Şöförlük Haberleri

Şöförlük Haberleri

Seracılığı bıraktı, şoförlüğe başladı

Fethiye’de evli 2 çocuk annesi 37 yaşındaki Nihal Küçük evine maddi destek için dolmuş şoförlüğüne başladı. Yaklaşık 1 yıldır Fethiye Yenievler Çalıca hattında dolmuş şoförlüğü yapan Nihal Küçük; 'Kadınlar olarak başaramayacağımız iş yok. Seracılığı bırakınca minibüs aldım. Şoföre vermek istemedik. Direksiyona geçtim. Fethiye’nin şoför Nihal ablası oldum' dedi.

Fethiye Caddeleri Kadın Şoföre Emanet

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli evli 2 çocuk annesi Canan Demirel, zemin süpürme aracında hem şoförlük yapıyor, hem de Fethiye caddelerinde süpürme ve yıkama işlemini gerçekleştiriyor.

Şoför Esnafının derdi büyük

Akaryakıta son günlerde ardı ardına yapılan zamlardan sonra ekmeğini şoförlük yaparak kazanan esnaflar büyük sıkıntı yaşamaya başladı. Taksi ve minibüsçülük yapan esnaflar akaryakıta yüksek miktarlarda zam gelmesine rağmen yolcu taşıma ücretlerinin artmamasından şikayetçi.

HEM KORKUTTU HEM ÜZDÜ

Fethiye’nin Üzümlü mahallesinde mutfaktaki elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında iki katlı binanın çatısı ve evdeki eşyaların tümü yanarak kül oldu. Yangın itfaiyenin çabasıyla çevredeki evlere sıçramadan yaklaşık 1 saatte kontrol altına alınıp söndürüldü. Zeytin toplarken evinin yandığını öğrenen bir maden şirketinde şoförlük yapan Kurtuluş Özdeş, evinin yanışını büyük bir üzüntü ile izledi. Eşi Tülin Özdeş ise hıçkıra hıçkıra ağladı.