Spor Kompleksi Haberleri

Spor Kompleksi Haberleri

Akdenizli, Seçim Çalışmalarını Menekşe’de Sürdürdü

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, yerel seçim çalışmaları dolayısıyla sürdürdüğü mahalle buluşmalarına Menekşe Mahallesi’nde devam etti. Akdenizli vatandaşlara, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’tan “spor kompleksi” sözü aldığı müjdesini verdi.

Marmaris’e Yapılacak Olan Tesisin İmzaları Atıldı

Muğla Valiliği ile Spor Toto Teşkilatı arasında Marmaris ilçesine yapılacak olan 2 bin kişilik Spor Salonu ile Gençlik Merkezi yapım işinin protokolü imzalandı.

Yaz Spor Kursları Etkinliklerle Sona Erdi

Menteşe Belediyesi’nin spor branşındaki geleneksel yaz kursları, Ali Fuat Özge Spor Kompleksinde düzenlenen etkinliklerle sona erdi. Etkinliğe aileleriyle katılan ve kursları başarıyla tamamlayan çocukların belgeleri Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve eğitmenleri tarafından verildi.

Muğlaspor yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç, Muğlaspor spor kompleksinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Ali Fuat Özge spor kompleksi açıldı

Menteşe Belediyesi tarafından geçen yıl halka hizmet vermeye başlayan Akyol mevkiindeki 6 bin metrekarelik alana kurulu, içerisinde tenis, futbol, basketbol sahaları ve kafeteryanın bulunduğu 'Ali Fuat Özge Spor Kompleksi'nin resmi açılışı gerçekleştirildi.

Kendileri Küçük, Tenis Sevgileri Büyük

Menteşe Belediyesi tarafından Ali Fuat Özge Spor kompleksinde düzenlenen Küçükler Tenis Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya katılan minikler şampiyon olabilmek için birbirleriyle kıyasıya yarıştılar.

Haydi Çocuklar Tenis Şenliğinde Buluşalım

Menteşe Belediyesi tarafından Ali Fuat Özge Spor kompleksinde Küçükler Tenis Şenliği düzenleniyor. Şenlik kapsamında düzenlenecek turnuvada 8-9-10-12 yaş grubundaki minik tenisçiler şampiyon olabilmek için yarışacaklar.

Halı Saha Ve Kafeterya Yakında Hizmete Açılıyor

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, geçtiğimiz günlerde meclis kararıyla Menteşe Belediyesi’ne ait 6 Bin metrekare alana kurulu tesise Ali Fuat Özge isminin verilmesinin ardından spor kompleksinde incelemelerde bulundu. Spor kompleksinde yapılan yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Gümüş, tenis kortunun üzerinin şişme branda balon ile kapatıldığını, kafeterya ve halı sahanın da yakında hizmet vermeye başlayacağını kaydetti.

Ali Fuat Özge’den Başkana Teşekkür Ziyareti

Menteşe Belediyesi tarafından yenilenen Muslihittin Mahallesindeki Akyol Spor Kompleksine ismi verilen Ali Fuat Özge (Fuat Hoca) Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü ziyaret ederek, spor tesisine isminin verilmesinden dolayı teşekkür etti.

Menteşe Spor Kompleksine Fuat Hoca’nın İsmi Verildi

Menteşe Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde gerçekleşti. Toplantıda Muslihittin Mahallesi Akyol mevkiinde bulunan Menteşe Belediyesi’ne ait spor kompleksine spor camiasında ‘Fuat Hoca’ olarak bilinen ve yaşamını sporcu yetiştirmeye adamış Ali Fuat Özge’nin adı verildi.

Tarihi Muğla Atatürk Spor Salonu yenileniyor

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan Muğla Atatürk Spor Salonu’nda bakım onarım çalışmaları hızla devam ediyor.

Ayak tenisi turnuvasında ödüller sahiplerini buldu

Menteşe Belediyesi tarafından düzenlenen ve 20 Takımın 3 hafta süren heyecan dolu karşılaşmalarında takımlar şampiyon olabilmek için kıyasıya mücadele etti. Menteşe Belediyesi'nin Muslihittin Mahallesindeki spor kompleksinde yapılan final müsabakasında şampiyon Aydın Efeleri oldu.

İlçe Başkanı Öztürk, “Amacımız gençleri spora teşvik etmek”

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer Aykaç ve Salih Dündar ile birlikte; Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü yanındaki kapalı spor salonunda ve tadilatı devam eden Fethiye İlçe Gençlik Merkezi Spor Kompleksinde incelemeler gerçekleştirdi. AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk “İlçemiz gençlerini spora teşvik etmek amacıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Akkent Atatürk Spor Kompleksi Talan Edildi

Mülkiyeti Milas Belediyesi’ne ait olan, ihale usulüyle kiralaması gerçekleştirilen Akkent Atatürk Spor Kompleksi kimliği belirsiz kişiler tarafından talan edildi.