek, yeni ofislerinin hayırlı uğurlu olmasını diledi. Ziyarette Muğla basını hakkında fikir alışverişinde bulunulup, Sezgin Sağun ve ekibine yeni ofislerinde iyi çalışmalar dileklerini iletti.       

SED Medya'dan FETOB’a ziyaret

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, ekibiyle birlikte Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal’a iade-i ziyarette bulundu. Turizm sezonun iyi geçmesini dileyen Köktener, FETOB Başkanı Bülent Uysal ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

SED Medya’dan Başkan Otgöz’e hayırlı olsun ziyareti

Yeni binaya kavuşan Seydikemer Belediyesi Başkanı Yakup Otgöz’e SED Medya’dan hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. SED Medya Genel Müdürü Sıdıka Kölemen beraberinde Gerçek Fethiye Yazı İşleri Müdürü Ersin Dal, Reklam Müdürü Tolga Elikli, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü ziyaret ederek, yeni binanın hayırlı uğurlu olmasını dilediler. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, ziyarette yaptığı açıklamada, “Birlik beraberlik içinde her şeyin üstesinden geliriz” ifadelerini kullandı.

Kılınç, kampanya hakkında SED Medya’ya bilgiler verdi

Saadet Partisi Fethiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Sümeyye Kılınç SED Medya Genel Müdürü Sıdıka Kölemen’e ziyarette bulundu. Gerçekleştirdikleri ziyarette başlattıkları kampanya hakkında bilgilerde aktaran Başkan Kılınç destek beklediklerini dile getirdi. 

Mermertaş, basınla içiçe olan bir kurumuz

Basın İlan Kurumu (BİK) Muğla İl Müdürü Muharrem Mermertaş, Fethiye’deki yazılı ve görsel basını ziyaret etti. Bu kapsamda SED Medya’yı da ziyaret eden Mermertaş, SED Medya Genel Müdürü Sıdıka Kölemen’den basının sorunları hakkında bilgiler alıp görüş alışverişinde bulundu. 

İksirci Tezcan'dan SED Medya'ya kutlama ziyareti

Fethiye'nin tanınmış esnaflarından Tezcan Göktepe, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı ve Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener'i ziyaret etti. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle SED Medya'ya ziyarette bulunan İksirci Tezcan'ın sahibi Tezcan Göktepe, tüm çalışanların gününü kutladı. 

SED Medya'dan Başsavcı Eker'e ziyaret

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Kurtça Eker'e ziyarette bulundu. Beraberinde Sed Medya Genel Müdürü Sıdıka Kölemen ve Gerçek Fethiye Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ersin Dal ile birlikte Başsavcı Kurtça Eker'i ziyaret eden SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener " medya kuruluşu olarak adliyeyle olsun, polisle olsun, kolluk kuvvetleriyle olsun her zaman dirsek temasında çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

SED Medya görevinin başında

SED Medya ekibi, başta Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ve FRT Tv Genel Koordinatörü Sıdıka Kölemen olmak üzere tam kadro, bu zor günlerde işlerinin başında olduklarını sokağa çıkarak gösterdiler. Sed Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener " gercekfethiye.com, sondakika48.com, dostgazetesi.com web sitelerimiz, haber merkezimiz ve kanal olarak işimizin başındayız. Sitelerimizde ve kanalımızda haber akışımız devam edecek" şeklinde açıklamada bulundu.

Kaymakam Çoban: "SED Medya İle Birlikte Çalışacağımızı Düşünüyorum"

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı ve Muğla İnternet Gazetecileri Derneği (Muğla İGD) Başkanı Seda Köktener, SED Medya Genel Müdürü Sıdıka Kölemen ve SED Medya Finans Müdürü Ersin Dal, Datça Kaymakamı Mesut Çoban'ı ziyaret etti. Ziyarette SED Medyanın çalışmaları ve geçtiğimiz ay kurulan Muğla İGD'nin kuruluş amacı hakkında bilgiler verildi.

Sed Medya’dan Kaymakam Şahiner’e Ziyaret

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener beraberinde Genel Müdür ve Gerçek Fethiye Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sıdıka Kölemen ile Dost Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ersin Dal ile birlikte Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner’e makamında iade-i ziyarette bulundu.

SED Medya’dan Öztürk’e İade-İ Ziyaret

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener beraberinde Genel Müdür ve aynı zamanda Gerçek Fethiye Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sıdıka Kölemen ve Dost Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ersin Dal ile birlikte AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk’e iade-i ziyarette bulundu.

Çifte Doğum Günü Coşkusu

SED Medya’da çifte doğum günü… SED Medya Genel Müdürü Sıdıka Kölemen ve Finans Müdürü Ersin Dal’ın doğum günleri, her zaman olduğu gibi SED Medya çalışanları tarafından coşkulu bir şekilde kutlandı.

Köseoğlu’na Veda Ettiler

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı H. Seda Köktener ve SED Medya Genel Müdürü Sıdıka Kölemen, Konya’ya atanan Basın İlan Kurumu (BİK) Muğla Şube Müdürü M. Ali Köseoğlu’nu ziyaret etti.

FGD, SEÇİMİNİ YAPTI

Fethiye Gazeteciler Derneği Olağan Genel Kurulu, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda yapıldı. İki listenin yer aldığı seçimde SED Medya Genel Müdürü Sıdıka Kölemen ve Batı Akdeniz Gazetesi Sahibi Osman Baykuş başkanlığa aday oldu. 23 oy alan Osman Baykuş başkanlığa seçildi.

TGK BAŞKANLAR KURULU GAZIANTEP'TE TOPLANDI

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun 13. Başkanlar Kurulu Toplantısı, 13-15 Ekim 2017 tarihleri arasında Gaziantep’te gerçekleştirildi. Toplantıya Fethiye Gazeteciler Derneği yönetiminden Başkan H.Seda Köktener, Başkan Yardımcısı Mesut Bölük, Sekreter Sıdıka Kölemen katıldı.