Sponsorluk Haberleri

Sponsorluk Haberleri

BODRUMSPOR KADIN VOLEYBOL TAKIMI, VERY CHİC OTEL İLE ANLAŞMA İMZALADI

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig 7'nci Grup'ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Very Chic otel ile konaklama sponsorluğu anlaşması imzaladı.

HIRÇIN PEN FERFORJE' DEN YEŞİLÜZÜMLÜSPOR’A TAM DESTEK

Geçtiğimiz sezon 1. Amatör C Grubu’nda şampiyon olarak bir üst lig olan Süper Amatör Lig’e yükselen Yeşilüzümlüspor Kulübü, yeni sezon için Hırçın Pen ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

ZİRVEYE BÜYÜK DESTEK

Fethiye Zirve Spor Kulübü antrenörleri, yöneticileri ve sporcuları 2022-2023 sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig’de oynayacak kulübe sponsorluk desteğinde bulunan Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi ve Bahçeşehir Kolejini ziyaret ettiler. Ziyarete Fethiye Zirve Spor Kulübü başkanı Buğra Kağan Günay, kulüp kurucusu ve antrenörü Ali Elmadibi, kulüp genel sekreteri Özge Ertürk Hakanoğlu ve yönetim kurulu üyesi Fulden Kılınç ile kulüp sporcuları katıldı.

ESNAF HASTANESİNDEN DEV ANLAŞMASI

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi 2022-2023 sezonunda Fethiyespor ile sponsorluk anlaşması yaptığını yayınladıkları basın duyurusuyla duyurdu. Sıradan bir sponsorluk anlaşmasından ziyade bir yol, kader ortaklığı, arkadaşlığı şeklinde değerlendirilmelidir diyen Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, “Lokman Hekim Esnaf Hastanesi olarak Fethiyespor’la 2022-2023 sezonundan itibaren başlayacak olan sponsorluk anlaşmamızı duyurmaktan gurur duyarız. Bu anlaşma sıradan bir sponsorluk anlaşmasından ziyade bir yol, kader/ ortaklığı, arkadaşlığı şeklinde değerlendirilmelidir” ifadelerine yer verdiler.

Oturarak Voleybol Takımı İle Esnaf Hastanesi Arasında Anlaşma Sağlandı

Fethiye Oturarak Voleybol Takımı ile Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi arasında sponsorluk anlaşması sağlandı. Anlaşmaya Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit’te katıldı.

‘RATEM Yerel’ Yerel radyoların güç birliği ve kararlılığıyla hayata geçti

Uzun zamandır çalışılan, her türlü altyapısı hazırlanarak kurulan RATEM Yerel uygulaması da devreye alındı.RATEM Yerel; bugüne dek üye yerel radyoların ticari iletişimden (reklam, sponsorluk, ürün yerleştirme gibi) dünya standartlarında pay almasını sağlayacağı gibi, radyoların erişimlerini, ölçümlenmelerini ve yayınlanan reklamların raporlamasının akredite kuruluşlar (RİAK-Kantar A.Ş.) tarafından yapılmasını da sağlayacak.

Merve Özbey, Bodrum Kalesini yıktı geçti

Sarı yaz konserleri kapsamında Bodrum Kalesi'nde sahne alan Merve Özbey izdihama neden oldu. Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından, Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliği ve Bodrum'da faaliyet gösteren markaların da sponsorluk desteği ile organize edilen Bodrum Belediyesi Sarı Yaz Kale Konserleri, Merve Özbey'in muhteşem konseriyle sona erdi. Konserler boyunca pop müziğinin sevilen seslerini ağırlayan Bodrum Belediyesi, finali pop müziğin yıldız ismi Merve Özbey ile yaptı. Güçlü sesi ile sevenlerine müzik ziyafeti veren Merve Özbey'in konseri yoğun ilgi gördü.

Tokluk, “Gençlerimizin arkasındayız”

Fethiye Gençlik Spor Kulübü ekibi takıma destekte bulunan Angel Homes İşletme Sahibi Abdullah Tokluk’u ziyaret ederek, plaket sundu.

Antrenör Çeliktaş, “Amatör kulüpler desteklenmeli”

Fethiye Gençlik Spor Kulübü 30 Ekim’de başlayacak olan 1. Amatör ligi maç sezonuna hazır. Fethiye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Altay, “yeni sezonda bütün takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Fethiye Voleybol SK ile Akademi Koleji arasında dev sponsorluk anlaşması

Fethiye Akademi Koleji, Fethiye Voleybol SK’nın filede sponsoru oldu. Faaliyete geçtiği tarihten itibaren kaliteli eğitimi ile dikkat çeken Akademi Koleji, eğitiminin yanında sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlere de önem verdiğini, öğrencilerinin her alanda donanımlı gelişmesi için Fethiye Voleybol SK’ya sponsor oldu.

Fethiyespor’a 100 Bin EURO Sponsorluk Anlaşması

Moldava asıllı Rus İş insanı Victor Slivinschi Fethiyespor’a 100Bin EURO’luk sponsor oldu. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile bir süre önce tanışan ve dünyanın birçok farklı iş kolunda faaliyette bulunan Victor Slivinschi’nin, sponsorluk desteği Fethiyespor’a büyük katkı sağlayacak. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı, Fethiyespor As Başkanı ve Fethiye Belediyesi Meclis Üyesi Nurettin Metin Sevinç ve yönetim kurulu üyeleri, Rus İş insanı Victor Slivinschi ve Danışmanı Kenan Uzgur’un katıldığı bir törende imzalar atıldı. Anlaşmasının yapılmasında As Başkan Nurettin Metin Sevinç olağanüstü gayret sarf etti. Rus İş insanı Victor Slivinschi Fethiye’ye geldiği anda Alim Karaca’nın dürüstlüğü ve karakterinden çok etkilendiğini, kaliteli bir insan olduğunu dile getirerek, “kendisinin ricası üzerine bende kıramadım. Güvenilir dürüst insanlara ihtiyacımız var. Fethiye bu anlamda çok şanslı, kendisinden etkinlendim”dedi. Yaklaşık 3 saat süren görüşmelerin ardından Rus İş insanı Victor Slivinschi METEX Grup Ltd. Şti. olarak hazırlanan sözleşmeye imza atarken, desteğe devam edeceği belirtildi.

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNİN ARA ELEMAN SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Fethiye Küçük Sanayi Sitesinde iş yeri bulunan otomobil yedek parça ve tamiri yapan işletmeler başta olmak üzere FTSO üyesi iş yeri sahipleri bir araya geldiler. FTSO binası Meğri Salonunda yapılan toplantıda otomobil sektörünün ara eleman sorunun çözülmesi için Karaçulha Çok Programlı Anadolu Lisesinde motor bölümünün açılması için çalışma yapılmasına karar verildi. Söz konusu bölümün okulda açılabilmesi için firmalarla sponsorluk görüşmeleri yapılacak. Tarafların bir araya gelerek yapacağı görüşmeler süreci Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilecek.